Aydın, Eskişehir, İzmir

İzmir'in neresi ? Geneli asla böyle değil
Balcovadayim
Zamanimin bir kısmı bostanlı mavisehirde geçer bir kısmı balçovada
Ne Suriyeli gördüm ne tahammülsüz birbirini çiğneyen insan

Sadece kiralar maalesef uçmuş
Evimi zamanında yaptirmasam İzmir'i terk etmiş olurdum

İnanın izmir çok kötü bi yer oldu. ev bulmak bile zor artık 7.500 tl den aşağı ev yok onlarda eski hep . Kötü yerlerde hep evler..

Eskişehir ve İzmire turistik amaçlı gittim. Aydın da teyzem yaşıyordu bir dönem ama uzun yıllar oldu gitmedim. Şehir değiştirecek olsam -, İzmirliler kızmasın - İzmir'i direkt elerim. Tamamen enerji meselesi ama, ben kendimi sıkışmış hissediyoum.
Aydın küçük, sakin bir yer ve biraz pahalı
Eskişehiri çok sevdim, çekildim resmen şehire. Ülkenin son halinden sonra bilmiyorum ama ucuz bir şehir. Soğuk benim için büyük problem olmasa yaşamak isteyebileceğim yer.
Çok öznel bir yorum oldu, yaşayan arkadaşlar daha net bilgiler gelir.

Folkart tarafında bir sitede oturuyorum. Site sakinlerimizden bir yana sıkıntımız yok çevresinde de düzgün insanlar var . Fakat merkezi yerler çok kötü. Alsancak, karşıyaka vs bende bostanlı ve mavişehirde zaman geçiriyorum fakat o taraflarda çok kalabalık artık. İstinye avm gttim en son arap insanlar çoktu. Balçova tarafına pek gelemediler daha yakında o taraflara da gelirler

Ben akarbasinda oturuyorum. Alt katim 7500 liraya kiraya verildi gecen hafta. Pahali degil mi.

Ayrica evet
Ya haklısınız, eşimde çok kiziyor bana ,anlatıp durma dolduracaksin buraya da insanları deyip duruyor
Akarbasi icin çok yuksek bir kira gerçekten, saçma olmuş, ben 6 ay önce taşındım o zamanlar böyle değildi kiralar ama bizim sitede bile bu kadar yüksek değil, çok sasirdim

Yorumuma Antalya yi ekleyecektim vazgeçtim, biz iki memur maddi olarak yetişemiyoruz. Az önce eşimle ev kirasına şu kadar zam gelir mi,.başka bir şehire mi gitsek diye konuştuk. Ki ben gerçekten buraya aşığım diyebilirim. Ama maalesef Antalya çok kötü durumda

Izmirin merkez ilcelerinde oturmayacaksaniz tavsiye etmem. Cunku hem ulasim çile hemde demografik yapi burada da degismeye basladi. Kira olarak 10bini gozden cikarmalisiniz. Narlidere balcova guzelyali fahrettinaltay karsiyaka bostanlidan bahsediyorum, aklima direkt gelenler buralar. Güzelbahçe, sahilevleri var ama kiralar ucuyor. Bu listeye Bornova, karabaglar falan eklenebilir ama cok buyuk bir kesimi kapsiyor izmire gelmeye karar verirseniz tekrar konu acarsiniz, detayli konusuruz.

Eskisehir hem pahali hem soguk. Gelmeyin.
Eskişehir in neresi pahalı yahu. Her yerde olduğu gibi burası da arttı tabi ama diğer büyükşehirlere kıyaslanamaz bile bence.

İstanbul'da geldiğim yerdeki çıktığım evin muadil kiraların baktım geçen sarı sitede. Yüksek giriş 75 m2 2+1 olmuş 10000. Bahsettiğim semt de Esenler ha..

Bir kere sebze meyve açısından diğer yerlerden çok ucuz çünkü burada yetişiyor her şey.

Valla annem her gelişinde dondurucuyu arabaya atıp doldurup geri götüreyim geliyor diyor

O kimse gelmesin diye pahali diyor , çaktırma

Aydın Kuşadası’nı bilirm.
Çok güzel bir yer. Fiyat olarak her yer artık pahalı ama bir İzmir kadar da değil .
Sessiz sakin havası miss. Her yer her yere yakın.
Yalnız çoğu yerinde doğalgaz yok hala tek sorun bence o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…