Ayıp mı etmişim içim içimi yiyor

kesinlikle iletişim biçimi çok çok sert ve kırıcı
buluşursun güzelce, anlatırsın derdini
ya ben kredi kartı yüzünden fena battım bu aralar, 80 bine kadar çıktı borcum asgarisini bile ödeyemicem
kapıma dayanacaklar en sonunda :) falan dersin
o da neden 80 bin oldu derse
hayatım yazın gittiğimiz tatili benim karttan geçmiştik, o sebeple artmış dersin
böyle öfkeli öfkeli mesajlarla olacak iş değil bence
Bunu konuştuk zaten telefonda çok borcum var dedim say taksitlerini falan dedi , saydım bende otele gelince iyi ben ödeyeyim o kısmını dedi ama sanki laf olsun diye söyledi,bende onu ödesen nolur geriye kalıyor 70 bin boşver dedim o da bi şey demedi onun üstüne.yani bir süredir bu konuyu söylüyorum ona çat diye söylemedim

Bunu konuştuk zaten telefonda çok borcum var dedim say taksitlerini falan dedi , saydım bende otele gelince iyi ben ödeyeyim o kısmını dedi ama sanki laf olsun diye söyledi,bende onu ödesen nolur geriye kalıyor 70 bin boşver dedim o da bi şey demedi onun üstüne.yani bir süredir bu konuyu söylüyorum ona çat diye söylemedim
Tamam da niye 'onu ödesem nolur geriye 70 kalıyor bosver' dedin?
Madem boşver dedin bugün niye adamı para yiyici erkek konumuna sokup da borcunu istedin?

Tamam da niye 'onu ödesem nolur geriye 70 kalıyor bosver' dedin?
Madem boşver dedin bugün niye adamı para yiyici erkek konumuna sokup da borcunu istedin?
Çünkü içinden çıkamıyorum bu kredi kartı borcunun artık para yiyici muamelesi falan yapmadım 10 bin lira atsa bile beni rahatlatacak bir miktar,keşke istemeseydim ama pişmanım şuan

Tatili erkek öder, kadın karşılığında jest yapar ya da baştan bölüşülür. Yakışık alanı budur yani. Sizde tam tersi olmuş. Ben nakit paraları yaldır yaldır karta öderken bize diyerek uçak bileti bakması ayranı yok içmeye olayıdır benim için…

Çünkü içinden çıkamıyorum bu kredi kartı borcunun artık para yiyici muamelesi falan yapmadım 10 bin lira atsa bile beni rahatlatacak bir miktar,keşke istemeseydim ama pişmanım şuan
E adam tamam gondereyim demis ona da triplenmissiniz.

Illa tatil parasi olarak istiyorsaniz bu sekilde tatil borcun demek yerine destek olayim dediginde "tatil taksitlerinin kalaninda destek olsan yeter" seklinde kibarca tatil parasini isteyebilirdiniz. Bu sekilde adama ustune yattin demeye getirmissiniz.

E adam tamam gondereyim demis ona da triplenmissiniz.

Illa tatil parasi olarak istiyorsaniz bu sekilde tatil borcun demek yerine destek olayim dediginde "tatil taksitlerinin kalaninda destek olsan yeter" seklinde kibarca tatil parasini isteyebilirdiniz. Bu sekilde adama ustune yattin demeye getirmissiniz.
Haklısınız keşke öyle deseydim

normalde kadinlarin erkeklere boyle harcalamalar yapmasini yanlis buluyorum ama erkek arkadasinizdan hic kotu bir izlenim almadim acikcasi. dusunememis bence, art niyetli degil. vereyim de demis, sizin uslubunuza biraz alinmis gibi geldi.belki ozur dileyip "yanlis anladin sen beni, biraz sikistim diye sinirlerim bozuldu yanlis ifade ettim kendimi, 10-12k kadar yardim edebilirsen cok sevinirim " gibi ilimli bir mesajla hem gonlunu alip hem paranizi almaya calisablirsiniz. iyi niyetli bir insana benziyo bence konmak gibi bir niyeti yokmus

