Aydasu'nun başarı öyküsü

mervecim haklısın insan bir kere kendine belli bir kilo standartı belirleyince aldğı 2 kılo bıle rahatsız edıyor

ayrıca tesekkur ederım, harikalık bakışlarınızda a.s.

Tatlım,

Tabiki destek olacağız birbirimize, ben hep buradayım.

Uygunsa boyunu, kilonu öğrenebilir miyim?

Haftada 1 kilodan ayda 4 kilo, 4 ayda 16 kilo yapar bile canım ama tabiki sporla

Benim boyum taş çatlasa 1.60 canım kaydirigubbakcemile3 1.58-1.59 civarıyım ama tam bilmiyorum. Ben 1.60' ı baz alıyorum :roflol:

Benim boyum taş çatlasa 1.60 canım kaydirigubbakcemile3 1.58-1.59 civarıyım ama tam bilmiyorum. Ben 1.60' ı baz alıyorum :roflol:

aman ne kalmıs surda hedefıne 16 17 kılo yaparsın bence canım yeterkı azımle devam et vucut dırenmez kı

Valla bazen vücut öyle direniyorki önemli olan aslında onu kandırarak metabolizmayı hızlandırmak, az az sık yemek gerekiyor, önemli olan aslında bu, vücut bişeyler yemediğini görüyor. Yeme yeme sonra birden saldırıyosun herşeye. Direnci kaybetmemek önemli olan irade. Bu günü kazasız belasız atlattım sayılır, akşama da evde 1 bardak sütle hazırlayacağım nesfitimi yiyeceğim. Acıkırsam da 1-2 por. meyve tüketirim sanırım. Bu arada 1.5 lt. kadar şu ana kadar su içtim. Evdede 1 lt. daha içerim. 2.5 lt. su bir gün için yeterli benim için. Hele de kışın midesi su içerken bulanan birisi olan benim bu kadar su içebilmem baçımdan mucize...

ay ben bugun bı patladım dısarda işlerım vardı yolda kepeklı bıskuvı yedım oglen eve geldım anahtar yok kapıda kaldım tabı dogal olarak yemek saatlerım aksadı yemegın basına bı oturdum yedım de yedım bu fena fire verdım

canım benim kırmayıp resim eklediğin için teşekkürler 80 kiloykende ben çok bi kilo göremedim ama foto uzaktan çekildiği içindir belki de
yeni halin daha hoş tarzını biraz daha spora çevirmişsin sanırım dimi kilo verince opuyorumnanaktan
tekrar tebrikler darısı başıma bilmiyorumkismile

haklısın canım onemlı olan metabolızmayı kandırmak
hadı ya olsun toparlarsn ınsallah canım uzun sure ac kalınca hakıkaten yemeye saldırıyor ınsan...

tesekkur ederım canım evet resım eklememdekı en buyuk etken sensın
aslında 90 kıloluk halım var ama tarayıcıdan gecırmem gerkıyor ınsallah onuda yapıcam yakın zamanda

canım tebrikler 10 yaş gençleşmişsin kiloluyken 30 gösteriyomuşsun şimdi yaşında görünüyosun 1 aydır kıyafet arıyorum dar giyinmeyi sevmediğim için kendime büyük beden bakıyorum onlarında modelleri güzel değil boy 160 kilo 61,5 44 beden etek aldım 2 hafta oldu hala giymedim içimden gelmedi hırkada alıcaktım vazgeçtim kilo verip öyle alıcam... yoksa bu gidişle 44 derken seneye 46 alıp başını gidicek kıyafetleri büyütüceğime kendimi zayıflatmam lazım RABBİM azim verirse artı 38 beden giymek istiyorum.....kaydirigubbakcemile2

tesekkur edıyorum canım arısı senın basına
canım nasıl 44 gıyıyorsun sen kız mumkun degıl
sen kıloku degılsın kı

benim kilom vücudumun alt bölgesinde dediğim gibi çok dar giymeyide sevmiyorum eteklerin basen kısmı sıktığından büyük beden alıp belden daralttırıyorum

benim kilom vücudumun alt bölgesinde dediğim gibi çok dar giymeyide sevmiyorum eteklerin basen kısmı sıktığından büyük beden alıp belden daralttırıyorum

anladım canım o zaman 5 kılo versen baya guzel olur demı

10 kiloookaydirigubbakcemile3 başlamışken tam olsun

biliyorum canım hemen verilmez ama 10 haftada 10 kilo vermek istiyorum başlamışken hiç ara vermeden..

hikayeni okudum.ne güzel başaranlardansın.ben defalarca başlayıp en fazla 2 ay düzenli spor ve diet yapıp geri başladığ yere dönenlerdenim malesef.evliyim yaza hamile kalmayı düşünüyorum kısmetse ama bu kilo ile değil tabi.en az vermem gereken kilo 15.ama bu bana hayal ötesi gibi geliyo.çünki pis boğazımı tutamıyorum.yazdıkların arasın da en çok şu cümle etkiledi inanin dehşet bir duygu eline aldığınız bir kıyafeti acaba bana olur mu diye düşünmeden almak...

iki ay boyunca ıstıkrarlı bır sekılde devam ettıysenız daha once yaptıysanız yıne yapmamanız ıcın hıc bır sebep yok bence
kendınıze ınanın ve baslayın arkadasım o son cumleyı yasamanız dılegıyle... :Saruboceq:

merhabalar...

3ay ıcınde 10 kılo ıdeal bır rakam bence

bantta 5,5 km hızla 30 dakıka yuruyorum ama oyle hergun degıl haftada 2 kez falan koruyorum kılomu bu sayede

Fakat kılo verırken bant yoktu evde ben hergun dısarda 90 dakıka yurudum

resımlerını daha yenı gordum aydasucum masallah fıstık gıbı olmussun darısı bıze

slm aydasu aaa bak yeni farkettim izmir'in neresindensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…