ay sende muz varmi aldin mi

onun harici nasıl aranız ,aynışekilde size eli açık mı,bi işiniz düşse yardım eder mi, yok değilse gidin BİMe yumurta ,çocuk sütü bir kaç paket ,muzdur yoğurttur çoçuk için olanlardan bir 50 liralık alışveriş yapın verin ,başınızın gözünüzün sadakası olsun ,öyle ilaç milaç isterse de kalmamış diyi o usanana kadar..... bazen gereksiz dert ediyoruz bazı şeyleri

Çocuğun beslenmesi için ekmek yollayıp şuna bir çikolata surermisin diyeni gördükten sonra hiçbirşeye şaşırmıyorum

BEnim aram yok daha evinin kapisini bilmem ama o cat kapi geliyo

Eşim issiz kaldı evde ekmek dahi olmadıgı zaman oldu.
İki çocugum var daha kimsenin kapısını çalıp bir şey istemedim.
Tamamen karakterle alakalı bu diyorum
Durumu olmasa bile bu kadar sık istenmez.
Hayır demeyi bilin.
Yanlış anlamayın bizim de vardı böyle bir komsu yok yok diye mahalleden toplardı
1 tl hesabı yapardı kadın evi de vardı üstelik bir baktık ki üstüne bir daire daha yaptırmış
Bu tür şeyleri kar sınanlar da var.

Bildiğin enayi yerine koymak bu insanı. Siz parayı ağaçtan topluyorsunuz sanırım. Kavga edip kötü olmana lüzum yok. Suratına kapıyı da çarpma. Sadece bizde de yok. Aman kalmamış vs vs geçiştir. Haber ver gelişmelerden

Yok mok demekten anlamıyor kadın ki ikinci kere muzu soruyor. Direkt konuşun. İsteme işini biraz abartmadın mı, gündüz market açık heryer açık, alıver, muhtaç olsan anlayacağım da deyiverin hem ayağı kesilir.
Komşudan bişey istenir. Hiç ayıplamam ama her gün her gün , ayıptır. Günahtır.

Sen burayı market mi sandın ? Ev burası ev deyin gerçi pek anlayacak,utanıp,sıkılacak biri gibi değil ama.

Bndede kalmamis deyin bi sure snra gelmez. Kotu olmadan anck bu sekilde durur.

Muzun kilosu kaçpara haberi yok sanırım insan anca kendi çocuğuna alabiliyo bu şartlarda ar damarı çatlamış onun vermeyin hiçbişi tersleyin kötü olmıycam diye kendinizi sömürtüyosunuz

Zamanında teyzemin de bir komşusu vardı, sürekli birşeyler isterdi. Bir gün ben denk geldim; ıvır zıvır birşeyler saydı. En son da "1 bardak ta yağ istiyorum" dedi. Bir o aklımda kaldı. Cidden çok şaşırmıştım.

Bence bugünden itibaren siz de onun evine gidip ya sizde mango, avokado.vs var mı gibi absurt şeyler isteyin anlar belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…