ay sende muz varmi aldin mi

Dünya kadar şey verip bir iki gün vermemezlik yapinca ne kıymetli malıniz varmış diyenini bizzat gördüm

H
Haber vericem en kisa zamanda soykediginizi yapicam

Hindistan cevizi mi istiyor? Sırada avokado ananas filan var herhalde, dolabı doldur
Yok su pastalar icin kullanilan kuru olandan istiyo pasta yapcakmis ya bide kocaman cocuklari var market arkamizda istese gonderir kendide gidebilir kucuk cocugu yok benim iki tane bebgim var markete pazara cikanayan benim

Hindistan cevizi mi istiyor hahah

Yani bu tropikal meyveler vb. gibi seyleri istemek de ne oluyor allasen cok komik bir durum

Yüzüm yumuşak geri ceviremiyorum diyorsunuz.
Yalan söyleyemem evde yok diyemem de diyorsunuz.
O zaman şöyle yapın.
Aldığı her şeyi geri isteyin kibarca.
Bir şey istemeye mi geldi geçen sana pirinç vermiştim kalmadı bende sen ver acil lazim deyin araya sıkıştırıp.
Israrla isteyin yok derse bile sürekli isteyin.
Böylelikle her bir şey istediğinde borcu hatırlatıldığı için vazgececektir.

Ben olsam ' defol git" diyemem kendimden biliyorum. Ama dolayli yoldan cokta guzel gosterebilirim tepkimi.
Ben senin yerinde olsam napardim biliyomusun?
Her gelmesine ve bisey istemesine " yok kalmadi" derim.
Belki 10 kere gelicek ve 10 keresindede " yok kalmadi"diyceksin.
Dusunelim bi bu nelere sebep olur; kirilir/ alinir bilmem ne ve dahada gelmez.
Gelmez dedim bak, amacimiza ulastik :)
Gelmemesni istiyoruz sonucta dimi?
Bnce " yok kalmadi" de her gelmesine.

Artik calismiyoruz kapattik de :)
Kapiyi acma yada sende onum yaptigi gibi durmadan evine git bisey iste diyecem daha cok yuz alir neyse sen biraz soguk davran istedigi sey olsa bile benim isim var pasta yapacam falan de

Yarın ilk işin bi reklam ajansına veya tasarımcıya gidip Elif Duru Pansiyonu yazdırıp led tabela yaptırmak olsun. Tabelanın altına da şerit yaptırmayı unutma. Şeritten şu yazılar geçsin." ücretsiz wifi, sınırsız açık büfe, sıcak su, kahvaltı "
Pahalı olur dersen Elif Duru bakkaliyesi yazdırman yeterli olur.

Annemin komşusu bu şekildeydi annem babam emekli insanlar zar zor geciniyorlar zaten, komsu hanim varlıklı ev her boy cocuk dolu market uc adım yerde

Annem kıramıyor ne istese veriyor 3 yumurta 5 patates her gün böyle

Birgunde annem dayanamamış kızim demiş bende yok ama bak market şurda gidip al burası market degilki her an herşey bulunsun cok sükür daha gelen giden olmamış küslük falanda olmadı

Ben olsam tum ipleri koparirim kusura bakmayinda sizi kullaniyor boyle boyle 2 ev almistor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…