ay sende muz varmi aldin mi

Bu nasıl ev pazar alışverişi yapılmıyor mu meyve sebze girmiyor mu bu eve muz elma isteyeni ilk kez gördüm komşuluk ölmedi tabi ki bazen yemek yaparsın saat geçtir o an tuz bir şey eksik olduğunu far edersin ayda bir komşudan istersin ama elma muz yumurta yok artık bu kadarı yüzsüzlük bu kadının eşi haberdar mı bunun yaptıklarından resmen dilencilik her şeyin bir adabı olmalı

Arkadaslar yorumlarinizin hepsini okudum ve hepsinde cok haklisiniz en kisa zamanda dediklerinizi uygulayip burda paylasicam bnden bi daha bu kadar saflik beklemeyin
Öncelikle canım bence direkt yüzüne kırıcı bir şekilde söyleme yaptığı yüzsüzlük ama sen yine de dolaylı şekilde belli ettir birkaç gün ne istese kalmamış de hatta yaptığının yanlış olduğunu anlaması için o kadar çok kapım çalıyor ki komşular ben kullanmadan her şeyimi bitiriyorlar de:)

Acil bisey olur istenir anladikta bu aklina ne geliyorsa canlari ne cekiyosa size geliyo komedi ya :) bundan sonra ne istiyosa bendede yok deyip gönderin belki anlar . Yada anlamaz direk söyleyin burasi marketemi benziyo tövbe daha neler duycaz ne yüzsüz insanlar var :)

Bunlar ne yiyor ne içiyor ya başka gezegenliler bence yada biz uzaylıyız bilmiyorum

hem altın takıyorlar hem komşudan yiyecek dileyenler bunlar uyanık ama zengin insanlar sıka sıka o altınlara
sahip olmuşlar zamane bazı insanlar karşı kişiyi analiz edip hor kullanıyor sizin onu boz mayacağınızı biliyor
ondan küstahça muzunuza istiyor anlamış sizin edepli
insan olduğunuzu bence ona karşı davranışınızı değiştirin herkese hak ettiği şekilde davranmak şart bir
standard belirtmek aptallık oluyor çü kü karşıdaki kişi uyanık ve sinsi

Soylucegin sey cok basit canim "yoktur yoktur yoktur"

Bakkal uzak olur tuz vs istenir ki 40 yılın başında huyum değil de luxe kaçan yiyecekler istiyor

Bu bildiğin yoluyo sizi. Arada bir olsa anlarım. Ama sürekli istemek. Bir de istedikleri şeyler nedir? Bi insan muza ne kadar acil ihtiyaç duyabilir?
Ben de böyle konularda yalan söylemekten çok zorlanırım ama bu durum başıma gelse yalan söylerdim herhalde. Sürekli yok kalmadı falan dersen anlar bence. Gelmez bir süre sonra

Ne diyorsunuz bizim komsu cekirdekten cikolatali gofrete kadar sakiza kadar istiyordu
Yaz tatilinde bağ komsumuzdu .
Annemde herseferinde veriyordu ben ne yaptıysam basedemedm simdi her yaz ful gaz devam
Ben evlendm boyle bi komsuya denk geldim artik bikip ne istediyse yok dedim sonra oda istemedi tavsiyem yok diyin surekli ve sizde isteyin bi yerdn sonra birakir emin olun

7 senedir aynı evdeyim bir kez olsun birinin kapısını çalıpta birşey istemedim.
Yoksa yoktur,markete gidebilecek durumdaysam gider alırım,gidemezsem büfeden isterim,oda olmazsa başka alternatif üretmeye bakarım ama istemem kimseden.
Sizin komşu çığır açmış resmen. Hadi yoğurt mayalayacak olsun ,sütü hazırda beklerken gelsin 1 kaşık yoğurt istesin amenna. Hadi yoldan gelmiştir,saatte geç olmuştur ekmek istesin amenna ama muz,elma,hindistan cevizi ne alaka? Bulaşık makinesi deterjanı yoksa bir sonraki gün yıkasın deterjanı alıp,bulaşıklar makinede beni yıka diye baskı yapmıyor ya,duruversin bir gün ne olacak.
Maddi durumuda kötü değilmiş ki kötu olan insan ezilip büzülüyor zaten isterken. Bu nedir.
Her defasında kalmadı,bendede yok diyeceksiniz. Yada bir kez tersleyip kötü olup toptan bağınızı koparacaksınız. Başka yolu yok gibi.

Iyi sabır sizdeki de.ben enayi yerine konulmayi kullanilmayi asla tahammül edemezdim en en nefret ettigim şeydir benim tavrim simdiye kadar coktan belli olurdu,ve daha sert olurdu.bir an once gerekeni yapın lutfen.resmen tavuk bulmus aklınca yol babam yol,yol babam yol!!

Benim bi komşu da önce geldi misafir gelcek et kescem tırtıksız bıçak istedi iki dakka sonra tencere sonra masa örtüsü vs derken eşim misafirleri bize alalım demişti :))

Bende de var böyle bir komşu 2 ay kadar önce yan daireme taşındı. Taşındıktan 2 gün sonra falan balkonda gördüm selam verdim borçlu çıktım. Bişeye ihtiayacınız olursa yardımcı oluruz gibisinden konuştum kadın 5 dk sonra geldi çekiç istedi tamam verdim, ertesi akşam içme suyu alamamış 2,5 lt su verdim o da tamam, 2 gün sonra kızını göndermiş kumanda pili istiyor..
Oha dedim içimden.. kıza da yok tatlım dedim yolladım.
Şimdi hiç yüz vermiyorum valla. Çekicimi 2 hafta sonra geri verdi, su zaten geri gelmedi. Allahın suyu sevaptır ben hesabını yapmam ama kendimi koyuyorum yerine ben istesem birinden su alınca kadının şişesini doldurup geri verirdim. Ayrıca kumanda pili istemek nedir?? İnsanlar kafayı yemiş cidden. Artık hiç yüz vermiyorum valla merhaba- merhaba o kadar. Kimseye kullandırtmam kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…