canım benım maruz gor ne demek ıstedgını tam anlayamadım
eger tek mevye yıyınce aldıgım kalorı az olur demek ıstedıysen yanına mesela 2 kasık yoğurt yıyebılrısn
ben ıste oldugum ıcın mumkun olan en pratık seylerı tercıh edıyorum
mesela sabah ara öğunde 1 paket sut ıctım 120 kaloru yazıyordu uzerınde hep onu alıyorum yanınada o cocukların sevdıgı nesquıkıydı neydı var ya kucuk top seklınde kara kura sey :roflol: heh ıste ondan yedım bı avuc
canım bır ara ogunun ıdeal kalorısı 100-150 arası olmalı dıye bılıyorum ben
o sekılde ayarlamaya calısıyorum
eger yanlıs anladıysam aydınlat emı benı
aydasucum süpersin ben bile yazdıgımı anlayamadım ama sen güzel anlatmışsın yani demek istedgim 1 bardak süt ara için fazla olmaz degilmi sorusuydu kusuruma bakma
iki tane prensim var benim 18 aylık onlarla yazınca ahanda böle ooliyyy tşk ederim cvbın için takipteyimmmm seni
Geç de olsa orda olup bizi de zayıflatmak niyetinde oldugunu biliyoruz ya o yeterolumunekankayizsmilecanımmm hoşgeldın kılonu ogrenınce o kadar sevındım kı anlatamam
artık 80 lı rakamları goruyorsun canım ne mutlu sana
tatlım spor salonunda da kendını cok yorma bırden yuklenme emı
suan ıcın bence ılk hedefın 85 olsun ınan boyle azar azar gıdınce oyle mutlu olacaksın kı
garıptır mesela ben ılk 69 kılo olunca yasadıgım mutlulugu anlatmama 60 olunca bıle bu kadar sevınmemıstım cunku artık 6 lı rakamlar gorebılıyordum senı cok ıyı anlıyorum canım
hep burdayım zaman zman cevaplarım ertesı gune kalabılıyor kusuruma bakmayın evı eve gıdınce pc acmıyorum cunku
gunduzlerı de hasta aralarında burdayım hep Şeniz
etrafımda tempolu yürüyüş yapabilecegim yer yok aslında var ama orayada eşim izin vermiyor umutsuzum kızlar
aydasu canım evimin holünde yürüsem tempolu olarak bir arkadaşım faydası olur dedi faydası olurmu acaba fikir verirsen sevinirim cevabını bekliyorum çaresizim
faydasını gördünmü canım ip atlamanın yani günde 300 kere ip atlıyorsun okadar güzel zayıflamışsınki seni canı gönülden kutlarım evde bende yürüyüş yerine spor yapabilirim degilmi birde ip atlarım inşallah zayıflarım
aydasu seni azminden dolayı çok çok tebrik ediyorum yerimseniben
şu yazdıkların eminim bir çok kişinin kilo vermesini hızlandıracaktır bende dahil :)
ama söylemeden geçemicem fıstık gibi olmuşsun yeni halinle çok çok daha güzelsin
canım yemek duzenın cok guzel olmus ben cok begendım
1 paket kraker asağı yukarı 150 kalori
ara ıcın ıdeal bence evde olsan daha saglıklı seyler ye derdım ama malum calısınca mecburuz bunlara
sanırım hergun 1 dakıka artırarak yuruyecek benım arkadasım
gayet guzel canım pekı evdemı yuruyorsun dısardamı
canım yürüyüş yapma imkanımız yoksa ne yapacagız spor salonunada madi imkanımız yok kaldı kilolar tam tamına 84 kiloyum boy 1.68 şişko oldum hiç böyle kilolu olmamıştım 29 yaşında bu hale geldim beden ölçülerim deseniz felaket kızlar
GÖGÜS:105
BEL:100
KALÇA :125
nasıl eriyecek yardım edin kızlar
merhab güzelim, dünkü menüme aynen sadık kaldım. yalnızca akşam çorba yerine çok az yogurtlu makarna yedimVe akşam 31 dk yürüdüm. dısarıda yürüyemiyorum cnm evde yürüyüş bandım var onda yürüyorum. önce 5 km hızla başlıyorum, 20 dk kadar bu hızda yürüdükten sonra hızı 5.5' yükseltiyorum ve son 5 dk kalada 6 km ye yükseltiyorum. dün baya terledim. sanırım işe yarayacak.:)
ve aydasu bugün sabah tartıldığımda tam 80 idim yani 81.3- 80= 1.3 gitmiş :) biraz yalncı kilo verme tabi bu yemeği azaltmaklada ilgili ama yine de motive oldum. İnşallah 08 mart pazartesi tartıldığımda 79'u görmüş olurum yani tam 79 olmasa da 79.9 bile beni motive eder.8 rakamından kurtulmak istiyorum artık.başarıcam bu sefer. tabi desteğinizle :)kaydirigubbakcemile5
canım cok sevıdım
ınsallah bu azımle gorueceksın 70 lı rakamları da
ben de evde bantta yuruyorum tatlım
ama senın kı gıbı yapmam mumkun degıl o cok yorar vucudu
ve bırden hızlı ıle baslayıp hızlı ıle bıtırmıs olursun kas zedelenmesı yapabılır
ay dıyeceksın sende herseye bısey buluyorsun dıye ama napayım zararlı gordugum seyı solemeden duramıyorum
bak ben hıc yorulmuyorum yururken dlayısyla ertesı gune de gucum kalıyor
soylekı
ben 2 km ıle baslıyorum her 10 sanıyede bır artırıyorum 2.1 2.2 gıbı
en son 5,5 km gelıyorum o sekılde sabıt yuruyorum 25 dakıkadan sonrada yıne 10 sanıyede bır bu sefer azaltarak gıdıyorum 5.4 5.3 gıbı
bu sekılde 30 u tamamlıyorum ve kalp atıslarım duzene gırerek yuruyusumu tamamlamıs oluyorum
tamam o zaman bende senin gibi ayarlayayım :) haklısın tabi kalbi rahatlatmak lazım aslında. sonlarda bende yavaslıyorum ama senin kadar değil 4.5-5 arası bir yerlere kadar gelip kapatıyorum. bide senin dediğin gibi deneyeyim.
bi de arkasından braz kültür-fizik hareketleri yaptım dün. bel için ve kollar için. 4-5 dakkada o sürdü. böylece hem yavas yavas vücudum rahatladı hem de kalori yakmaya devam ettim. :)
bugün 32 dk. yürüyüş, ve kültür fizik hareketleri ...
menüm aynı zaten, biliyosun.:kedi:
tamam canım
32 dakıka cok ıyı canım
eh madem bn de ornek bı mene yazayım mesela bugun kı menum
sabah: 1 yumurta+5 zeytın+40 gr ekmek+ 40 gr peynır+kocaman bır kupa yesıl cay
ara: 1 bardak sut+ 1 avuc nesguık :roflol:
öğle: 1 dılım ekmek+6 kasık tavuklu mantarlı patateslı sote+1 bardak ayran
ara: 2 yemek kasıgı dolusu kuru uzum
ara: 1 armut
aksam: 7 adet lahana sarması+100 gr yogurt+bol salata
yatmadan once 1 bardak yesıl cay+ spor
sen nesquik'e geçmişsin , süpermiş:)
kız adını sabahtan berı cıkaramadım
hanı sole sıyah küçük top top
ay cıldıracagım
sempatiksalakcinni
cocopoks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?