- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.781
Zamanla alisiyo insan kilo vermek sabir isi zaten :))) dengeli ve herseyden yiyerek zayiflamak gibisi yok :))Evet ama hesap işi insanı bıktırıyor(
Gunaydin canim :)))Günaydın kızlar ayca kaya en makul ve mantıklı bulduğum diyetisyen benimde
Bende yine saymaya basliycam ama proteinle tshili yer degistircem bu kez
inşallahh yaHosgeldin canim:)) cok dogru bi karar almissin... hadi hep birlikte kalici kilolar verelim insallah
Evet.her şeyden yiyerek zayıflamak gibisi yok :))Zamanla alisiyo insan kilo vermek sabir isi zaten :))) dengeli ve herseyden yiyerek zayiflamak gibisi yok :))
Teşekkür ederim kızlar şu an çok mutluyum çünkü bir günde fark eder mi etti valla dün 78.3 bu sabah 76.9 ohhhÖncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Tabii ki her zaman yardımcı oluruz, aklına takılan bir şey olursa buradayız :)
Kızlar Merhaba
Ayça kaya nin kitabını yazın bende almıştım
Kilo da vermiştim ama bebek için tedavi oldum iğneler ilaçlar derken hamile kaldım bebekte sıkıntı vardı serumlar hormonlar kurtaj ilaçlar derken kilo aldım
Sabah tartılip kilomu yazacağım bana da yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım, benimde bugün bu diyete başlayalı tam 1 ay oldu. çok hızlı giriş yaptım ama son 15 gündür tüm çabama ragmen 1 gr bile veremedim. Sebebini anlamış değilim nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum tiroidlerden mi kaynaklı başka bişeymi bilmiyorum ilaçımıda düzgün alıyorum vakitli yiyorum. 1 aydır agzıma unlu şekerli asitli herhangi bir gıda sürmedim meyve suyu bile içmedim akşamları 6 dan sonra yemegi bıraktım. gece tek yaptıgım saat tam 21:00 de bir bardak süt içmek.. bilemiyorum ama yılmıyorum tam gaz devam
1 Tahıl = 1 dilim esmer ekmek , çeyrek simit , 4 dilim müsli veya nesfit/kfeks = yarım paket form bisküvi
4 kaşık müsli olacak,yanlış yazmışım.Kızlar burada 4 dilim müsli yazıyor, yanlış mı bu? Yemek kaşığı demek istemiş değil mi
4 kaşık müsli olacak,yanlış yazmışım.
Bu arada ben aslan burcuyum pazar günü olayını anlamadım.Aslan burcu ve zayıflama hakkında başka bilgi var mı?
İyi pazarlar kızlar
Bugün tartı günüm biliyorsunuz. Aslan burcu olduğum için diyete pazar günü başlarım, başka günlerde başladığım diyetlerim hep son buluyordu gerçekten :) Bu bilgiyi araya sıkıştırdıktan sonra devam edeyim; geçen hafta 62.1 kg iken bu sabah 61.3 kg geldim. Çarşamba günü ara vermeme ve mod düşüklüğüme rağmen 800 gr. vermem beni mutlu etti. Ve bu hafta kendime bir hedef koyup daha fazla çaba sarfedeyim dedim. Önümüzdeki hafta pazar günü için 60 kg. olmayı hedefliyorum. 8 haftalık diyet sürecimde ilk defa spor yapacağım ve sabahları daha erken uyanmaya çalışacağım. Bakalım sonuç ne olacak
Öncelikle tebrikler canım. Gramların beni bu denli sinir edecegini bilmezden önce ne kadar kıymetli olduklarını tahmin bile edemezdim doğrusu. Az yemege direnme, kendini kitleme olanı bana çok mantıklı geldi hımm evet olabilir. Sözünü dinliycem yanlız nasıl yapıcam bu defa karbonhidratı fazla kaçırmayayım. Bi türlü şu kitabıda vakit ayırıp bitiremedim. Spor yapmaya çalışıyorum en az 3-4 gün tempolu yürüyüş yapıyorum. Ama malum havalar bazen o kadar soğuyo ki dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum. Evde de bişeyler yapayım diyorum ama tembellik çöküyo yapamıyorum. Şİmdilik sadece bu dediklerimi yapıyorum. Haa bide bugün yaban mersini aldım tv de çok faydalı oldugunu metabolizmayı hızalandırdıgını yüksek antioksidan özelliğini duymuştum. Atıştırmalık yaparım dedim ama sanırım yanlış yaban mersini almışım bunlar 4-5 çeşit olurmuş. Kurutulan da chanberry cinsiymiş şekerliymiş falan filan zaten tadıda çok güzeldi yanlış oldugunu ordan anlamalıydım. Çünkü tadı güzel olupta sağlıklı olan ne var ki?senin bilgin varmı yada bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.
Sağol canımBen leslie yapmaya başlayacağım evde, çünkü spor salonu çok vakit alıyor gitmesi gelmesi vesaire. Dışarıda yürüyüş de yağmur oluyor soğuk oluyor aksıyor. NEHIR34 yapıyordu ondan deneyimlerini alabiliriz :)
Karbonhidrat diyeti de şöyle canım, günlük alacağın karbonhidrat değerini 50 gramda tutuyorsun. Protein ve yağ sınırlaması yok. Tavuk, et, balık, yumurta vs. sınırsız yiyorsun mesela. Doymak konusunda hiç sıkıntı çekmiyordum. Ama hesap işleri biraz daha zor, daha detaylı. Kısa dönem vücudu şaşırtmak için yapabilirsin. Bu forumda da topiği var bir göz at istersen.
Bizim evde de cranberry kurusu var şansa :) Kardeşim yulaf ezmesine ekliyor, güzel oluyor. Ama çok şekerli cidden. Yaban mersini de karadeniz yaylalarında toplardık çook güzel olur, yöresel adı likarbadır. Blueberry ingilizcesi canım. Çok faydalı bir meyve. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?