- 11 Ekim 2009
- 1.474
- 1.299
- 333
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.761
Merhaba kızlar, bugün tartı günümdü. Sabah 62.1 kg geldim :) Böylece 3 haftada tamı tamına 3 kilo oldu. Hiç spor yapmadığım için yeterince iyi bana kalırsa. Hepinizi öpüyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum
Harika
Destegin icin tesekkur ederim minervacim bugun kaldigim yerden devam ediyorum :))Nehircim belki reglin ödemini de atamamışsındır daha. Öyle değilse bile olsun arada iniş çıkışlar olur, bozma moralini :) Bakalım ben kaç çıkacağım yarın.
Ayy ozgulcum bana da gecmisi hatirlattin cok tesekkur ederim:)) ne guzel kilo veriyodum o zamanlar bide emziriyodum tabii onun da etkisi vardir.simdi biraz yavas veriyorum ama olsun:))nehircim eskileri okuyordumda burda süper bi iş başarmıssın.
Cok cok cok guzel bi sonuc canim tebriklerMerhaba kızlar, bugün tartı günümdü. Sabah 62.1 kg geldim :) Böylece 3 haftada tamı tamına 3 kilo oldu. Hiç spor yapmadığım için yeterince iyi bana kalırsa. Hepinizi öpüyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum
Destegin icin tesekkur ederim minervacim bugun kaldigim yerden devam ediyorum :))
Cok cok cok guzel bi sonuc canim tebrikler
Gunaydin kizlar yeni bi ay yeni bi gun e merhaba subat ayi hepimizin yuzunu guldursun insallah
Merhaba kızlar, bugün tartı günümdü. Sabah 62.1 kg geldim :) Böylece 3 haftada tamı tamına 3 kilo oldu. Hiç spor yapmadığım için yeterince iyi bana kalırsa. Hepinizi öpüyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum
Kızlar Merhaba
Ayça kaya nin kitabını yazın bende almıştım
Kilo da vermiştim ama bebek için tedavi oldum iğneler ilaçlar derken hamile kaldım bebekte sıkıntı vardı serumlar hormonlar kurtaj ilaçlar derken kilo aldım
Sabah tartılip kilomu yazacağım bana da yardımcı olurmusunuz
ben de ayça kayanın önerilerini izlediğim kadarıyla gerçekçi buldum, bu yüzden kitabını alıp, ayrıntılı uygulama öğrenmeye karar verdim, bugün yarın gelir kitap çok merak ediyorum, inşallah kilo vermeme yardmcı olur kızlaar
Evet ama hesap işi insanı bıktırıyorHoşgeldinhayatmeric :) Kesinlikle çok sağlıklı bir diyet. İhtiyacımız olan hiçbir besinden mahrum kalmadan, en önemlisi bir diyet listesine uymak zorunda olmadan zayıflıyoruz :)
Evet ama hesap işi insanı bıktırıyor(
Birlikten kuvvet dogarmis kilo vermede destek cok onemli ne mutlu bana o zamanBen sana teşekkür ederim canımm motivasyonumda katkın çok :)
Eveet yeni bir ay hem de pazartesi, güzel başlangıçlara vesile olsun hepimize hayırlı gelsin inşallah
Merhaba canim cok gecmis olsun zor gunler gecirmissin stresli gunler insallah geride kaldi ... simdi kilo verme zamani... tabiki yardimci oluruz hosgeldin aramizaKızlar Merhaba
Ayça kaya nin kitabını yazın bende almıştım
Kilo da vermiştim ama bebek için tedavi oldum iğneler ilaçlar derken hamile kaldım bebekte sıkıntı vardı serumlar hormonlar kurtaj ilaçlar derken kilo aldım
Sabah tartılip kilomu yazacağım bana da yardımcı olurmusunuz
Hosgeldin canim:)) cok dogru bi karar almissin... hadi hep birlikte kalici kilolar verelim insallahben de ayça kayanın önerilerini izlediğim kadarıyla gerçekçi buldum, bu yüzden kitabını alıp, ayrıntılı uygulama öğrenmeye karar verdim, bugün yarın gelir kitap çok merak ediyorum, inşallah kilo vermeme yardmcı olur kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?