Ayıp mı etmişim içim içimi yiyor

Ohh afiyet olsun :KK50:Doğrudur ama ben kahve vs gibi düşündüm.
Ne olursa olsun kıza kitlemiş tüm dışarı çıkmaları işte. Adam resmen onun hesabını tutup tatil parasını yıkmış. Dönüp öderim demiş mi yokk. kız ses etmedikçe susmuş. Daha bi de YARDIM ederim demişş ayy çıldırmalıkk :kızgın: Airfryer almak nedir yaa kaçı kaç kuruş airfryerın. Trendyol 12 taksitle alır bi de ahhjasdhgsagd
Iyi de tatile gitmeyi konu sahibi istiyor, planlamayi konu sahibi yapiyor, adama dönüp "su tatili aliyorum" diyor. Ben bu sekilde bir olay orgusunde tatili konu sahibinin ismarladigini dusunurdum mesela.

Daha sonra konu sahibi bahsini gecirdiginde adam vereyim demis, onu odesen nolur demis konu sahibi.

Iyi de tatile gitmeyi konu sahibi istiyor, planlamayi konu sahibi yapiyor, adama dönüp "su tatili aliyorum" diyor. Ben bu sekilde bir olay orgusunde tatili konu sahibinin ismarladigini dusunurdum mesela.

Daha sonra konu sahibi bahsini gecirdiginde adam vereyim demis, onu odesen nolur demis konu sahibi.

Kız alıyorum demiş adam da kabul mü etmişş?? Şok..... Daha kötü ya :KK14: Yalnız adam vereyim dememiş. Kız söylemek ZORUNDA kalmış adam da YARDIM demiş yuhh. Ya dediğim gibi adam umarsız

Kız alıyorum demiş adam da kabul mü etmişş?? Şok..... Daha kötü ya :KK14: Yalnız adam vereyim dememiş. Kız söylemek ZORUNDA kalmış adam da YARDIM demiş yuhh. Ya dediğim gibi adam umarsız
Yani kabul etmesinde ben bir sorun görmüyorum acikcasi. Oturmuş ve agirlikli adamin maddiyati ustlendigi bir iliskide kadin boyle bir jest yapabilir.

Arada baska mesaji var konu sahibinin. Daha once baska bir konusmada taksitlerini sayarken oteli de soylemis, ben vereyim onu demis adam. Onu odesen nolur demis gecmis konu sahibi.

Bence adam müthiş bir çakal. "sana şunu alayım mı" sorusuna sizden hayır cevabının geleceği de 3 km öteden belli oluyor zaten. Ha bence de yanlış istemişsiniz, kalbi kırılmış diye değil, malzeme vermişsiniz.

Bence bir gözden geçirin ilişkiyi buna benzer birkaç tutum muhakkak vardır bu çok büyük olduğu için göze batmış.

Yani kabul etmesinde ben bir sorun görmüyorum acikcasi. Oturmuş ve agirlikli adamin maddiyati ustlendigi bir iliskide kadin boyle bir jest yapabilir.

Arada baska mesaji var konu sahibinin. Daha once baska bir konusmada taksitlerini sayarken oteli de soylemis, ben vereyim onu demis adam. Onu odesen nolur demis gecmis konu sahibi.

Konu sahibinin asıl amacı tatil parasını belirtmekmiş bence, adam o tatile gidilmeden önce kendisi söyleyecekti bi ay sen bi ay ben öderiz diye, sonrasında da hatırlatılmasına ya da sayılmasına fırsat dahi vermeden ödemelerini yapacaktı.

Siz kabul etmesinde sıkıntı görmeyebilirsiniz elbette hayatınızı ona göre yaşarsınız ama ben görüyorum ve kesinlikle kabul etmem. Ya yapmayacak o ödemeleri yapıyorsa da hesabını tutmak için ya da fırsattan istifade bunu kitleyeyim demeyecek. No kabul edilir tarafı yok benim açımdan.

Siz baştan tatili bolusmeyerek yanlış yapmışsınız.ilk günden konuşmalısınız yarı yarıya diye.ondan sonra yardım edicem demiş niye yardım etsin ki kendi parasını odemeliydi.sizinde tatil parasını şimdi istemeniz yanlış zamanında istemediğiniz için şuan ayıp olmuş

6bini de yarın öbür gün ödeyecek olmasam o parayı gönderir miydim demek için yollamış bu arada.
İnsanlar ülkenin şu anki ekonomisinde bin liraya hatta 2bin liraya kadar anlık harcama yapmayı normal karşılıyor. Çünkü değersiz artık o para gerçekten. Ancak toplu parayı bir kerede çıkarmak ve borca girmek, sizin yaptığınız gibi, daha göz korkutucu. Hadi bir de siz taksit yaptınız karta. Onun yarısını trink nakit çıkarması gerekiyor. Ondan bu tantana.