Merhaba 2 senedir güzel giden bir ilişkim var onu çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ciddiye doğru gidiyoruz yani.sorun şu yazın tatile gitmiştik 36 bin tl tuttu benim kredi kartımdan çekildi hepsi 6 taksite böldüm ödüyordum her ay sadece bir kere bana 6 bin gönderdi ama devamlı der yani canım ben de sana bi şey yapmak istiyorum seni bi yere götürmek istiyorum vs diye lafta kalıyor sürekli günlük hayatta cok eli açıktır bana karşı özel günleri asla atlamaz dışarda elimi cebime attırmaz hakkını yiyemem .son zamanlarda harcamalarım taksitlerim arttı derken yetişememeye başladım hiçbir şeye kredi kartı borcum 80k geldi.Çok bir sıkıntı yok aslında maaşım 50-55 arası öderim ama son günlerde buraya açılan kız erkek arası para muhabbetinden midir nedir bi gaza geldim ve aramızda aşağıdaki gibi bir muhabbet geçti kart borcumu ödeyip bir an önce evlilik için vs para biriktirmek istiyordum ve para istedim,o da elinden geldiğinde yardımcı olacağını söyledi bende yardım istemediğimi o zamanki otel parasını paylaşmak istediğimi söyledim az para değil sonuçta.ama kalbini kırdım galiba kötü bir şey demek istememiştim parasında da değilim onu çok seviyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim mesajları bırakıyorum buraya
Adama "paranin üstüne kondun" demeye getirmişsiniz.. Kendimi yanlış ifade ettim, destek istemeye çekindim o yüzden iyice batırdım falan diyin.. Ama ne istediğinizi bende anlamadım

neden siz ödediniz?
o kısmı anlayamadım.
hadi öde canım deseydinizya?
bir de maaşınız aynı imiş.
erkeklerin kadına para ödetip erkek diye ortalarda dolanmasına hastayım.
azıcık gururu olan erkek kadına bu şekilde para ödetmez.
en doprusu parayı başta paylaşıp ödemenizdi

++++++
Tatil parasini niye kartimdan cektireyim yahu, organizayonu da yapayim, parayi da odyeeyim prensesi rahat ettireyim :KK51: Madem parasi var adam bastan cektirecekti kendi kartina, boluseceklerse de konu sahibesi oderdi yarisini.

Ben cogunlugun aksine adamın bu durumdan hic de rahatsiz olmadıgı sonucuna vardim.Bilmem kac liralik tatil senin kartindan cekiliyor aylardir sen ödüyorsun 6 bin veriyor sadece gerisi sende sıkıstim diyince de gurur yapiyor cok gururlu olan biri borcun yarısını öderdi

Ortada 18.000TL borç varsa karşıdaki kadına zaten sormadan, istemeden mesaj vb yazmadan adamın getirip vermesi gerekir. Bakmış ki konu sahibesinden ses yok adam dümdüzzzz üstüne yatmış bana kalırsa.

yok çok ciddi iletişim sorunun var
burdaki üyeler bile tam olarak anlayamamış senin tam anlamıyla ne istediğini
adam ödeyeyim diyor sen boşver ödesen nolur bilmem ne diyorsun
adama karşı üslubun hep böyle mi? bence bunu değiştirmelisin
burdan bakınca çok tripli ve özür dilerim ama ömür törpüsü bi üslup gibi geliyor bana
böyle tribe girdiğin zaman nasıl gözüküyor karşıdan bakınca biliyor musun
adam senin bütün kart borcunu kapasın istiyormuşsun gibi gözüküyor
çünkü açıkça söylemiyorsun
diyeceksin ki, benim çok acil 10 bin liraya ihtiyacım var, sen verebilir misin?
bitti gitti bu kadar.
konuştukça daha çok batıyor çünkü bu konu .

Keşke tatil parasını baştan konuşsaydınız. Şimdi ayrı ayrı ödeme olmasın ben alıyorum sonra sen verirsin gibi. Olmadı tatil bittikten sonra konuşulurdu. Aylar sonra isteyince adam haklı olarak hakkımda kimbilir ne düşündün der. Kırıcı olmuş. Hadi bunları da geçelim kredi kartı 80k geldiğinde yardımcı olur musun demek yerine, xxx kartım bu kadar geldi asgarisini bile ödeyemiyorum, tatilden sana düşen payı ödeyerek bana yardımcı olur musunuz deseniz bile böyle olmazdı.

X