harikasın...çok güzel bir şeyi başarmışsın çok güzel ama çok zor...bu duyguyu çok iyi biliyorum...11 kilo verdim ve 2-3 kilosunu alıp veriyorum...şuanda da 2-3 kilo fazlam var ama rejime başladım geri...o bile fazlalık oluyor ve rahatsız ediyor...
tebrik ederim harika görünüyorsun...
Tatlım,
Tabiki destek olacağız birbirimize, ben hep buradayım.
Uygunsa boyunu, kilonu öğrenebilir miyim?
Haftada 1 kilodan ayda 4 kilo, 4 ayda 16 kilo yapar bile canım ama tabiki sporla
Benim boyum taş çatlasa 1.60 canım kaydirigubbakcemile3 1.58-1.59 civarıyım ama tam bilmiyorum. Ben 1.60' ı baz alıyorum :roflol:
haklısın canım onemlı olan metabolızmayı kandırmakValla bazen vücut öyle direniyorki önemli olan aslında onu kandırarak metabolizmayı hızlandırmak, az az sık yemek gerekiyor, önemli olan aslında bu, vücut bişeyler yemediğini görüyor. Yeme yeme sonra birden saldırıyosun herşeye. Direnci kaybetmemek önemli olan irade. Bu günü kazasız belasız atlattım sayılır, akşama da evde 1 bardak sütle hazırlayacağım nesfitimi yiyeceğim. Acıkırsam da 1-2 por. meyve tüketirim sanırım. Bu arada 1.5 lt. kadar şu ana kadar su içtim. Evdede 1 lt. daha içerim. 2.5 lt. su bir gün için yeterli benim için. Hele de kışın midesi su içerken bulanan birisi olan benim bu kadar su içebilmem baçımdan mucize...
hadı ya olsun toparlarsn ınsallah canım uzun sure ac kalınca hakıkaten yemeye saldırıyor ınsan...ay ben bugun bı patladım dısarda işlerım vardı yolda kepeklı bıskuvı yedım oglen eve geldım anahtar yok kapıda kaldım tabı dogal olarak yemek saatlerım aksadı yemegın basına bı oturdum yedım de yedım bu fena fire verdım
canım benim kırmayıp resim eklediğin için teşekkürler 80 kiloykende ben çok bi kilo göremedim ama foto uzaktan çekildiği içindir belki de
yeni halin daha hoş tarzını biraz daha spora çevirmişsin sanırım dimi kilo verince opuyorumnanaktan
tekrar tebrikler darısı başıma bilmiyorumkismile
canım tebrikler 10 yaş gençleşmişsin kiloluyken 30 gösteriyomuşsun şimdi yaşında görünüyosun 1 aydır kıyafet arıyorum dar giyinmeyi sevmediğim için kendime büyük beden bakıyorum onlarında modelleri güzel değil boy 160 kilo 61,5 44 beden etek aldım 2 hafta oldu hala giymedim içimden gelmedi hırkada alıcaktım vazgeçtim kilo verip öyle alıcam... yoksa bu gidişle 44 derken seneye 46 alıp başını gidicek kıyafetleri büyütüceğime kendimi zayıflatmam lazım RABBİM azim verirse artı 38 beden giymek istiyorum.....kaydirigubbakcemile2
benim kilom vücudumun alt bölgesinde dediğim gibi çok dar giymeyide sevmiyorum eteklerin basen kısmı sıktığından büyük beden alıp belden daralttırıyorum
10 kiloookaydirigubbakcemile3 başlamışken tam olsun
hikayeni okudum.ne güzel başaranlardansın.ben defalarca başlayıp en fazla 2 ay düzenli spor ve diet yapıp geri başladığ yere dönenlerdenim malesef.evliyim yaza hamile kalmayı düşünüyorum kısmetse ama bu kilo ile değil tabi.en az vermem gereken kilo 15.ama bu bana hayal ötesi gibi geliyo.çünki pis boğazımı tutamıyorum.yazdıkların arasın da en çok şu cümle etkiledi inanin dehşet bir duygu eline aldığınız bir kıyafeti acaba bana olur mu diye düşünmeden almak...
ben de evlendikten sonra 15 kilo aldım. evlendiğim sıralar 36 bedene girebiliyodum şuan 40-42 arası bişey.çok üzülüyorum bi10 kilo versem başka bişey istemiyorum. evlendiğim zaman çok zayıftım çünkü. ama bi türlü yapamıyorum. bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. 2 ya da 3 ayiçinde10 kilo verebilirmiyim. motive olmam lazımsenin listen cokgüzel ama çalışıyorum oşekilde yiyemem sanırım. bantta kaçdk yürüyosun? bidekaç km hızla?
resımlerını daha yenı gordum aydasucum masallah fıstık gıbı olmussun darısı bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?