Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Merhaba canim:)
2 gundur 30 dk leslie ve 50 ad squat yapiyorum kdndimi cok dinc hissediyorum cok guzel terletiyo tavsiye ederim mutlaka yapmalisjn spor sart gercekten :))

Daha önce squat yapmıştım canım çok da memnun kaldım, ama dizlerimi fena hırpalamışım. Şöyle 60 kg civarı olayım başlayacağım çünkü fazla kilo ile eğilip kalkınca sakatlanmaktan korkuyorum

Moralini yuksek tut canim elbet gidecek bu kilolar inisli cikisli da olsa ...kabizlik onemli kilo vermeye en buyuk engel vucudumuza yardimci olmaliyiz en basta bol su icmek lazim birde bana yaban mersini ,kayisi cok iyi gelir tavsiye ederim. :)

Sağol canım beniim, kayısılı yeşilçay iyi geldi allahtan, bugün sabah tartıldım ve 63.4 kg geldim Fazla bir kilo kaybı yok ama sevindim yine de

Bu sabah 76.500 ciktim + 300 um ama moralimi bozmiycam aynen devam diyete pes etmek yok ..oyle yada boyle gidecek pis kilolar

Moral bozmak yook vücut bazen su tutar olur öyle, aynen devam tempomuza

Tamam canim vucudunu hirpalama hem 60 kiloya ne kalmis sunun surasinda:))

Olsun canim bazi hafta az bazi hafta cok bi bakmisin 55 kilosun

Devam devam pes etmek yok ben kilolardan daha inatciyim

Tamam canim vucudunu hirpalama hem 60 kiloya ne kalmis sunun surasinda:))

Olsun canim bazi hafta az bazi hafta cok bi bakmisin 55 kilosun

Devam devam pes etmek yok ben kilolardan daha inatciyim

Sağol canım beniimm, adım adım ilerliyoruz hedefe yaklaşıyoruz

Ayy ne güzel söyledin kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız valla

Kızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz solugunuz çıkmıyo. Yaklaşık 1 haftadır aynı kilodayım 65 :) 64 u bi görsem ama yok Neyse olsun önemli değil 3 hafta oldu bu maratona başlayalı. 3 haftada hiç kaçamak yapmadım un şeker tatlı çikolata meyve suyu ıvır zıvır atıştırmalık vs hiç bişey. Hafta başında kitap siparişimi de vermiştim bugün elime geçmesini umuyorum.

yanlız kızlar size bi sorum olacak. Ben yıllardır aynı tartıyı kullanıyordum. 4 gün önce fakir marka yeni bir tartı aldım dijital. hani şu yag kas su kcal ölçenlerden. Ama her çıktıgımda kilomu farklı rakam gösteriyo. Farklı yerlerde de denedim. sadece gramlarda oynasa neyse bi yerde tartılıyorum 65 civarlarında çıkıyo sonra aynı yerde tekrar çıkıyorum 66 oluyo 67 oluyo. hep aynı saatlerde tartıldıgım halde mesela arka arkaya 5 kez çıksam 5 ide farklı tartı bozukmu acaba ne dersiniz bunu kullanan varmı.

Merhaba özgülcüm. Benim kilo verişim de yavaşladı o yüzden çok hevesle girip yazamıyorum. Ama kış aylarında kilo vermek daha zor çünkü vücut yağ depolamaya meyilli, ona rağmen az da olsa veriyorsak kârdır. Daha önce yaptığım diyetlerde hep hızlı sonuç istedim sabredemedim ve başladığım yere döndüm. Yıllarım fit olmaktan uzak bir şekilde geçti. Şu an bu bilince vardım ve 6 ay sürse de 1 yıl sürse de o sürenin sonunda fit olacağımı düşünerek sabretmeye devam ediyorum :)

Tartı konusunda çok muzdarip olduğum bir şeye değindin. İnan benim tartım da öyle. Örneğin ilk çıktığımda 63 gösteriyor seviniyorum, bir daha çıkıyorum bir bakıyorum 63,8. Hangisini esas alacağımı şaşırıyorum. Haftada gram bazında kilo kaybedenler için önemli farklar bunlar, bir çözümü ya da bildiği olan varsa bizi aydınlatsın lütfen

Bende aynı marka tartı kullanıyorum.Yere koyduğum zaman kenarlarından bastır,yere tam oturuyor mu? Kenarlarda oynama olursa yere tam oturmuyor demektir.Birde aynı yerde tartıl ,hiç yerini değiştirme.Her yerde farklı gösteriyor.Oğlum yerinden oynatmış, tartıldım 55.6 kg şaşırdım. Bir daha düzeltim,bir daha tartıldım. Farklı sonuçlar verdi. Yani koyduğun yerden kaldırma canım.

