Aydasu'nun başarı öyküsü

aydasucum süpersin ben bile yazdıgımı anlayamadım ama sen güzel anlatmışsın yani demek istedgim 1 bardak süt ara için fazla olmaz degilmi sorusuydu kusuruma bakma

iki tane prensim var benim 18 aylık onlarla yazınca ahanda böle ooliyyy tşk ederim cvbın için takipteyimmmm seni

oyyy maşalah canım Allah bağışlasın kuzularını
Rabbim bana da nasip etsin inşallah :kedi:
hayır hayır canım kesınlıkle fazla olmaz 1 bardak süt
gönül rahatlığı ıle iç opuyorumnanaktan
aklına takılan bıse olursa hıc cekınme
yardımcı olmak ıcın actım bu topıgı sonucta

etrafımda tempolu yürüyüş yapabilecegim yer yok aslında var ama orayada eşim izin vermiyor umutsuzum kızlar

aydasu canım evimin holünde yürüsem tempolu olarak bir arkadaşım faydası olur dedi faydası olurmu acaba fikir verirsen sevinirim cevabını bekliyorum çaresizim

Geç de olsa orda olup bizi de zayıflatmak niyetinde oldugunu biliyoruz ya o yeterolumunekankayizsmile
Spor içinde çok yüklenmem...Bedenim vıcık vıcık oldu, o yüzden iş işden geçmeden düzenli spor yapmam gerektiğini düşündüm.Benim zaten göbek problemim oldugundan umarım yok ederim göbişimi:kedi:

etrafımda tempolu yürüyüş yapabilecegim yer yok aslında var ama orayada eşim izin vermiyor umutsuzum kızlar

aydasu canım evimin holünde yürüsem tempolu olarak bir arkadaşım faydası olur dedi faydası olurmu acaba fikir verirsen sevinirim cevabını bekliyorum çaresizim

canım hiç yoktan ıyıdır tabı neden olmasın ama bunalmadan o sekıldene kadar yuruyebıleceksın kı basın neyim dönmesin zemuszemus
ip atlamayı denesen nasıl olur
ben 3 gun once basladım
sabah kalkar kalkmaz 100 işten eve gelınce 100 yemekten sonra 30 dakıka tempolu yuruyus yatmadan once de 100 kere ıp atlıyorum

faydasını gördünmü canım ip atlamanın yani günde 300 kere ip atlıyorsun okadar güzel zayıflamışsınki seni canı gönülden kutlarım evde bende yürüyüş yerine spor yapabilirim degilmi birde ip atlarım inşallah zayıflarım

aydasu seni azminden dolayı çok çok tebrik ediyorum yerimseniben
şu yazdıkların eminim bir çok kişinin kilo vermesini hızlandıracaktır bende dahil :)
ama söylemeden geçemicem fıstık gibi olmuşsun yeni halinle çok çok daha güzelsin

canım kılo verme surecımde yuruyus harıcınde baska hıc bırsey yapmadım
kılımı kıpırdatmadam desem yerıdır
sadece hergun yurudum

ıp atlamaya baslayalı daha uc gun oldu
sıkılasam az dedım de yerimseniben
muzık eslıgınde oynamak da kalorı yakımında onemlı bır faktor dıye dusunuyorum tatlım

tuuubaaacım çok saol tatlım
darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah Şeniz

merhab güzelim, dünkü menüme aynen sadık kaldım. yalnızca akşam çorba yerine çok az yogurtlu makarna yedim Ve akşam 31 dk yürüdüm. dısarıda yürüyemiyorum cnm evde yürüyüş bandım var onda yürüyorum. önce 5 km hızla başlıyorum, 20 dk kadar bu hızda yürüdükten sonra hızı 5.5' yükseltiyorum ve son 5 dk kalada 6 km ye yükseltiyorum. dün baya terledim. sanırım işe yarayacak.:)
ve aydasu bugün sabah tartıldığımda tam 80 idim yani 81.3- 80= 1.3 gitmiş :) biraz yalncı kilo verme tabi bu yemeği azaltmaklada ilgili ama yine de motive oldum. İnşallah 08 mart pazartesi tartıldığımda 79'u görmüş olurum yani tam 79 olmasa da 79.9 bile beni motive eder.8 rakamından kurtulmak istiyorum artık.başarıcam bu sefer. tabi desteğinizle :)kaydirigubbakcemile5

