• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydasu'nun başarı öyküsü

aydasu canım evimin holünde yürüsem tempolu olarak bir arkadaşım faydası olur dedi faydası olurmu acaba fikir verirsen sevinirim cevabını bekliyorum çaresizim

ben hergün oryantal ve disko karışımı dans ediyorum
benimde yürüme imkanım yok
ama dans etmekte çok eylenceli bi dene istersen

selam aydasu benim şevkm kırışıyorya valla veremeidm yine bu hafta sadece 300 gr gitti
duraksamalar normal ama ben baştan beir böle yavaş yavaş veridm ve sıkıyor bud abeni tabiiii
toparlayamıyorum kendimi yahuuu

yiyesim geliyo habiree

aydasu merhaba :) bugün keyfim yerinde sabah tarıldım 79.1'i gördüm tartıda. böyle gişderse ay sonunda 76'ları görücem galiba:)
Masumm sıkma canını az da olsa veriyosun sen ona bak cnm. hem daha kalıcı olur böyle yavas zayıflarsan....

canım cok sevıdım
ınsallah bu azımle gorueceksın 70 lı rakamları da
ben de evde bantta yuruyorum tatlım
ama senın kı gıbı yapmam mumkun degıl o cok yorar vucudu
ve bırden hızlı ıle baslayıp hızlı ıle bıtırmıs olursun kas zedelenmesı yapabılır
ay dıyeceksın sende herseye bısey buluyorsun dıye ama napayım zararlı gordugum seyı solemeden duramıyorum
bak ben hıc yorulmuyorum yururken dlayısyla ertesı gune de gucum kalıyor
soylekı
ben 2 km ıle baslıyorum her 10 sanıyede bır artırıyorum 2.1 2.2 gıbı
en son 5,5 km gelıyorum o sekılde sabıt yuruyorum 25 dakıkadan sonrada yıne 10 sanıyede bır bu sefer azaltarak gıdıyorum 5.4 5.3 gıbı
bu sekılde 30 u tamamlıyorum ve kalp atıslarım duzene gırerek yuruyusumu tamamlamıs oluyorum

canim ben seni disarda yürüyosun saniyodum sen hergün 1.5 saat banttami yürüdün yani anlattigin sekilde? benimde bandim var bende söyle yürüyorum ilk önce 3 le basliyorum 1 2 dk sonra 4 yapiyorum sonra yine 1 2 dk sonra 5 cikiyorum 5 sabitliyorum ve arada bir 6 yapip 5 10 dk 6 da yürüdükten sonra tekrar 5 e dönüyorum( bazen 6da sabitledigimde oluyor kondisyonum iyiyse) hatta bazen 7 veya 8 de 1 2 dk kosuyorum en son bitirecegim zamn yine 4 3 2 olarak bitiriyorum nasil sence ( bide düzenli yürümeye baslayabilsem offf)

selam aydasu benim şevkm kırışıyorya valla veremeidm yine bu hafta sadece 300 gr gitti
duraksamalar normal ama ben baştan beir böle yavaş yavaş veridm ve sıkıyor bud abeni tabiiii
toparlayamıyorum kendimi yahuuu

yiyesim geliyo habiree

canım moralını bozma hiç de veremeyebılırdın

yavaş olsun temiz olsun tamam mı

benım de umutsuzluga kapıldıgım zamanlar çok olmuştu

ama bak mutlu sona ulaştım

sen de ulaşacaksın tamam mı

yılmak yok vereliniortak

aydasu merhaba :) bugün keyfim yerinde sabah tarıldım 79.1'i gördüm tartıda. böyle gişderse ay sonunda 76'ları görücem galiba:)
Masumm sıkma canını az da olsa veriyosun sen ona bak cnm. hem daha kalıcı olur böyle yavas zayıflarsan....

