- Konu Sahibi dangerousangel
yapmayın allah aşkınaKonu sahibinin asıl amacı tatil parasını belirtmekmiş bence, adam o tatile gidilmeden önce kendisi söyleyecekti bi ay sen bi ay ben öderiz diye, sonrasında da hatırlatılmasına ya da sayılmasına fırsat dahi vermeden ödemelerini yapacaktı.
Siz kabul etmesinde sıkıntı görmeyebilirsiniz elbette hayatınızı ona göre yaşarsınız ama ben görüyorum ve kesinlikle kabul etmem. Ya yapmayacak o ödemeleri yapıyorsa da hesabını tutmak için ya da fırsattan istifade bunu kitleyeyim demeyecek. No kabul edilir tarafı yok benim açımdan.
cimri adam nasıl olur parayı karşı tarafa kitleme niyetindeki adam nasıl olur uzmanı olduk artık kk olarak :)
adam kıza tatil kitleyecek tarzda bi herif olsa 2 senelik ilişki boyunca dışarıda yenen içilenleri de
kitlerdi ne bileyim alman usulü yapalım derdi, eyleme dökmese bile ağzıyla söyler yoklardı
yok sen ısmarla yok sen bilmem ne yap diye
cimri insan kendini belli ediyor yani tatile çıkana dek
sizin baktığınız mantıkla bakarsak o zaman konu sahibinin de
2 senelik ilişki içerisindeki adamın ödediği tüm hesapların yarısını
kendisine iade etmesi gerekir
kendi ağzıyla söylemedi mi bu kız, hafta sonu dışarı çıktık 1000 lira civarı hesap ödedi diye
2 senelik ilişki içinde yeme içme konusunda kıza elini cebine attırmayan bi erkek
kız tatil masrafını karşıladığı zaman aa bana jest yaptı diye düşünür çok basit bi mantık bu
matematik belli çünkü
siz şimdi tatilin yarısını adamın daha kendisine söylenmeden konusu bile geçmeden karşılamasını bekliyorsanız
o zaman konu sahibindende kendisine söylenmeden etmeden dışarıda yenilip içilirken
elini cebine atmasını beklemelisiniz
hani yazmış ya sevgilisine, evli değiliz bişi değiliz diye
o zaman evli barklı olmadığı adama yediğini içtiğini ödetmemeliydi bu mantıkla bakarsak