-
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
Yorumunuzu sevdim. Ancak yine de 2 bebekle yorulmaya değer mi onu bilemiyorum.Ben olsam ağırlardım. Tavırlarına bakar sonrasında kararımı verirdim. Açıkçası kayınvalidenizin atılan mesajı yetiştirmesi hoş olmamış. Hiçbir iletişiminiz yok ama herşeyden haberiniz var. Demekki size laf taşıyan biri var. Sizi dolduran biri var. Sevmedim ben bunu. Belki anlatılandan farklıdır önyargılı olmayın derim. Hem yapıcı görünmek sonradan hayatınıza almak istemezseniz elinizi güçlendirir.
Kiskanmaksa bile bence bu ayıp bir şey değil. Bunun sonucunda bir fenalık etmiş ise problem vardır diyebiliriz.Hadi bahanesi varmış, çoluk çocuk falan o kısım hoşgörülebilir de, sonrasında bariz kıskançlıkla hareket edilmiş bence.
Tabiki çiçek yollamak ne kadar yetersiz bir iş. Aramaliydi,mail atmaliydi,mesaj yazmaliydi,mektup yazmaliydi. Hatta her sabah günaydın mesajı atsa ne hoş olur,benim canım eltim falan filan...Konu acayip abartı geldi pek inanamadım doğrusu.
Sizin de en başta söz zamanı gelemiyoruz diye çiçek yollamanız ama aramamanız garip geldi. Hem çiçek yollayıp(!) hem tebrik edebilirdiniz arayarak. Kayınvalide teee söz zamanından mı başladı ara demeye ondan mı çiçek yolladınız
Teşekkürler. O konuyu hiç bilemem. Eğer konu sahibesi için yorucu olmayacaksa yemeğe alır yok uğraştırıcı olacaksa çaya alabilir mesela. Maksat yapıcı olmak. Kayınvalidesini anlayamadım çünkü hem iyi olunsun istiyor hem de kötü şeyleri taşıyor. Politik ve mesafeli davranmak iyidir. Sonrasında kıskançlıkla suçlanabilir o potansiyeli görüyorum.Yorumunuzu sevdim. Ancak yine de 2 bebekle yorulmaya değer mi onu bilemiyorum.
Sosyal hayatta yapılması gereken şeyler, uyulması gereken kurallar vardır. Bazen istemesek de, hoşlanmasak da ilişkilerimizi yolunda tutmak adına uyarız. Ha asla yapmam diyen de olabilir sorun yok ama o zaman şöyle konuştular, böyle dedikodumu yaptılar dememeli insan. Çünkü ilişkiyi o pozisyona sokan kendisi.niye öyle düşündün ki?
bende aramam tanımadığım insanı ne diye arayayım çiçek göndermiş tebrik etmiş elti adayıda aramış teşekkür etmiş bitmiş gitmiş işte.
hayır birde beni kumanda etmeye kalksalar ara ara diye zinhar aramam daha
Kıskançlık davranışlara yansır, konu sahibinde gördüğümüz gibi.Kiskanmaksa bile bence bu ayıp bir şey değil. Bunun sonucunda bir fenalık etmiş ise problem vardır diyebiliriz.
Daha hiç görüşmediğim, tanışmadığım eltim benim gezmemi dert edecek ve bunu bariz bir şekilde kv ile paylaşacak,kaskatı olurdum.(Ayrıca kimse binlerce lira uçak bileti verip de başka bir şehirdeki nişana da katılmak zorunda değil. Hem de 6 aylık bebek ile,bebek sağlıklı bile olsa)