tatlım gunaydın cok sevındım ne mutlu sana

kaç dakıkaya cıktın bakam gormeyelı yerimseniben

canim ben seni disarda yürüyosun saniyodum sen hergün 1.5 saat banttami yürüdün yani anlattigin sekilde? benimde bandim var bende söyle yürüyorum ilk önce 3 le basliyorum 1 2 dk sonra 4 yapiyorum sonra yine 1 2 dk sonra 5 cikiyorum 5 sabitliyorum ve arada bir 6 yapip 5 10 dk 6 da yürüdükten sonra tekrar 5 e dönüyorum( bazen 6da sabitledigimde oluyor kondisyonum iyiyse) hatta bazen 7 veya 8 de 1 2 dk kosuyorum en son bitirecegim zamn yine 4 3 2 olarak bitiriyorum nasil sence ( bide düzenli yürümeye baslayabilsem offf)

hasretim yok canım ben diyet yaparken calısmıyordum ve bantım yoktu
1,5 saat dısarda yurudum temız havada ohh
kılo verdıkten bır hafta sonra işe başladım
yuruyusum aksamasın dıye de ıse gırdıkten sonra da ılk maasımla bant aldım kaydirigubbakcemile3
ama epey bır zaman iş yoğunlugundan kullanamadım
sımdı ıste yavas yavas basladım yurumeye canım

hasretim yok canım ben diyet yaparken calısmıyordum ve bantım yoktu
1,5 saat dısarda yurudum temız havada ohh
kılo verdıkten bır hafta sonra işe başladım
yuruyusum aksamasın dıye de ıse gırdıkten sonra da ılk maasımla bant aldım kaydirigubbakcemile3
ama epey bır zaman iş yoğunlugundan kullanamadım
sımdı ıste yavas yavas basladım yurumeye canım

anladim canim bende diyodujm nasil yürydün 1.5 saat bantta diye ben en fazla 1 saat yürüyebiliyom hem SIKILIYOM hemde yoruluyom gerci bi düzen kurup kondisyon sagliyamadimki belki kondisyonum olsa yükselticem ama iste tembellik basa bela :(

anladim canim bende diyodujm nasil yürydün 1.5 saat bantta diye ben en fazla 1 saat yürüyebiliyom hem SIKILIYOM hemde yoruluyom gerci bi düzen kurup kondisyon sagliyamadimki belki kondisyonum olsa yükselticem ama iste tembellik basa bela :(

yok canım sakın sakın bantta 45 dakkadan fazla yurumeyın dıyor uzmanlar
dısarda yururken yoruldugumuzda durma sansımız var ama bantta masallah ole bıse yok dolayısıyla kaslarımıza zarar verebılrmıs

tatlım gunaydın cok sevındım ne mutlu sana

kaç dakıkaya cıktın bakam gormeyelı yerimseniben
günaydın cnm :) 35 dk'ya cıktım. baya terliyorum ama. yalnız regl olucam vücudum şişmeye başladı. bu hafta tartıda dogru sonucları göremem heralde. keza yarım kilo almış görünüyorum. ama devam edicem tabi yürüyüşe ve diyete, moral bozmak yok değilmi?
sen nasılsın görüşmeyeli?

yok canım sakın sakın bantta 45 dakkadan fazla yurumeyın dıyor uzmanlar
dısarda yururken yoruldugumuzda durma sansımız var ama bantta masallah ole bıse yok dolayısıyla kaslarımıza zarar verebılrmıs

hadi ya ilk defa duyuyorum ama ben kendimi zorlamiyorumki yorulunca birakiyorum zaten bazen iyi hissedince tamamliyorum 1 saate bak aklim atkildi simdi :S

günaydın cnm :) 35 dk'ya cıktım. baya terliyorum ama. yalnız regl olucam vücudum şişmeye başladı. bu hafta tartıda dogru sonucları göremem heralde. keza yarım kilo almış görünüyorum. ama devam edicem tabi yürüyüşe ve diyete, moral bozmak yok değilmi?
sen nasılsın görüşmeyeli?

