- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Annemlerin bir komşusu vardı.Şirket sahibi aile,çocuklarıyla ortak çalışırlardı.Bir kaç evin masrafı ortaktı.2 sabahta bir anneme patates istemeye gelirlerdi.Kaynana gider,gelin gelirdi:))Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
Muz mu? Hindistan cevizi mi?
Ben şok.
Kadina ev almissin resmen senin gibi iki kisi daha olsa olur benceHayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
Annemlerin bir komşusu vardı.Şirket sahibi aile,çocuklarıyla ortak çalışırlardı.Bir kaç evin masrafı ortaktı.2 sabahta bir anneme patates istemeye gelirlerdi.Kaynana gider,gelin gelirdi:))Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
Valla gayette guzel yoluyor dun esim artik verme dedi esim kiziyo de dedi ama ben safim iste
Yani en azından kırmadan ince bi mesaj vermiş olur. 3 tane evi olan bi insanın durumunun kötü olduğunu sanmıyorum+1
Aynen her kapı çaldığında markete gitmedim sen gidersen bana da eksikleri al dersin böylelikle anlamis olur
Hindistancevizi diye yazdığı rendelenmiş olan anladığım kadarı ile
iktim artik bigun patliycam diye korkuyorum
Evet kırmadan söyleyebilirYani en azından kırmadan ince bi mesaj vermiş olur. 3 tane evi olan bi insanın durumunun kötü olduğunu sanmıyorum
3 bardak pirinc okudum az once.Ihtiyac degil sömürü resmen
Oyle komsu dusman basina vallahi
Koskoca direktor adam vallahi bim posetinde kuru ekmek getiriyor oglen para vermemek icin yemeye ekmek kemiriyor. :) 1 kere esim degil de ben yaptim onu bana okadar kotu baktiki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?