Çift maaş mi tek maaş mi maaşınızMerhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
CiftÇift maaş mi tek maaş mi maaşınız
Bundan mi şikayet ediyorsunuz her yerde yaşarsınız ama izmir pahalı eskişehir derim ben
Teşekkürler, ama sadece ekonomik anlamda değil de bir bütün olarak artılarini eksiklerini öğrenmek istiyorumAydın istanbula gore daha uygun İzmir'in olduğunu sanmıyorum
Sikayet mi ediyorum sizce ,soru soruyorum.Bundan mi şikayet ediyorsunuz her yerde yaşarsınız ama izmir pahalı eskişehir derim ben
Eskisehir cok guzel bir sehir. Hem guvenli hem de daha ekonomik. Hem de heryere yakın.Merhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimEskisehir cok guzel bir sehir. Hem guvenli hem de daha ekonomik. Hem de heryere yakın.
Izmir'i sehir olarak hic sevmedim, dar yollar, sıkışık evler.
Aydın konusunda bir fikrim yok.
Aydın diyorum ben,diğerlerine göre daha sakin bir yer.Eskişehir öğrenci şehiri olmasına rağmen çok pahalı,İzmir'de çok karışık.İmkanim olsa Aydın'a giderdim.Merhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
Aydın hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ,rica etsemAydın diyorum ben,diğerlerine göre daha sakin bir yer.Eskişehir öğrenci şehiri olmasına rağmen çok pahalı,İzmir'de çok karışık.İmkanim olsa Aydın'a giderdim.
Insanin yaşadığı yeri bu kadar sevebilmesi ne kadar güzel, darısı başıma, teşekkür ederimKesinlikle eskisehir , 6 ay önce taşındık 2 çocukla
Çok ama çok memnunum , sosyal yaşamı, parkları, yeşili, medeniyeti , insanların güzelliği, ucuz bir sehir , eğitim sahane , hastaneler sahane , Türkiye'ye 10 gömlek fazla bu şehir diyorum surekli
Gerci ben böyle anlattıkça eşim kızıyor, göç patlaması yasatacaksin anlatma heryerde diyor
Tam benim düşüncelerim galibaİzmir’i eleyin bence İstanbul’dan pek farkı yok çünkü. Aydın Eskişehir arasında da şöyle düşünün Aydın çok sıcak Eskişehir çok soğuk. Aydın merkeze mi yerleşeceksiniz ilçelerine mi? Aydının avantajı tatil yerlerine yakın olması. Eskişehir öğrenci kenti olmasından sebep Aydına göre bir tık daha gelişmiş.
Ben Manisa'da yaşıyorum,bize yakın.Genelde yazları denize gitmek için tercih ediyoruz.Ege bölgesi bir başka,İzmir'i de çok seviyorum ama çok karıştı artık.Aydın sakin bir hayat isteyenler için çok ideal bir şehir.Aydın hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ,rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?