• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

Şeniz

aydasuya katılıyorum günlük 30 dk yürüyüş tempolu süper olur. ben bugün başlıyorum.
tabi oğluşum müsade ederse .... hergün sadece 30 dk.... bizde aydasu gibi incecik olucazzz yuppiiiii... olumunekankayizsmile

Insallah canimmm :Saruboceq: Ben de bu geceden itibaren baslicam. Malesef sabahlari vaktim olmuo. Ben de geceleri yaparim hihoyyyt kolay gelsin hepimize.Bol kalori harcamalar :dance:

valla daha ne denirdki ayakta alkışlıyorum sizleri darısı bizleirn başına bende 89 kilo ile başladım 2 ay oldu sadece 6 kilo verebildim 83 kiloyum şimdi az kilo veriyorum yavaş yavaşl

yaptıgım yanlışlarda olmuş onları fark edip devam eidyorum eger yine yanşlış olursa diyetisyeni gidicem

valla daha ne denirdki ayakta alkışlıyorum sizleri darısı bizleirn başına bende 89 kilo ile başladım 2 ay oldu sadece 6 kilo verebildim 83 kiloyum şimdi az kilo veriyorum yavaş yavaşl

yaptıgım yanlışlarda olmuş onları fark edip devam eidyorum eger yine yanşlış olursa diyetisyeni gidicem

canım merhaba tesekkur edıyorum
2 ayda 6 kıloyu kucumseme emı bellıkı kalıcı olacak bu verdıklerın a.s.

Insallah canimmm :Saruboceq: Ben de bu geceden itibaren baslicam. Malesef sabahlari vaktim olmuo. Ben de geceleri yaparim hihoyyyt kolay gelsin hepimize.Bol kalori harcamalar :dance:

yürüyüşümüzü yaptıkmı bakalım? ben dün 30 dk yürüdüm. ama ıturmaya oyle alışmışımki bacaklarım acılmadı wallahi...yerimseniben

ben az buldum canım
herseyden ama kararında yemek onemlı
ıncele bakalım sen bı

inceledim menünü cnm. aslında çok da bir fark yok arada ben ekmeği, yogurdu biraz daha az alıyorum ama senin gibi artırıcam onları. zaten bir yerde porteinin kalori yakmaya yardımcı oldugunu okumustum. dogrumudur bilemem....bilmiyorumkismile
bi de dün evden senin fotolarına baktım ( işteki bilgisayardan göremiyorumdan) gerçekten süper zayıflamışşın. senden bir sen daha çıkmış sanki... benden de bir ben çıksa gitse, uçsa süper olucak.kaydirigubbakcemile2

inceledim menünü cnm. aslında çok da bir fark yok arada ben ekmeği, yogurdu biraz daha az alıyorum ama senin gibi artırıcam onları. zaten bir yerde porteinin kalori yakmaya yardımcı oldugunu okumustum. dogrumudur bilemem....bilmiyorumkismile
bi de dün evden senin fotolarına baktım ( işteki bilgisayardan göremiyorumdan) gerçekten süper zayıflamışşın. senden bir sen daha çıkmış sanki... benden de bir ben çıksa gitse, uçsa süper olucak.kaydirigubbakcemile2

:kedi: teşekkür ediyorum canım...
bılıyormusun üstelik o 90 lık degıl 80 lık halım
demek ılk halımı gorsen daha da sasıracaksın
ah bır bulabılsem resmı koyacam da

yuruyus kısmı cok guzel tatlım
istikrar herseyden oemlı canım

arkadasım seni tebrik ediyorum fıstık gibisin masallahhh:nazar: harikasın ya azmine hayranım benim boyum 1,70 75 kiloyum ama resmen simit gibi belimde yaglanma var herkez zayıfla diyodu ama ben azmini görünce banada bi azim geldi bu sefer olucak zayıflıcam bende topik acıcam kısmetse:dance:ayyyy cok güzel olmuşşun beeea.s.

arkadasım seni tebrik ediyorum fıstık gibisin masallahhh:nazar: harikasın ya azmine hayranım benim boyum 1,70 75 kiloyum ama resmen simit gibi belimde yaglanma var herkez zayıfla diyodu ama ben azmini görünce banada bi azim geldi bu sefer olucak zayıflıcam bende topik acıcam kısmetse:dance:ayyyy cok güzel olmuşşun beeea.s.

