İzmir'in neresi ? Geneli asla böyle değilİzmir’e sakın gelmeyin izmirliyim . Pandemiden önce izmir dısında yasadım bi süre . Pandemiden sonra tekrar gelmek zorunda kaldım burda yaşamaktan hiç memnun değilim . Trafik, aşırı kalabalık, arapça konusanlar dolu. Kendmi suriyede hissediyorum . Mutsuz insanlar . Kimsenin kimseye tahammülü kalmamıs. Eskişehir bence..
İnanın izmir çok kötü bi yer oldu. ev bulmak bile zor artık 7.500 tl den aşağı ev yok onlarda eski hep . Kötü yerlerde hep evler..Allahim yaoraya da mı yetiştiler, delirecek gibiyim.Eskiden Antalya planım vardı onu Ukraynalilardan ve Ruslardan sonra mecburen rafa kaldırdım, Suriyelilerin ise resmen her yerdeler ama nedense İzmir i hiç onlarla hayal etmemiştim, cok üzüldüm
Eskişehir ve İzmire turistik amaçlı gittim. Aydın da teyzem yaşıyordu bir dönem ama uzun yıllar oldu gitmedim. Şehir değiştirecek olsam -, İzmirliler kızmasın - İzmir'i direkt elerim. Tamamen enerji meselesi ama, ben kendimi sıkışmış hissediyoum.Merhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
Pahalı mıEskisehir hem pahali hem soguk. Gelmeyin.
Folkart tarafında bir sitede oturuyorum. Site sakinlerimizden bir yana sıkıntımız yok çevresinde de düzgün insanlar var . Fakat merkezi yerler çok kötü. Alsancak, karşıyaka vs bende bostanlı ve mavişehirde zaman geçiriyorum fakat o taraflarda çok kalabalık artık. İstinye avm gttim en son arap insanlar çoktu. Balçova tarafına pek gelemediler daha yakında o taraflara da gelirlerİzmir'in neresi ? Geneli asla böyle değil
Balcovadayim
Zamanimin bir kısmı bostanlı mavisehirde geçer bir kısmı balçovada
Ne Suriyeli gördüm ne tahammülsüz birbirini çiğneyen insan
Sadece kiralar maalesef uçmuş
Evimi zamanında yaptirmasam İzmir'i terk etmiş olurdum
Ben akarbasinda oturuyorum. Alt katim 7500 liraya kiraya verildi gecen hafta. Pahali degil mi.Pahalı mı
İnsanlar gelmesin diye mi pahalı diyorsunuz? Merak ettim gercekten
Fethiye de kiralar korkunc , iki memur maaşıyla su bile alamazlarMuğla Fethiye de düşünün imkan varsa
Ya haklısınız, eşimde çok kiziyor bana ,anlatıp durma dolduracaksin buraya da insanları deyip duruyorBen akarbasinda oturuyorum. Alt katim 7500 liraya kiraya verildi gecen hafta. Pahali degil mi.
Ayrica evet
Yorumuma Antalya yi ekleyecektim vazgeçtim, biz iki memur maddi olarak yetişemiyoruz. Az önce eşimle ev kirasına şu kadar zam gelir mi,.başka bir şehire mi gitsek diye konuştuk. Ki ben gerçekten buraya aşığım diyebilirim. Ama maalesef Antalya çok kötü durumdaAllahim yaoraya da mı yetiştiler, delirecek gibiyim.Eskiden Antalya planım vardı onu Ukraynalilardan ve Ruslardan sonra mecburen rafa kaldırdım, Suriyelilerin ise resmen her yerdeler ama nedense İzmir i hiç onlarla hayal etmemiştim, cok üzüldüm
Eskişehir in neresi pahalı yahu. Her yerde olduğu gibi burası da arttı tabi ama diğer büyükşehirlere kıyaslanamaz bile bence.Eskisehir hem pahali hem soguk. Gelmeyin.
Eskişehir in neresi pahalı yahu. Her yerde olduğu gibi burası da arttı tabi ama diğer büyükşehirlere kıyaslanamaz bile bence.
İstanbul'da geldiğim yerdeki çıktığım evin muadil kiraların baktım geçen sarı sitede. Yüksek giriş 75 m2 2+1 olmuş 10000. Bahsettiğim semt de Esenler ha..
Bir kere sebze meyve açısından diğer yerlerden çok ucuz çünkü burada yetişiyor her şey.
Valla annem her gelişinde dondurucuyu arabaya atıp doldurup geri götüreyim geliyor diyor
Sebepİzmir olmasın da
TeşekkürlerEskişehir size uygun olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?