oo baya ilerlemiş canım benım
maşallah
regl donemınde olur ole yeter kı sen moralını yuksek tut
ben de ıyı olmaya calısıyorum işte
özel sorunlar sıkıntılar
amannnnnn
şükür ne diyim canım ya

hadi ya ilk defa duyuyorum ama ben kendimi zorlamiyorumki yorulunca birakiyorum zaten bazen iyi hissedince tamamliyorum 1 saate bak aklim atkildi simdi :S

hasretim şöyleki diğelım 35. dakıkada yorulduk ama hedefımız 45 dakıka
ılla onu tamamlıcaz dıye ugrasmıcaz mı
ben uğrasıyorum sahsen
bı kac kez zedeledıkten sonra uslandım ama kaydirigubbakcemile3

Kızlar yürüyüş bandı alıcam da eve sizde nasıl birşey almalıyım öenrebileceğiniz bi model marka var mı?
1 programlı 6 programlı diye tanıtım yapılıyor ama aralarındaki fark ne oluyor bilmiyorum:S

Kızlar yürüyüş bandı alıcam da eve sizde nasıl birşey almalıyım öenrebileceğiniz bi model marka var mı?
1 programlı 6 programlı diye tanıtım yapılıyor ama aralarındaki fark ne oluyor bilmiyorum:S

canım ben hep aynı programı kullanıyorum
pek bılgım yok aslında
dınamıc marka benım kı
2008 eylul gıbıydı galıba 700 e almıstım
ama sımdı nasıldır fıyatlar hıc bılmıyorum
yalnız ev ıcın alacaksın sonucta ole cok para verme
egımlı falan almana gerek yok sakın bakma bıle onlara

canım ben hep aynı programı kullanıyorum
pek bılgım yok aslında
dınamıc marka benım kı
2008 eylul gıbıydı galıba 700 e almıstım
ama sımdı nasıldır fıyatlar hıc bılmıyorum
yalnız ev ıcın alacaksın sonucta ole cok para verme
egımlı falan almana gerek yok sakın bakma bıle onlara

Evet cnm bende ev için almayı planlıyorum.Şu büyük Gross market var ya metro katalogu gectı elime fiyatı da uygun geldi.Spor salonuna 3 gün gidebiliyorum,kalan günlerde de evde bununla yürüyeyim diyorum.

Evet cnm bende ev için almayı planlıyorum.Şu büyük Gross market var ya metro katalogu gectı elime fiyatı da uygun geldi.Spor salonuna 3 gün gidebiliyorum,kalan günlerde de evde bununla yürüyeyim diyorum.

ben de ordan aldım canım
fıyatlar nasıl

merhaba aydasu. bir ay falan önce yazmıştım 67 çıktım zayıflıyacağım diye. ama şu an 68,5 oldum. inanamıyorum. çok güçsüz hissediyorum. diyet için. 4 ayda aldım bu kiloyu. vermek istiyorum

merhaba aydasu. bir ay falan önce yazmıştım 67 çıktım zayıflıyacağım diye. ama şu an 68,5 oldum. inanamıyorum. çok güçsüz hissediyorum. diyet için. 4 ayda aldım bu kiloyu. vermek istiyorum

canım hiç panik yapma
yeter kı beynınde bıtır bu ısı
sor kendıne gercekten kılo vermek ıstıyormuyum dıye
eger sen bunu ıcınde tam oturtamazsan ıkı cıhan bı araya gelse sen ıstemeden olmaz tatlım
eger cevabın evetse o zamaan bu ısı oldu bıl vereliniortak

aydasu harikasın, motivasyonum düştükçe senin hikayeni okuyorum ki yeniden güç toplayabileyim. :)
benim de şu an için vermem hereken bi 10 kilom var ama zamanım çok bunu zamana yayarak vermek istiyorum inşallah başarabilirim :)

Back