Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Gunaydin kizlar

Kahvaltimi yaptim
2 mil leslie
30 squat
15 dk plates (kalca bacak basen hareketleri) yaptim

Menum
Kahvaltim: 1 yumurta 1 dilim peynir 3 ad zeytin 1 tatli kasigi kahv.sos yarim dilim ekmek ve bir bardak sut

Ogle: kiymali pirasa yemegi salata yogurt

Ara : kivi ve sutlu kahve

Aksam: haslanmis karnabahar, avuc icim kadar tavuk ,1 kase yogurt

Ara tarcinli sut

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Tabii ki her zaman yardımcı oluruz, aklına takılan bir şey olursa buradayız :)
Teşekkür ederim kızlar şu an çok mutluyum çünkü bir günde fark eder mi etti valla dün 78.3 bu sabah 76.9 ohhh

Kahvalti
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates
2 dilim ekmek
2 et 2 tahıl aldım
Ara;
1 bardak ayran(1 sut)

Öğle
3 çorba kaşığı yulaf
1/4 süt (1 tahıl 1/4 süt)

Ne demek elbette oluruz seve seve hemde Hoşgeldin aramıza

Tüm arkadaşlarım merhabalar size
20 günde 5 kilo verdim. Ama yaklaşık 10 günden fazladır aynı kilodayım. Fakat gram gram yağdan verip kastan alıyorum. Şubat ayında hedefim 2 kilo vermek. Yavaş yavaş ama saglıkla

Kızlar merhabalar, nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bir süredir yazamadım, özel hayatımdaki karmaşadan dolayı diyeti otomatik pilota aldım ve çok üzerine düşmeden yaptım :) Geçtiğimiz çarşamba günü de kendime izin verdim 4 haftanın ödülü olarak, bayağı kalori aldığım bir gün oldu. O yüzden bu haftayı kaç gram kayıpla kapatacağım bilmiyorum. Yarın tartı günüm bakalım neyle karşılaşacağım :)

Konuyu hareketlendirelim güzellerim, öpüyorum hepinizii

Merhaba canım, benimde bugün bu diyete başlayalı tam 1 ay oldu. çok hızlı giriş yaptım ama son 15 gündür tüm çabama ragmen 1 gr bile veremedim. Sebebini anlamış değilim nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum tiroidlerden mi kaynaklı başka bişeymi bilmiyorum ilaçımıda düzgün alıyorum vakitli yiyorum. 1 aydır agzıma unlu şekerli asitli herhangi bir gıda sürmedim meyve suyu bile içmedim akşamları 6 dan sonra yemegi bıraktım. gece tek yaptıgım saat tam 21:00 de bir bardak süt içmek.. bilemiyorum ama yılmıyorum tam gaz devam

Özgülcüm bazen vücut kilitliyor kendini, az yenildiğini farkedince açlığa önlem olarak her yenileni depolayabiliyor. Belki öyle bir dönemden geçiyorsundur. Beslenme tarzını değiştirmeyi denesen biraz? Ben mesela 4 hafta karbonhidrat diyeti yaptım, baktım etkisi azaldı bu diyete geçtim. Bünyem bu diyete de direnç göstermeye başlayınca yine karbonhidrat yapacağım birkaç hafta. Böyle dönüşümlü yaparsak vücudun direncini kırabiliriz ama bu benim nacizane fikrim, uzman görüşünü bilemem tabii. Spor yapıyor musun?

İyi pazarlar kızlar

Bugün tartı günüm biliyorsunuz. Aslan burcu olduğum için diyete pazar günü başlarım, başka günlerde başladığım diyetlerim hep son buluyordu gerçekten :) Bu bilgiyi araya sıkıştırdıktan sonra devam edeyim; geçen hafta 62.1 kg iken bu sabah 61.3 kg geldim. Çarşamba günü ara vermeme ve mod düşüklüğüme rağmen 800 gr. vermem beni mutlu etti. Ve bu hafta kendime bir hedef koyup daha fazla çaba sarfedeyim dedim. Önümüzdeki hafta pazar günü için 60 kg. olmayı hedefliyorum. 8 haftalık diyet sürecimde ilk defa spor yapacağım ve sabahları daha erken uyanmaya çalışacağım. Bakalım sonuç ne olacak

4 kaşık müsli olacak,yanlış yazmışım.
Bu arada ben aslan burcuyum pazar günü olayını anlamadım.Aslan burcu ve zayıflama hakkında başka bilgi var mı?