Benim maaşım iyi arkaslarımla ailemle tatil de yapıyorum 36k bana çok koyan bir Mebla değil zaten öderim,geçen ay bir yere 150 bin ödeme yaptım bunun 100 binini kredi kartına 8 e böldürdüm 50 bininin nakit verdim,nakiti de direk maaşımı verdim dolayısıyla o ay hiç kredi kartı borcu yaptıramadım devamında da belim doğrulmadı.bu arada dışarıda asla elimi cebime attırmaz diyorum da iki kahve içiyorsak üçüncü kahveyi ben alıyorum mesela o kadar da altta kalmıyorum.kendisiyle haftanın 3-4 günü beraberiz,bana gelirken de mutlaka arar ne alayım tatlı ne istiyorsun yemek yoksa yemek alayım gibi..maddi açıdan yıkıldığını bana hiç düşünmedim.tatil konusunda da onların yazlıkları var her yıl gidiyor iki hafta kalıp dönüyor o onu kesiyor benim öyle bir imkanım yok otel istiyorum yani onunla gitmek istedim ve ödedim bir şekilde yarı yarıya hesap edersek 12 bin borcu kaldı aldığı hediyelerle vs bunu çoktan çıkartmıştır zaten kabul,ama mebla yüklü olunca gözüme battı biraz ne yalan söyleyim

6bini de yarın öbür gün ödeyecek olmasam o parayı gönderir miydim demek için yollamış bu arada.
İnsanlar ülkenin şu anki ekonomisinde bin liraya hatta 2bin liraya kadar anlık harcama yapmayı normal karşılıyor. Çünkü değersiz artık o para gerçekten. Ancak toplu parayı bir kerede çıkarmak ve borca girmek, sizin yaptığınız gibi, daha göz korkutucu. Hadi bir de siz taksit yaptınız karta. Onun yarısını trink nakit çıkarması gerekiyor. Ondan bu tantana.
Yok o sıra kart borcu onun da çoktu hesabı ekside parası borsadaydı o yüzden eline geçtiği kadarını nakit verdi daha sonra da o yüzden şunu şunu alayım dedi karttan çektirebilmek için,uff bilmiyorum ya çok da içimde büyütmek istemiyorum bu konuyu

Sadece konuyu ve mesajları okudum, adam haklı kırılmaktan.
Başka zaman çoğunlukla o ödüyorsa her şeyi, maaşınıza oranla tatil parası normal.
Hiç lafını etmeseydiniz keşke.

Yok o sıra kart borcu onun da çoktu hesabı ekside parası borsadaydı o yüzden eline geçtiği kadarını nakit verdi daha sonra da o yüzden şunu şunu alayım dedi karttan çektirebilmek için,uff bilmiyorum ya çok da içimde büyütmek istemiyorum bu konuyu
Yani size dürüst olayım, ben baştan konuşurdum ve tatili ben istediğim için yarı yarıya yapmazdım da mesela ondan 5 gün gittiysek iki güne falan denk gelecek kadarını isterdim.
Dinamiğinizi bilemem ancak illa barışmak istiyorum kalbini kırdım derseniz, babama stresliydim her şey üstüme geldi sana yansittim çünkü kendimi ilk defa böyle bir konumda hissettim falan diyebilirsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam, bin kere borcum var dediğimde hayatım tatil için sana önceden gönderdiğim yetersiz kaldı gerisini göndereyim demeyen, halledersin aşkım diyen kadın erkek bana itici gelir.
Tüm bu fikirlerim kadın ödemez erkek öder mantığından değil. Zorda olduğunuzu zaten biliyor yani.

Yani size dürüst olayım, ben baştan konuşurdum ve tatili ben istediğim için yarı yarıya yapmazdım da mesela ondan 5 gün gittiysek iki güne falan denk gelecek kadarını isterdim.
Dinamiğinizi bilemem ancak illa barışmak istiyorum kalbini kırdım derseniz, babama stresliydim her şey üstüme geldi sana yansittim çünkü kendimi ilk defa böyle bir konumda hissettim falan diyebilirsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam, bin kere borcum var dediğimde hayatım tatil için sana önceden gönderdiğim yetersiz kaldı gerisini göndereyim demeyen, halledersin aşkım diyen kadın erkek bana itici gelir.
Tüm bu fikirlerim kadın ödemez erkek öder mantığından değil. Zorda olduğunuzu zaten biliyor yani.
Aramızda zaten bir sıkıntı yok şuan ben sadece ona paramın üzerine yattın vibe ı vermekten çekindim.ama uzatmadı çok şükür

Adam yurt dışı için uçak bileti bakıyormuş size. Muhtemelen bir sonraki tatil de benden olsun diye düşündü. Konuşup plan yapmamışsınız, kendi kendinize almışsınız. Ben de olsam kasmazdım, para al ver hesabı yapmaktansa bir sonrakini ben öderdim. Ayrıca sevgiliniz size destek olmaktan bahsediyor. Siz kızıyorsunuz, evli değiliz bir şey değiliz ne desteği diyorsunuz. Maddi manevi desteği sadece evli çiftler mi verir birbirine? Bekarken eşim bana çok destek olmuştur, ben de ona. Bu geleneksel yaklaşımınızı her yerde gösterin bari de adamın kafası karışmasın. Mesela evli değiliz bir şey değiliz, ne tatili gibi… 🥴
Ya da dışardaki tüm hesapları evli olmadığı adam neden ödüyor

Bende çalışıyorum hesapları ödüyor ama yıkılmaya çalışmıyorum benim ondan maddi bir beklentim yok zaten, yemeği iki kahveyi de ödesin yani nolacak
Siz de tatili odemissiniz ne olacak . Adam daha verici bir durumda siz kendiniz tatil istemissiniz ve odemissiniz , adamın ödeme teklifini reddetmissiniz . Bir de 80 l borcun sadece 6 ksi tatil sanki tüm borç adamın gibi davranmissininiz. Daha sağlıklı bir iletişim kurabilirdiniz.

X