- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Aydın da güzel ama ev fiyatları hakkında fikrim. Yok tatil memleketi olduğu için pahalıdır diye düşunuyorumMerhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimBen Manisa'da yaşıyorum,bize yakın.Genelde yazları denize gitmek için tercih ediyoruz.Ege bölgesi bir başka,İzmir'i de çok seviyorum ama çok karıştı artık.Aydın sakin bir hayat isteyenler için çok ideal bir şehir.
Tam benim düşüncelerim galibabu sebeple seçim yapamıyorum
Çok sicakta da çok sogukta da yaşadım, bugüne kadarSiz hangisini seviyorsunuz mesela kalabalık mı sakinlik mi? Sıcakta mı daha rahatsınız soğukta mı? Ben Antalyadan çok iyi bir iş teklifi almıştım sırf o sıcakta yaşayamam diye reddettim mesela. Boğuluyorum gibi geliyor zorunlu olmadıkça mümkün değil sıcak iklimde yaşamam. Aydın da Eskişehir de çok güzel şehirler eğer imkanınız varsa gidip görün bence gitmediyseniz daha önce
Rica ederim , daha sevmeyeni gormedim burayı, imkanınız varsa hafta sonları 3 şehri de gezin gerci İzmir çok pahalı ve aşırı suriyeli vs barındıran bir sehir ama yine de gidip görün içinizde kalmasınInsanin yaşadığı yeri bu kadar sevebilmesi ne kadar güzel, darısı başıma, teşekkür ederim
Rica ederim,Eskişehir'i de çok seviyorum ama kışın inanılmaz soğuk oluyorÇok teşekkür ederim
İzmir hariç ikiside :)Merhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
Bize de öyle dediler ama Aralık ayında tshirtle dolaşıyorum, o kadar sıcakRica ederim,Eskişehir'i de çok seviyorum ama kışın inanılmaz soğuk oluyor.
Kişina henüz rastlamamışsınız siz,evlerin çatılarından buzlar sarkar.Bu arada Muğla'yı bırakıp nasıl gittiniz?Aşığım ben o sehireBize de öyle dediler ama Aralık ayında tshirtle dolaşıyorum, o kadar sıcak
Herkese de diyorum hani soğuk olacakti , hani donacaktik diye
Şansıma bu sene kış gelmedi daha Eskişehire ki ben soğuk severim , ayaza bayılırım ama şu anda bile üstümde hırkayla balkonda oturmuş dolunay izliyorum , bodrum kışı bile daha soğuktu burdan
Zaten göc patlamasi yasadi yasayacagi kadar kaldirmiyor artik sehir insan kalabaliginiKesinlikle eskisehir , 6 ay önce taşındık 2 çocukla
Çok ama çok memnunum , sosyal yaşamı, parkları, yeşili, medeniyeti , insanların güzelliği, ucuz bir sehir , eğitim sahane , hastaneler sahane , Türkiye'ye 10 gömlek fazla bu şehir diyorum surekli
Gerci ben böyle anlattıkça eşim kızıyor, göç patlaması yasatacaksin anlatma heryerde diyor
Aman aman kim seviyorsa onun olsun bodrum , 200 bin kişiyi kaldıracak ufacık yere 1 milyon kişi sigismaya çalışırsa, günlerce akmayan sular , bina yoğunluğundan kaynaklı hava ısısında artış, her yer çöp , tasan kanalizasyonlar , bok içinde yüzen sokaklar , hastaneler korkunc , eğitim desen felaket ötesi, 5 dakikalık yolu trafik yüzünden 50 dakikada gitmek , köpek kulübesi kıvamında evlere 10 bin kira isteyenlerKişina henüz rastlamamışsınız siz,evlerin çatılarından buzlar sarkar.Bu arada Muğla'yı bırakıp nasıl gittiniz?Aşığım ben o sehire.
Gerçekten mi?Zaten göc patlamasi yasadi yasayacagi kadar kaldirmiyor artik sehir insan kalabaligini
Allahim yaİzmir’e sakın gelmeyin izmirliyim . Pandemiden önce izmir dısında yasadım bi süre . Pandemiden sonra tekrar gelmek zorunda kaldım burda yaşamaktan hiç memnun değilim . Trafik, aşırı kalabalık, arapça konusanlar dolu. Kendmi suriyede hissediyorum . Mutsuz insanlar . Kimsenin kimseye tahammülü kalmamıs. Eskişehir bence..
EskişehirMerhaba arkadaşlar ,memur maaşı ile 2 çocuk ile bu şehirlerden hangisinde en yüksek verim ile yaşayabiliriz acaba.Tayin istemeyi düşünüyoruz yerleşmek için, düzgün bir ev ,düzgün bir sosyal yaşam ve en önemlisi çocuklarımı güzel buyutebilmek istiyorum ,cüzi bir miktar birikmiş var ama günümüzde ev almak için asla yeterli değil.Cekebildigimiz kadar kredi çekeceğiz, artik onu da vermiyorlar ama olduğu kadar işte.Bu şehirlerde yaşayan ya da oralı olanlar varsa ,yardımcı olurlarsa çok memnun olurum,teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?