ay sende muz varmi aldin mi

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Ben şöyle kurtuldum. Çünkü laftan anlamadı. Ne istediyse aynısını istedim. O mesaj atarak istiyordu. Bende mesaj attım. Tüm saçma şeyleri. Şampuan, aseton, limon... aklına ne geliyorsa. Artık gelmiyor. Biraz saç kremin var mı dedim mesela. Ortağız nasılsa

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Yuh birdahaki ne isterse istesin markette var de kapat bu nedir ya

Aklınca kar yaptığını zannediyor.

Bundan sonra her geldiğinde evinde olsa bile yok de 3-4 defa boş dönsün kapıdan gurursuz değilse bidaha gelmez.

Ya daha beter ters teperse nasil.olsa o da benden istiyo diye
O size gelirse Yok diyeceksiniz ,yalan söyleyemiyorum diyorsunuz ama gecen ki muz talebine var olduğu halde Yok demişsiniz..yani bu oyunda hem onun aynı şeyi hissetmesine sebep olacaksınız hemde sizden bişey istemesine izin vermemiş olacaksınız..emin olun işe yarayacak..
Komşuluk birbirini çıkar uğruna her türlü kullanma değildir.RahatsıLık derecesine ulaşmışsa ilşki kesilir ,yoksa başka türlü şeylerle yine karşılaşmaya devam edecekseniz

Ben de yeni bir eve taşındım kendine bir sey istemeyi huy edinen biri var yarabandi yüzük vs isteyince anladım sorunlu. Artık kapıyı çalıyor acmiyorum. Ekmek vs istese acil ihtiyaç olsa amenna ama evime çıkma ya useniyorum sizin wc kullanayim dedikten sonra annem açma kapıyı bi daha dedi (hiç samimiyetimiz yok adımı bile bilmiyor) kapıyı açmadığımi anlayınca artık gelmiyor

Her geldiginde ah cnm bendede kalmadi sen markete gidersen iki tanede bana aliver cikamadim kizdan vs deyin artik elma armut neyse bir iki daha gelir bir muddet sonra anlar
Insanin yuzu tutmaz kapi komsusu tuz limon vb neysede tane tane meyve abartikca abartmis sizinki suyunu cikartmis
Tepki koymazsaniz ilerde kizip asiri tepki verirsiniz daha kotu olur nazik nazik ay yoookkk kalmamis bende yrn markete gidicem vs sallayin

Size kendimce fikir vereyim annemin boyle bir komsusu vardi hergun kapiyi calardi birsey istemek icin durumlarida annemlerden kat kat iyi bildiginiz zengin ama varyemezlerden bigun caldi kapiyi menemen yapicam 3 domates 2 biber 3 yumurta istedi annem yumurta verdi dierleri yoktu aldiginida getrmiyor ama en son sinir oldm artk devreye ben girdim ne zaman biseyler istemek icin gelse yok dedm ama ne isterse yani evde kesin olacak birsey olsa bile.bigun gene geldi birsey istedi yok dedim ay bu ne sizdede hic bisey yok dedi bende ona demekki sendede yokki hergun kapimizi caliyorsun dedm gidis o gidis birdaha birsey isteyemedi sizde her istedigine yok deyin kavgaya gerek yok oda sonunda anlayip pes edecektr

Ahh ahh aynı annem. Bi yengem vardı neler istemezdi ki muz ekmek süt patates soğan yumurta peynir çay. Aylık alışverişini bizden yapardı.Artık rutine bağlamıştı babam iki ekmek bize, iki ekmek onlara alırdı her gün.En son içmek için su isteyince artık dayanamadım, yenge amcam çalışmıyor mu demiştim de ayağını çekmişti. Diğer amca gelini de baba evine gidecekti İstanbul'dan Van'a. Yok demesinlermiş diye annemden bilezik yüzük kolye istedi . Tabi annemde verdi gitti iki ay gelmedi. Anneme senin takılar hiç oldu demiştik de aklı çıkmıştı hahah. o gün bugünde artık bir şey vermiyor.

Ooo hindistancevizi supermis:halay:
Bence mesaj atma yüzüne söyle cekindigini düşünmesin arsız olan o

Benim bir komsunun utusu bozulmustu ya bakip begenene kadar senden alsin benim kadin dedi tamam dedim.
Geliyor utuyu aliyor.ee geri getir.yok ben gidip aliyorum.sonra bi daha canim utuyu versene tamam diyip veriyorum 4 gun 5 gun geciyor utu yok ee bana da lazim gidip iki buklum geri istiyordum sanki ben odunc aliyorum.
Sonra canim sendr tatli vardir.canim sende corba eksik olmaz cocuga.canim laptopu verene.canim ya benim adam evde ama ev yemegi istemis cani sende ne var.
Ben ki canimli tatlimli konusmalaardan igrenirim.
Sonra 1 defa birsey istedim semsiye yani yarim saat icinn cikmam lazim ama nasil yagmur var.demez mi sitenin marketinde satiliyor canim ben hoslanmiyorim esya odunc vermekten.
Hayy senin canina dedim.bir daha ne selam ne sabah

Arkadaslar yorumlarinizin hepsini okudum ve hepsinde cok haklisiniz en kisa zamanda dediklerinizi uygulayip burda paylasicam bnden bi daha bu kadar saflik beklemeyin

Back
X