Ayıp mı etmişim içim içimi yiyor

Hayır canım ödemiyeceksin tabi ki o öderim kısmı ayıp olmasın diye denilecek :) eğer lafını yaparsa daha belim doğrulmadı dersin.
Ay yok 40 bin lira isteyemem pat diye ayrıca neden yarısını versin. Bu 80 bin lira borcun sadece 6 sı tatil taksiti geri kalanı benim savurganlığımdan biraz maalesef.ne yapicam bilmiyorum çalışmaya devam

Ama size vermem yardım etmem dememiş ki ? Deseydi tatil konusunu hadi bi derece açardın ama çocuk yardım ederim elimden geldiğince demiş sende yardım değil zaten yazdan kalma borcun gibi konuşmuşsun bilemedim
Ben konu sahibini anliyorum o konuda. Ortada borc varsa neden adam yardim eden konumuna gecsin ki?

Ben konu sahibini anliyorum o konuda. Ortada borc varsa neden adam yardim eden konumuna gecsin ki?
Ortada bir borç var mı yok mu mesele o işte :) ben ona demedim şu kadarın yarısını ver diye o da demedi ama bir miktar gönderdi.şimdi de bi şeyler bakıyor planlıyor falan altta kalmamak için heralde,senin paran benim param ayrımı yapmıyor anladığım

Adam yurt dışı için uçak bileti bakıyormuş size. Muhtemelen bir sonraki tatil de benden olsun diye düşündü. Konuşup plan yapmamışsınız, kendi kendinize almışsınız. Ben de olsam kasmazdım, para al ver hesabı yapmaktansa bir sonrakini ben öderdim. Ayrıca sevgiliniz size destek olmaktan bahsediyor. Siz kızıyorsunuz, evli değiliz bir şey değiliz ne desteği diyorsunuz. Maddi manevi desteği sadece evli çiftler mi verir birbirine? Bekarken eşim bana çok destek olmuştur, ben de ona. Bu geleneksel yaklaşımınızı her yerde gösterin bari de adamın kafası karışmasın. Mesela evli değiliz bir şey değiliz, ne tatili gibi… 🥴

Ay yok 40 bin lira isteyemem pat diye ayrıca neden yarısını versin. Bu 80 bin lira borcun sadece 6 sı tatil taksiti geri kalanı benim savurganlığımdan biraz maalesef.ne yapicam bilmiyorum çalışmaya devam
Yani yardım destek dediği için hahah bende amma uçmuşum haklısın :) erkek milletine hep bi sinirim var ondan herhalde neyse içini rahatlatacak tutarı yollar umarım.

Tamam da tatile çıkmadınız mı, otel parasını niye siz veriyorsunuz onu anlayamıyorum ya da verdiniz neden sonra elinden geleni yapmıyor destek olmuyor bunları sorguluyor musunuz.
O civarda tatil yapacaz sevgilimde tutarı bilecek, sonra bana sadece 6k gönderecek, bende cimri bu adam , düşüncesiz , beleş tatilci diye düşünürüm

Cimri olsa dışarı çıktığınızda elinizi cebinize attırırdı :)
Ben çok kırıcı buldum sizi. Özellikle 'fazla nöbet yazdırırım' demeniz hiç olmamış.
Bu yaz tatilimizi erkek arkadaşım aldı. 35 k vermişti. Yalvar yakar 10 k gönderdim. Kalanıyla da appwatch almıştım.
Dışarıda yediğimizi içtiğimizi o öder hiç bana ödetmez ama bende gider kıyafet, konser bileti vs alırım.
O da belki tatil parasını hediyelerle kat kat geri ödemiştir. İki yıllık ilişkide bunun lafı olmamalı, olsa da üslubu bu olmamalı.
Hayatım ben biraz sıkıştım deseniz adam zaten seve seve destek olur gibi duruyor.

Konu sahibi yardım istemiyorum derken, borç istemiyorum senin yüzünden kredi kartı 80 k oldu, bana olan tatil borcunu öde yeter, demiş aslında. Adamda bunu anlayınca kırılmış haklı olarak.

Siz hiç dışarda hesap ödemiyor, 2 yılda sadece bir kere tatil parasını ödemişseniz haksızsınız kusura bakmayın. Maaşınız aynıymış, 2 yılın hatrına ödeyebilirdiniz. Ki adam airfrey alayım, yurtdışına gidelim vs deyip bir şekilde ödediğiniz tatil parasının altında kalmamaya çalışıyormuş. Ve en son hesabıda 1000 tl ödemiş zaten. Bu 2 yılda ödenen hesapları toplasanız 36 bini fazla fazla geçer.

Ortada bir borç var mı yok mu mesele o işte :) ben ona demedim şu kadarın yarısını ver diye o da demedi ama bir miktar gönderdi.şimdi de bi şeyler bakıyor planlıyor falan altta kalmamak için heralde,senin paran benim param ayrımı yapmıyor anladığım

Tatil yaparken bu senin bana borcun mu demiş ?

Borc oldugundan adamin haberi olmayabilir yalniz.
Ay valla borc yokmus ortada :KK70: konu sahibi evet ayip etmişsiniz. Adam birilerinin doldurusuna gelmezse atlatilir ins.

Bu yuzden para olaylarinda cok netimdir iste ama millete de gelmiyor. Sonra yok eril enerjili yok cimri paragoz bilmem ne oluyorum. Peh..

