Ayıp mı etmişim içim içimi yiyor

Bunu konuştuk zaten telefonda çok borcum var dedim say taksitlerini falan dedi , saydım bende otele gelince iyi ben ödeyeyim o kısmını dedi ama sanki laf olsun diye söyledi,bende onu ödesen nolur geriye kalıyor 70 bin boşver dedim o da bi şey demedi onun üstüne.yani bir süredir bu konuyu söylüyorum ona çat diye söylemedim

Tamam da niye 'onu ödesem nolur geriye 70 kalıyor bosver' dedin?
Madem boşver dedin bugün niye adamı para yiyici erkek konumuna sokup da borcunu istedin?

Bu tatilden önce başka yurt dışı tatili yapmıştık ben uçak biletlerini aldım o da otel parasını ödedi eşitti hemen hemen bir sorun da çıkmadı

Tamam da niye 'onu ödesem nolur geriye 70 kalıyor bosver' dedin?
Madem boşver dedin bugün niye adamı para yiyici erkek konumuna sokup da borcunu istedin?
Çünkü içinden çıkamıyorum bu kredi kartı borcunun artık para yiyici muamelesi falan yapmadım 10 bin lira atsa bile beni rahatlatacak bir miktar,keşke istemeseydim ama pişmanım şuan

Tatili erkek öder, kadın karşılığında jest yapar ya da baştan bölüşülür. Yakışık alanı budur yani. Sizde tam tersi olmuş. Ben nakit paraları yaldır yaldır karta öderken bize diyerek uçak bileti bakması ayranı yok içmeye olayıdır benim için…

Çünkü içinden çıkamıyorum bu kredi kartı borcunun artık para yiyici muamelesi falan yapmadım 10 bin lira atsa bile beni rahatlatacak bir miktar,keşke istemeseydim ama pişmanım şuan
E adam tamam gondereyim demis ona da triplenmissiniz.

Illa tatil parasi olarak istiyorsaniz bu sekilde tatil borcun demek yerine destek olayim dediginde "tatil taksitlerinin kalaninda destek olsan yeter" seklinde kibarca tatil parasini isteyebilirdiniz. Bu sekilde adama ustune yattin demeye getirmissiniz.

Haklısınız keşke öyle deseydim

normalde kadinlarin erkeklere boyle harcalamalar yapmasini yanlis buluyorum ama erkek arkadasinizdan hic kotu bir izlenim almadim acikcasi. dusunememis bence, art niyetli degil. vereyim de demis, sizin uslubunuza biraz alinmis gibi geldi.belki ozur dileyip "yanlis anladin sen beni, biraz sikistim diye sinirlerim bozuldu yanlis ifade ettim kendimi, 10-12k kadar yardim edebilirsen cok sevinirim " gibi ilimli bir mesajla hem gonlunu alip hem paranizi almaya calisablirsiniz. iyi niyetli bir insana benziyo bence konmak gibi bir niyeti yokmus

Adama "paranin üstüne kondun" demeye getirmişsiniz.. Kendimi yanlış ifade ettim, destek istemeye çekindim o yüzden iyice batırdım falan diyin.. Ama ne istediğinizi bende anlamadım

++++++
Tatil parasini niye kartimdan cektireyim yahu, organizayonu da yapayim, parayi da odyeeyim prensesi rahat ettireyim Madem parasi var adam bastan cektirecekti kendi kartina, boluseceklerse de konu sahibesi oderdi yarisini.

Ortada 18.000TL borç varsa karşıdaki kadına zaten sormadan, istemeden mesaj vb yazmadan adamın getirip vermesi gerekir. Bakmış ki konu sahibesinden ses yok adam dümdüzzzz üstüne yatmış bana kalırsa.

yok çok ciddi iletişim sorunun var
burdaki üyeler bile tam olarak anlayamamış senin tam anlamıyla ne istediğini
adam ödeyeyim diyor sen boşver ödesen nolur bilmem ne diyorsun
adama karşı üslubun hep böyle mi? bence bunu değiştirmelisin
burdan bakınca çok tripli ve özür dilerim ama ömür törpüsü bi üslup gibi geliyor bana
böyle tribe girdiğin zaman nasıl gözüküyor karşıdan bakınca biliyor musun
adam senin bütün kart borcunu kapasın istiyormuşsun gibi gözüküyor
çünkü açıkça söylemiyorsun
diyeceksin ki, benim çok acil 10 bin liraya ihtiyacım var, sen verebilir misin?
bitti gitti bu kadar.
konuştukça daha çok batıyor çünkü bu konu .

Keşke tatil parasını baştan konuşsaydınız. Şimdi ayrı ayrı ödeme olmasın ben alıyorum sonra sen verirsin gibi. Olmadı tatil bittikten sonra konuşulurdu. Aylar sonra isteyince adam haklı olarak hakkımda kimbilir ne düşündün der. Kırıcı olmuş. Hadi bunları da geçelim kredi kartı 80k geldiğinde yardımcı olur musun demek yerine, xxx kartım bu kadar geldi asgarisini bile ödeyemiyorum, tatilden sana düşen payı ödeyerek bana yardımcı olur musunuz deseniz bile böyle olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…