Ben de sevgilimle tatile çıkarım, son gelişinde hep o geliyor,yola masraf yapiyor diye otelleri ben hallettim,o yemekleri ödedi.
Sıradaki tatilimiz için biletlerimizi o aldı, uc-dort gün oteli ben ayarlayacagim,yemekleri o ödeyecek. Pegasus indiriminden bayram icin indirimli bilet bulursam zaman kaybetmeden ben alacağım,o otelleri halledecek vs vs vs
Bir şekilde herkes payına düşeni ödeyecek. Bunları dile bile getirmiyoruz, bir şekilde birbirimizi dengeliyoruz. Kimse kimseye kendi masrafını kitlemiyor.
Siz adamı resmen size eskortluk etsin diye götürmüşsünüz. Yemiş içmiş , sonra oh demiş hayatina devam etmis.
Bu normal bir şey mi?
Bunca zaman ödemek istememesi,her şeyin sizin karttan olması zaten saçmalık.
Bir de yardım edermiş.
Fakire sadaka veriyor, aç karnıni doyuruyor sanki. Sonra "kız arkadasimin maddi manevi yanındayım" diye böbürlenecek.
Gıcık oldum.
Ama sizde de iletişim problemi var kesinlikle. Bunun üstünde durun.
Adam konuyu açıyor, konuşun yanlış anlamasin ama masraf ortak olduğu için ödemeye destek olmasını söyleyin. Yok, siz de hemen laf kalabalığı, babam da para istiyor, şöyle de böyle de.
Sorunu konuşmak yerine gereksiz yerlere çekip adama ayak yapıyorsunuz. Sonunda da iletişim kurup meramını anlatmak yerine "istemiyorum para falan" diye pasif agresif davranışlar sergiliyorsunuz. Bu kadar iletişimsizlikle böyle basit konular bile hep kaos olur sizde