işte bu demek ki amacıma uşabılmıs
bı kısıyı daha motıve edebılmısım
sımdı cok sevndım arkadasım
masallah boyun epey uzunmus ılk etapta 5 kılo versen harıka hıssedersın kendını ınan vereliniortak

Herkes yeniden merhaba,
sevgili aydasu bu sabah tartı da 89 ları gördüm ve inan gözlerim doldu.Sporu evde yapıyordum ama yeterli olmadıgnı dusundum.Allah kısmet ederse spor salonuna yazılıyorum ve yaırn aksamdan ıtıbaren başlıyorum.Hedefe kitlenmiş durumdayım.Rabbim yüzümü kara çıkarmasın,inşallah...

:kedi: teşekkür ediyorum canım...
bılıyormusun üstelik o 90 lık degıl 80 lık halım
demek ılk halımı gorsen daha da sasıracaksın
ah bır bulabılsem resmı koyacam da

yuruyus kısmı cok guzel tatlım
istikrar herseyden oemlı canım

haklısın, istikrar çok önemli. aksatmadan hafta da 5 gün en az 30. dk yürümeyi düşünüyorum. belki her gün 1 dk artırırım. (eşim bu yönde telkin verdi bana)
artık o da zayıfla diyor. durum wahim yani, şimdiye kadar kilomdan hiç şikayet etmediydi eşim.
sabah: 2 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, salatalık,domates yedim.
ara: 1 paket çubuk kraker( kalorisi kaç acaba? senin menünde gördümde yedim fakat paket üzerinde kalorisi yazmıyor)
öğlen: çorba, salata, biftek yedim (biraz sosu fazlaydı.dışarıdan sipariş edince böyle oluyo malesef:( )
ara:3-4 kuru erik , 2 kuru kayısı, 1 avuç sarı leblebi yedim (sarı ile beyaz arasında fark varmıki? )
akşamda: salata,yogurt,sebze yemeği ve çorba ,1 dilim kepek ekmek yemeyi düşünüyorum.(tabi evde varsa yoksa ayarlıycaz artık )(belki kereviz alıp kereviz salatası yaparım)

Ve akşam 31 dk yürüyüş.
nasıl? dahamı iyi:)

Herkes yeniden merhaba,
sevgili aydasu bu sabah tartı da 89 ları gördüm ve inan gözlerim doldu.Sporu evde yapıyordum ama yeterli olmadıgnı dusundum.Allah kısmet ederse spor salonuna yazılıyorum ve yaırn aksamdan ıtıbaren başlıyorum.Hedefe kitlenmiş durumdayım.Rabbim yüzümü kara çıkarmasın,inşallah...

İnşallah azmedersek yapamayacağımız şey yok. yeterki isteyelim.
aydasuda bize saolsun yol gösteriyor. Herşey çok güzel olcak :)

aydasu cnm birşey sormak istiyorum mesela ara ögün alternatifi olarak 1 bardak süt demişsin ya
bir bardak süt=150 kalori
1 meyve =60 kalori kalan kalori fazla olmaz degilmiii

canım yürüyüş yapma imkanımız yoksa ne yapacagız spor salonunada madi imkanımız yok kaldı kilolar tam tamına 84 kiloyum boy 1.68 şişko oldum hiç böyle kilolu olmamıştım 29 yaşında bu hale geldim beden ölçülerim deseniz felaket kızlar
GÖGÜS:105
BEL:100
KALÇA :125
nasıl eriyecek yardım edin kızlar

İnşallah azmedersek yapamayacağımız şey yok. yeterki isteyelim.
aydasuda bize saolsun yol gösteriyor. Herşey çok güzel olcak :)

evet sağolsun aydasu epey destek veriyor bize, iyi ki varsın aydasuhihoyyyt
Hedefe de çok var ama azmimi kaybetmeden vericem en azından 70 olcam, o bile çok büyük başarı olucak benim içinakannehir