Açıklama için teşekkür ederim :)

Bir iki sene önce bir astrologtan duymuştum, aslan burcunun uğurlu günü pazarmış. Pazar günü yaptığı yeni başlangıçlar daha güzel devam edermiş. Bende de bir çeşit totem haline geldi bu

Öncelikle tebrikler canım. Gramların beni bu denli sinir edecegini bilmezden önce ne kadar kıymetli olduklarını tahmin bile edemezdim doğrusu. Az yemege direnme, kendini kitleme olanı bana çok mantıklı geldi hımm evet olabilir. Sözünü dinliycem yanlız nasıl yapıcam bu defa karbonhidratı fazla kaçırmayayım. Bi türlü şu kitabıda vakit ayırıp bitiremedim. Spor yapmaya çalışıyorum en az 3-4 gün tempolu yürüyüş yapıyorum. Ama malum havalar bazen o kadar soğuyo ki dışarı çıkmaya cesaret edemiyorum. Evde de bişeyler yapayım diyorum ama tembellik çöküyo yapamıyorum. Şİmdilik sadece bu dediklerimi yapıyorum. Haa bide bugün yaban mersini aldım tv de çok faydalı oldugunu metabolizmayı hızalandırdıgını yüksek antioksidan özelliğini duymuştum. Atıştırmalık yaparım dedim ama sanırım yanlış yaban mersini almışım bunlar 4-5 çeşit olurmuş. Kurutulan da chanberry cinsiymiş şekerliymiş falan filan zaten tadıda çok güzeldi yanlış oldugunu ordan anlamalıydım. Çünkü tadı güzel olupta sağlıklı olan ne var ki? senin bilgin varmı yada bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.

Sağol canım Ben leslie yapmaya başlayacağım evde, çünkü spor salonu çok vakit alıyor gitmesi gelmesi vesaire. Dışarıda yürüyüş de yağmur oluyor soğuk oluyor aksıyor. NEHIR34 yapıyordu ondan deneyimlerini alabiliriz :)

Karbonhidrat diyeti de şöyle canım, günlük alacağın karbonhidrat değerini 50 gramda tutuyorsun. Protein ve yağ sınırlaması yok. Tavuk, et, balık, yumurta vs. sınırsız yiyorsun mesela. Doymak konusunda hiç sıkıntı çekmiyordum. Ama hesap işleri biraz daha zor, daha detaylı. Kısa dönem vücudu şaşırtmak için yapabilirsin. Bu forumda da topiği var bir göz at istersen.

Bizim evde de cranberry kurusu var şansa :) Kardeşim yulaf ezmesine ekliyor, güzel oluyor. Ama çok şekerli cidden. Yaban mersini de karadeniz yaylalarında toplardık çook güzel olur, yöresel adı likarbadır. Blueberry ingilizcesi canım. Çok faydalı bir meyve. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Çok sağol canım çok teşekkürler. eveeet likarbaymış duymuştum bunu bu çok faydalıymış. Valla bunu dedğin iyi oldu bende koyayım yulaf ezmesine tat verir hiç olmazsa. Haklısın spor salonu yıldırıyo. Ve çok sıkıcı. Ama leslie de denedim oda sıkıcı :))))

Selam arkadaşlar bende sayarak zayıflama diyetine başladım bu başlığı göründe hemen atladım...
benim başlangıç günüm 4 şubat .....67.3 kg boy 163 cm
bugün yani 8 şubat.....66.4 kg (bir sürü kaçamağa rağmen
kitabı henüz alamadım araştırdığım kadarıyla yapmaya çalışıyorum...
benim 4 tahıl
2 et
3 süt
2meyve
3yağ çıktı doğrumudur? tecrübeli arkadaşlara soruyorum....
hepimize bol eksiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…