Remnur merhaba, cnm yürüyüş imkanın olmayabilir, sen de evde bişeyler yap. mesela biraz evde olduğun yerde hopla zıpla, vücudunu biraz ısıt, sonra mekik çek, bacak hareketleri yap,kollarını ve vücudunu hareket ettir. ama her gün en az 30 dk.
Bi de benim 10 gün önceki halimi gördüm sende, sen henüz tam karar vermemişsin.
Önce bi otur kendinle konuş. 3-4 ay sabırlı olup ymeyerek ve az da olsa hareket ederek zayıflayacağına ve daha sonra çok güzel olacağına ikna et kendini. bak o zaman sorun gibi görünen herseye bir anda çözüm bulmuşsun:)

canım cok sevıdım
ınsallah bu azımle gorueceksın 70 lı rakamları da
ben de evde bantta yuruyorum tatlım
ama senın kı gıbı yapmam mumkun degıl o cok yorar vucudu
ve bırden hızlı ıle baslayıp hızlı ıle bıtırmıs olursun kas zedelenmesı yapabılır
ay dıyeceksın sende herseye bısey buluyorsun dıye ama napayım zararlı gordugum seyı solemeden duramıyorum
bak ben hıc yorulmuyorum yururken dlayısyla ertesı gune de gucum kalıyor
soylekı
ben 2 km ıle baslıyorum her 10 sanıyede bır artırıyorum 2.1 2.2 gıbı
en son 5,5 km gelıyorum o sekılde sabıt yuruyorum 25 dakıkadan sonrada yıne 10 sanıyede bır bu sefer azaltarak gıdıyorum 5.4 5.3 gıbı
bu sekılde 30 u tamamlıyorum ve kalp atıslarım duzene gırerek yuruyusumu tamamlamıs oluyorum

tamam o zaman bende senin gibi ayarlayayım :) haklısın tabi kalbi rahatlatmak lazım aslında. sonlarda bende yavaslıyorum ama senin kadar değil 4.5-5 arası bir yerlere kadar gelip kapatıyorum. bide senin dediğin gibi deneyeyim.
bi de arkasından braz kültür-fizik hareketleri yaptım dün. bel için ve kollar için. 4-5 dakkada o sürdü. böylece hem yavas yavas vücudum rahatladı hem de kalori yakmaya devam ettim. :)
bugün 32 dk. yürüyüş, ve kültür fizik hareketleri ...
menüm aynı zaten, biliyosun.:kedi:

tamam canım
32 dakıka cok ıyı canım
eh madem bn de ornek bı mene yazayım mesela bugun kı menum

sabah: 1 yumurta+5 zeytın+40 gr ekmek+ 40 gr peynır+kocaman bır kupa yesıl cay

ara: 1 bardak sut+ 1 avuc nesguık :roflol:

öğle: 1 dılım ekmek+6 kasık tavuklu mantarlı patateslı sote+1 bardak ayran

ara: 2 yemek kasıgı dolusu kuru uzum

ara: 1 armut

aksam: 7 adet lahana sarması+100 gr yogurt+bol salata

yatmadan once 1 bardak yesıl cay+ spor

sen nesquik'e geçmişsin , süpermiş:)

kız adını sabahtan berı cıkaramadım
hanı sole sıyah küçük top top
ay cıldıracagım
sempatiksalakcinni

anladım ben seni :) biliyorum, yumuşacık top,top kakaolu çocuklar sütüne koyuyor.
ya bu arada adımı söyleyim bende sürekli alıntı yapmaya gerek kalmasın. Öznur benim adım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…