Ahh canım nasıl bir iyilik yaptın bana bilemezsin. Artık bu tartı bozuk diye öfkelenmeye başladım değiştirip başka marka almalıyım diyordum. Bende aynı taktiği yaptım kenarlardan bastırıyordum kontrol etmek için. Ama buna ragmen yine farklı yine farklı yani mıvervacıgımın dediği gibi gram bazında oynasa neyse bazen 1 bazen 2 kilo atıyo. Neyse sanırım dediğin gibi en iyisi yerini değiştirmemek. Çok teşekkür ederim

çok haklısın canım azda olsa versek kardır sadece bu da değil artık ben sanırım yavaş yavaş bu duruma alıştım artık nerdeyse hiç tatlı krizlerine girmiyorum. Tatlı delisi ben bir küçük lokma bile yemiyorum. Bedenim terbiye olmaya başladı sanırım. Ocak ayını 5 kilo ile kapatıyorum şubat hedefim 4 kilo. Daha az versemde üzülmeyecegim ama bu hedefi koydum kendime. Havalar çok soğuk dışarı çıkılmıyor bu yüzden 1 haftadır yürüyüş de yapamıyorum. Ama olsun

Unutmadan kızlar bugün kitabım da geldi nihayet. Dr Ayça Kayanın sayarak zayıflıyorum 5333 kitabı olmayanlar için takıldıgınız bir yer olurda sormak isterseniz seve seve yardımcı olurum. Gerçi ilginç buldugum yerleri zaman zaman paylaşırımda

Arkadaşlar Merhaba. Bilmediğim için danışmak istiyorum. Bu diyette sebze sınırsız mı

Bu arada daha once dukan yaptım kılo verdım sonradan gerı aldım bu diyet uygun geldi insallah kilo verebilirim

Önemli değil aslında güzel baskül. Oranlar da diyetisyen cihazlarına yakın sonuç veriyor.Güle güle kullan.

Arkadaşlar Merhaba. Bilmediğim için danışmak istiyorum. Bu diyette sebze sınırsız mı

Merhaba @agustosbocegiii, evet sebze sınırlaması yok. Ama yemeklere eklediğimiz yağı ölçülü tutmamız gerekiyor. Yemeğin içinde pirinç varsa tahıl olarak sayıyoruz. Kıymalı ya da etliyse de et hakkından düşüyoruz. Bu arada nişastalı sebzeler dahil değil buna.

Benim puanim 4 tahıl 2 et 3sut 2 meyve şimdi baktım da
Merhaba, ben gecen yil Ayca Kaya'nin Sayarak Zayifla kitabini okumustum ama tam olarak benim boy ve kiloma yakin bir grup bulamamistim. Kac et kac sut vs.. hatta o donem excelde bir program hazirlayip telefonuma yuklemistim, yediklerimin tam karsiliginj direk not alayim diye. Makul ve mantikli kitabi da.. ancak simdi puan falan demissiniz ya, neye gore? Bir tablo falan mi var?

Cevabınız için teşekkürler peki nişastalıyı ne olarak sayıyoruz

Selam hanimlar bu hafta regl haftam di ve dogum gunu , misafirlik derken biraz fazla kacirdim tutamadim kendimi malesef arti ciktim bu sabah
Gecen hafta 76.200
Bu hafta 77.000
+800 gr.

Selam hanimlar bu hafta regl haftam di ve dogum gunu , misafirlik derken biraz fazla kacirdim tutamadim kendimi malesef arti ciktim bu sabah
Gecen hafta 76.200
Bu hafta 77.000
+800 gr.

Nehircim belki reglin ödemini de atamamışsındır daha. Öyle değilse bile olsun arada iniş çıkışlar olur, bozma moralini :) Bakalım ben kaç çıkacağım yarın.

nehircim eskileri okuyordumda burda süper bi iş başarmıssın.

Merhaba kızlar, bugün tartı günümdü. Sabah 62.1 kg geldim :) Böylece 3 haftada tamı tamına 3 kilo oldu. Hiç spor yapmadığım için yeterince iyi bana kalırsa. Hepinizi öpüyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…