Qma siz de hem net olmak istiyorsunuz yardim istemediginize gore hem de ona gore davranmiyorsunuz. Zor isler

Ama ben ona tatil ısmarlayacağımı falan söylemedim ki alıyorum şu kadarmış dedim tamam dedi onun üzerine aldım peşin peşin söylese miydim yani yarısını at da öyle alayım diye.o daha kırıcı bence.sonradan verir sandım bi kısmını verdi sadece öylece kaldı yani
konu sahibi hiç net değilsiniz. ne istediğinizi söylemeniz lazımdı. verir sandım öder sandımla olmaz ki.ayrıca sevgiliniz vereyim 10 binini demiş zaten o borcuma yetmez ki demişsiniz. ne istediğiniz belli değil. airfryer almak istemiş onu da istememişsiniz belki kullanmam diye istemedim borcum var nakit atsa daha iyi olurdu diye düşündüyseniz keşke böyle söyleseydiniz direkt.

Ya tamam da dışarda elimi attırmaz dediğin ne olabilir ki enn max aylık 3-4bin olsun restoranlarda. Aylık o para kimseye dokunmaz. Özel günleri sen de atlamıyorsundur. Ama 36 bini kendi kartından geçmek nedirrr 😨😨 naptınn. Limitim yok deseydin iptal olsaydı tatill.. hadi etkilendin ödeyelim dedin mesaj yerine yüzyüze söyleseydin çok soğuk olmuş mesajla söylemen. Kusura bakmayın evlenmeden kadının parasına erkek yan gözüyle bile bakamaz. Senin kartından geçilmesini kabul etmesi bile yanlış. Hem de taksitli bayılacağımm 😨

Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra asla para istemem erkek gibi ha evet o vardı ödemeliyim dememiş. Maaşın iyi ödersin bi şekilde. Ama beraber olmam ayrılırım.

Yahu adam resmen tatili sana kitlemiş, bir de "yardım değil hakkımı istiyorum diyosuun" diye trip atıyor! Şoka girmişmiş! Kullandırtma kendini yahu, 18 bin ödemesi gerekiyodu sana yani, bi de faiziyle ödüyorsan o parayı faizine de ortak olmalı ya aşırı sinir oldum. Bir de kendini haksız görüyorsun, yapma Allah aşkına.

Ya tamam da dışarda elimi attırmaz dediğin ne olabilir ki enn max aylık 3-4bin olsun restoranlarda. Aylık o para kimseye dokunmaz. Özel günleri sen de atlamıyorsundur. Ama 36 bini kendi kartından geçmek nedirrr 😨😨 naptınn. Limitim yok deseydin iptal olsaydı tatill.. hadi etkilendin ödeyelim dedin mesaj yerine yüzyüze söyleseydin çok soğuk olmuş mesajla söylemen. Kusura bakmayın evlenmeden kadının parasına erkek yan gözüyle bile bakamaz. Senin kartından geçilmesini kabul etmesi bile yanlış. Hem de taksitli bayılacağımm 😨

Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra asla para istemem erkek gibi ha evet o vardı ödemeliyim dememiş. Maaşın iyi ödersin bi şekilde. Ama beraber olmam ayrılırım.
Disarida iki kisi aylik nasil max 3-4 bin harcaniyor?
Biz gecen iki kisi bira icip atistirmalik yedik, 1600 tl hesap geldi.
Dun sinemaya gittik. Oncesinde yemek yedik, sonra bira ictik. Hepsi 1350 tl tuttu. Sadece iki cikisimizdi bu mesela.

Sık görüşüyorlarsa ve adam devamli hesap oduyorsa sizin hesapladiginizin kat kat fazlasini oduyordur.

Disarida iki kisi aylik nasil max 3-4 bin harcaniyor?
Biz gecen iki kisi bira icip atistirmalik yedik, 1600 tl hesap geldi.
Dun sinemaya gittik. Oncesinde yemek yedik, sonra bira ictik. Hepsi 1350 tl tuttu. Sadece iki cikisimizdi bu mesela.

Sık görüşüyorlarsa ve adam devamli hesap oduyorsa sizin hesapladiginizin kat kat fazlasini oduyordur.

Ohh afiyet olsun :KK50:Doğrudur ama ben kahve vs gibi düşündüm.
Ne olursa olsun kıza kitlemiş tüm dışarı çıkmaları işte. Adam resmen onun hesabını tutup tatil parasını yıkmış. Dönüp öderim demiş mi yokk. kız ses etmedikçe susmuş. Daha bi de YARDIM ederim demişş ayy çıldırmalıkk :kızgın: Airfryer almak nedir yaa kaçı kaç kuruş airfryerın. Trendyol 12 taksitle alır bi de ahhjasdhgsagd

bende otele gelince iyi ben ödeyeyim o kısmını dedi ama sanki laf olsun diye söyledi,bende onu ödesen nolur geriye kalıyor 70 bin boşver dedim o da bi şey demedi onun üstüne.yani bir süredir bu konuyu söylüyorum ona çat diye söylemedim

Ne diyebilirdi ki o cümlenin üstüne?
İyi bütün borcunu kapatayım o zaman demesini falan mı beklediniz? Bunu beklemiş, olmayınca sinirlenmiş gibisiniz.
Ayrılsa yeridir.

X