- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.721
Benim puanim 4 tahıl 2 et 3sut 2 meyve şimdi baktım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ozgul cum
Bi gun once cok kaciranlar icin ertesi gun diyeti olarak 2 gun ust uste yapiliyo
Sut ve yogurt agirlikli bi diyet
Sabah 1 bardak sutle yulaf ezmesi
Oglen sebze yogurt 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sutle kahve meyve
Aksam ,oglenle ayni
Ara 1 bardak sut
Ayca kayanin web sitesinde detayli listesi var canim
İyi günler kızlaar, yarın tartı günüm heyecanla bekliyorum bakalım :)
Çok güzel gidiyorsun nehircim maşallah
ozgul0214 sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?
Kızlar siz ne kadar kilo verdiniz ne zaman başladıniz
minervacığım canım çok teşekkür ederim. Aslında çok iyi gidiyordu. Bunu anlatmak istiyorum: Dün bir davete gidecektik yemekte balık olacaktı. Rutin ayda bir yaptıgımız bişey arkadaşlarla.. başıma gelecekleri bildigim için gün içinde önlem almaya çalıştım bıraz..sabah 3 cherry domates ve 5 zeytin öglen 2 kaşık makarna minik bir zeytinyaglı dolma(avuç içinin yarısı kadar) ve 2 kaşık yogurt ikindide 1 armut dilimini küçük küçük dogradım yogurtlayıp tarçınladım ama akşam biraz kaçırmış olabilirim. akşam balıgı çok yememek için bol salata yedim önden(normalde akşam 18:00 demek yiyorum ama dünkü yemek saat20:00 deydi) sonra bir porsiyon balık yedim boyu yaklaşık 3 avuş içi kadardı :) hiç ekmek yemedim elimi bile sürmedim. Hatta bütün gün bir lokma bile ekmek yemedim. balıktan sonra tatlı faslı vardı kurtulamadım 20 gündür agzıma bile sürmemiştim ama dün 2 çatal tırtıkladım eşimin tatlısından çünkü ısrarlar bitmeyecekti başka türlü. Kadayıf burması serçe parmak kadar belki dahada küçük ardından kestane geldi herkes nasıl sevdiğimi bilir. 1 tane aldım ama arkadaşlarımın ısrarı ve soyup uzattıkları için 1 tane yiyebilecegimi ısrar etmemelerini söyledim 2 kestaneyle yırttım. Sabah tartıya çıkmaya cesaret edemedim açıkça o tatlıyı olmasa iyiyidi ama o kadar tazeydiki çıtır çıtır yemesem asıl o zaman pişman olurdum bence:)
sen nasılsın nasıl gidiyo
Kilonun duraklaması önemli değil canım ama wc ye çıkman önemli. Onun çaresine bak. önceden ben kabızlık yaşadıgımda aç karnına kayısı suyu içerdim iyi gelirdi yada 1 tatlı kaşıgı zeytin yagı. Çok şükür bu beslenme stilinden sonra hiç yaşamadım. Ama motivasyon kaybetmek yok unutma biz diyet yapmıyoruz hayatımıza saglıklı beslenme alışkanlıgını sokmak bedenimizi terbiye etmek istiyoruz. şimdi çıkmam gerek malesef eşim hazır ve tepemde dikiliyo :) görüşmek izere hepinizi koccaman öpüyorum
Merhaba masum hoşgeldin. Ben 5 ocakta karar verdim ve 70 kg ile başladım benim şifrem:) 42323 23 ocak sabahı (dün)tam olarak 65 idim. Bu sabah tartılmadım. yaklaşık 20 günde 5 kilo giiti.
Çok iyi vermissin cnm maşallah
Hiç astigin oldumu
Çok etkili olur bu hareketler canım. Leslie yapmadım hiç, memnun kalırsan tavsiyeni bekliyorum :)
Benim moralim pek iyi değil çünkü bu hafta kilo verememişim. Çok dikkatliydim oysa ama duraklama dönemine girdim sanırım. Bir de affedersiniz ama tuvalete çıkamadım, belki onun etkisi vardır. O moral bozukluğuyla güzel bir kahvaltı yaptım, yarım simit yedim :) Motivasyonumu kaybetmemem gerekiyor kızlar, siz olmasanız bugün diyeti bırakabilirdim.
Merhaba canim:)
2 gundur 30 dk leslie ve 50 ad squat yapiyorum kdndimi cok dinc hissediyorum cok guzel terletiyo tavsiye ederim mutlaka yapmalisjn spor sart gercekten :))
Popo icin canim gobek icin 70 kiloya dusunce platese basliycam:))squat popo için mi yoksa göbege filan etkilimi