• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Destegin icin tesekkur ederim minervacim bugun kaldigim yerden devam ediyorum :))

Cok cok cok guzel bi sonuc canim tebrikler :KK31:

Ben sana teşekkür ederim canımm motivasyonumda katkın çok :)

Gunaydin kizlar yeni bi ay yeni bi gun e merhaba subat ayi hepimizin yuzunu guldursun insallah:KK36:

Eveet yeni bir ay hem de pazartesi, güzel başlangıçlara vesile olsun hepimize hayırlı gelsin inşallah :KK68:

Kızlar Merhaba
Ayça kaya nin kitabını yazın bende almıştım
Kilo da vermiştim ama bebek için tedavi oldum iğneler ilaçlar derken hamile kaldım bebekte sıkıntı vardı serumlar hormonlar kurtaj ilaçlar derken kilo aldım
Sabah tartılip kilomu yazacağım bana da yardımcı olurmusunuz

Kızlar Merhaba
Kilo da vermiştim ama bebek için tedavi oldum iğneler ilaçlar derken hamile kaldım bebekte sıkıntı vardı serumlar hormonlar kurtaj ilaçlar derken kilo aldım

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Tabii ki her zaman yardımcı oluruz, aklına takılan bir şey olursa buradayız :)

ben de ayça kayanın önerilerini izlediğim kadarıyla gerçekçi buldum, bu yüzden kitabını alıp, ayrıntılı uygulama öğrenmeye karar verdim, bugün yarın gelir kitap çok merak ediyorum, inşallah kilo vermeme yardmcı olur kızlaar:KK16::KK16:

ben de ayça kayanın önerilerini izlediğim kadarıyla gerçekçi buldum, bu yüzden kitabını alıp, ayrıntılı uygulama öğrenmeye karar verdim, bugün yarın gelir kitap çok merak ediyorum, inşallah kilo vermeme yardmcı olur kızlaar:KK16::KK16:

Hoşgeldin hayatmeric hayatmeric :) Kesinlikle çok sağlıklı bir diyet. İhtiyacımız olan hiçbir besinden mahrum kalmadan, en önemlisi bir diyet listesine uymak zorunda olmadan zayıflıyoruz :)

Evet ama hesap işi insanı bıktırıyor :KK43:(

Doğru ama hep aynı şeyleri yemektense hesaplayarak yemeyi yeğliyorum :) Kısa bir süre dukan diyeti yapmıştım, bir hafta da isveç diyeti deneyimim var. O ikisinde çektiğim şeyleri düşününce buna şükür diyorum :KK48:

Günaydın kızlar ayca kaya en makul ve mantıklı bulduğum diyetisyen benimde

Bende yine saymaya basliycam ama proteinle tshili yer degistircem bu kez

Kızlar Merhaba
Merhaba canim cok gecmis olsun zor gunler gecirmissin stresli gunler insallah geride kaldi ... simdi kilo verme zamani... tabiki yardimci oluruz hosgeldin aramiza:KK68:

Hosgeldin canim:)) cok dogru bi karar almissin... hadi hep birlikte kalici kilolar verelim insallahHoppa

Back