- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
Şeniz
aydasuya katılıyorum günlük 30 dk yürüyüş tempolu süper olur. ben bugün başlıyorum.
tabi oğluşum müsade ederse .... hergün sadece 30 dk.... bizde aydasu gibi incecik olucazzz yuppiiiii... olumunekankayizsmile
vaaay çıtır olmuşsun kıs maşallah.
valla daha ne denirdki ayakta alkışlıyorum sizleri darısı bizleirn başına bende 89 kilo ile başladım 2 ay oldu sadece 6 kilo verebildim 83 kiloyum şimdi az kilo veriyorum yavaş yavaşl
yaptıgım yanlışlarda olmuş onları fark edip devam eidyorum eger yine yanşlış olursa diyetisyeni gidicem
Insallah canimmm :Saruboceq: Ben de bu geceden itibaren baslicam. Malesef sabahlari vaktim olmuo. Ben de geceleri yaparim hihoyyyt kolay gelsin hepimize.Bol kalori harcamalar :dance:
ben az buldum canım
herseyden ama kararında yemek onemlı
ıncele bakalım sen bı
inceledim menünü cnm. aslında çok da bir fark yok arada ben ekmeği, yogurdu biraz daha az alıyorum ama senin gibi artırıcam onları. zaten bir yerde porteinin kalori yakmaya yardımcı oldugunu okumustum. dogrumudur bilemem....bilmiyorumkismile
bi de dün evden senin fotolarına baktım ( işteki bilgisayardan göremiyorumdan) gerçekten süper zayıflamışşın. senden bir sen daha çıkmış sanki... benden de bir ben çıksa gitse, uçsa süper olucak.kaydirigubbakcemile2
arkadasım seni tebrik ediyorum fıstık gibisin masallahhhharikasın ya azmine hayranım benim boyum 1,70 75 kiloyum ama resmen simit gibi belimde yaglanma var herkez zayıfla diyodu ama ben azmini görünce banada bi azim geldi bu sefer olucak zayıflıcam bende topik acıcam kısmetse:dance:ayyyy cok güzel olmuşşun beeea.s.
:kedi: teşekkür ediyorum canım...
bılıyormusun üstelik o 90 lık degıl 80 lık halım
demek ılk halımı gorsen daha da sasıracaksın
ah bır bulabılsem resmı koyacam da
yuruyus kısmı cok guzel tatlım
istikrar herseyden oemlı canım
Herkes yeniden merhaba,
sevgili aydasu bu sabah tartı da 89 ları gördüm ve inan gözlerim doldu.Sporu evde yapıyordum ama yeterli olmadıgnı dusundum.Allah kısmet ederse spor salonuna yazılıyorum ve yaırn aksamdan ıtıbaren başlıyorum.Hedefe kitlenmiş durumdayım.Rabbim yüzümü kara çıkarmasın,inşallah...
İnşallah azmedersek yapamayacağımız şey yok. yeterki isteyelim.
aydasuda bize saolsun yol gösteriyor. Herşey çok güzel olcak :)
Herkes yeniden merhaba,
sevgili aydasu bu sabah tartı da 89 ları gördüm ve inan gözlerim doldu.Sporu evde yapıyordum ama yeterli olmadıgnı dusundum.Allah kısmet ederse spor salonuna yazılıyorum ve yaırn aksamdan ıtıbaren başlıyorum.Hedefe kitlenmiş durumdayım.Rabbim yüzümü kara çıkarmasın,inşallah...
evet sağolsun aydasu epey destek veriyor bize, iyi ki varsın aydasuhihoyyyt
Hedefe de çok var ama azmimi kaybetmeden vericem en azından 70 olcam, o bile çok büyük başarı olucak benim içinakannehir
haklısın, istikrar çok önemli. aksatmadan hafta da 5 gün en az 30. dk yürümeyi düşünüyorum. belki her gün 1 dk artırırım. (eşim bu yönde telkin verdi bana)
artık o da zayıfla diyor. durum wahim yani, şimdiye kadar kilomdan hiç şikayet etmediydi eşim.
sabah: 2 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, salatalık,domates yedim.
ara: 1 paket çubuk kraker( kalorisi kaç acaba? senin menünde gördümde yedim fakat paket üzerinde kalorisi yazmıyor)
öğlen: çorba, salata, biftek yedim (biraz sosu fazlaydı.dışarıdan sipariş edince böyle oluyo malesef)
ara:3-4 kuru erik , 2 kuru kayısı, 1 avuç sarı leblebi yedim (sarı ile beyaz arasında fark varmıki? )
akşamda: salata,yogurt,sebze yemeği ve çorba ,1 dilim kepek ekmek yemeyi düşünüyorum.(tabi evde varsa yoksa ayarlıycaz artık )(belki kereviz alıp kereviz salatası yaparım)
Ve akşam 31 dk yürüyüş.
nasıl? dahamı iyi:)
aydasu cnm birşey sormak istiyorum mesela ara ögün alternatifi olarak 1 bardak süt demişsin ya
bir bardak süt=150 kalori
1 meyve =60 kalori kalan kalori fazla olmaz degilmiii
canım yürüyüş yapma imkanımız yoksa ne yapacagız spor salonunada madi imkanımız yok kaldı kilolar tam tamına 84 kiloyum boy 1.68 şişko oldum hiç böyle kilolu olmamıştım 29 yaşında bu hale geldim beden ölçülerim deseniz felaket kızlar
GÖGÜS:105
BEL:100
KALÇA :125
nasıl eriyecek yardım edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?