Herkes yeniden merhaba,

evet sağolsun aydasu epey destek veriyor bize, iyi ki varsın aydasuhihoyyyt
Hedefe de çok var ama azmimi kaybetmeden vericem en azından 70 olcam, o bile çok büyük başarı olucak benim içinakannehir

canımmm hoşgeldın kılonu ogrenınce o kadar sevındım kı anlatamam
artık 80 lı rakamları goruyorsun canım ne mutlu sana
tatlım spor salonunda da kendını cok yorma bırden yuklenme emı
suan ıcın bence ılk hedefın 85 olsun ınan boyle azar azar gıdınce oyle mutlu olacaksın kı
garıptır mesela ben ılk 69 kılo olunca yasadıgım mutlulugu anlatmama 60 olunca bıle bu kadar sevınmemıstım cunku artık 6 lı rakamlar gorebılıyordum senı cok ıyı anlıyorum canım
hep burdayım zaman zman cevaplarım ertesı gune kalabılıyor kusuruma bakmayın evı eve gıdınce pc acmıyorum cunku
gunduzlerı de hasta aralarında burdayım hep Şeniz

haklısın, istikrar çok önemli. aksatmadan hafta da 5 gün en az 30. dk yürümeyi düşünüyorum. belki her gün 1 dk artırırım. (eşim bu yönde telkin verdi bana)
artık o da zayıfla diyor. durum wahim yani, şimdiye kadar kilomdan hiç şikayet etmediydi eşim.
sabah: 2 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, salatalık,domates yedim.
ara: 1 paket çubuk kraker( kalorisi kaç acaba? senin menünde gördümde yedim fakat paket üzerinde kalorisi yazmıyor)
öğlen: çorba, salata, biftek yedim (biraz sosu fazlaydı.dışarıdan sipariş edince böyle oluyo malesef:( )
ara:3-4 kuru erik , 2 kuru kayısı, 1 avuç sarı leblebi yedim (sarı ile beyaz arasında fark varmıki? )
akşamda: salata,yogurt,sebze yemeği ve çorba ,1 dilim kepek ekmek yemeyi düşünüyorum.(tabi evde varsa yoksa ayarlıycaz artık )(belki kereviz alıp kereviz salatası yaparım)

Ve akşam 31 dk yürüyüş.
nasıl? dahamı iyi:)

canım yemek duzenın cok guzel olmus ben cok begendım
1 paket kraker asağı yukarı 150 kalori
ara ıcın ıdeal bence evde olsan daha saglıklı seyler ye derdım ama malum calısınca mecburuz bunlara
sanırım hergun 1 dakıka artırarak yuruyecek benım arkadasım
gayet guzel canım pekı evdemı yuruyorsun dısardamı

aydasu cnm birşey sormak istiyorum mesela ara ögün alternatifi olarak 1 bardak süt demişsin ya
bir bardak süt=150 kalori
1 meyve =60 kalori kalan kalori fazla olmaz degilmiii

canım benım maruz gor ne demek ıstedgını tam anlayamadım
eger tek mevye yıyınce aldıgım kalorı az olur demek ıstedıysen yanına mesela 2 kasık yoğurt yıyebılrısn
ben ıste oldugum ıcın mumkun olan en pratık seylerı tercıh edıyorum
mesela sabah ara öğunde 1 paket sut ıctım 120 kaloru yazıyordu uzerınde hep onu alıyorum yanınada o cocukların sevdıgı nesquıkıydı neydı var ya kucuk top seklınde kara kura sey :roflol: heh ıste ondan yedım bı avuc

canım bır ara ogunun ıdeal kalorısı 100-150 arası olmalı dıye bılıyorum ben
o sekılde ayarlamaya calısıyorum
eger yanlıs anladıysam aydınlat emı benı

canım yürüyüş yapma imkanımız yoksa ne yapacagız spor salonunada madi imkanımız yok kaldı kilolar tam tamına 84 kiloyum boy 1.68 şişko oldum hiç böyle kilolu olmamıştım 29 yaşında bu hale geldim beden ölçülerim deseniz felaket kızlar
GÖGÜS:105
BEL:100
KALÇA :125
nasıl eriyecek yardım edin kızlar

bak tatlım hıc kasma kendını oyle
evet su an bu olculere sahıp olabılırsın ama bu hep boyle kalacagın anlamına gelmez

Göğüs: 115 88
Bel: 100 71
Kalça: 120 90

bak bunlar benım eskı olculerım ve yenı olculerım
sence benım aklıma gelırmıydı oyle olmak
ama oldu ıstedım azmettım oldu
ustelık benım olculerım senden daha buyukmus kıss :roflol:
ben de az degılmısım haaa

pekı tatlım yuruyus yapma ımkanın neden yok kı

Back