- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi elifduru2101
- Ay sen de muz var mı?
+Ay sen de yüz var mı?
Diye cvp verseydiniz sittin sene uğramazdı.![]()

Bu komşu konulardan daha çok espri çıkar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Ay sen de muz var mı?
+Ay sen de yüz var mı?
Diye cvp verseydiniz sittin sene uğramazdı.![]()
Şöyle de diyebilirdi. "İstersen bi kaç pakette yüz vereyim yüzünde bitmişe benziyor lazım olur."
Bu komşu konulardan daha çok espri çıkar..
tuzdu , soğandı, limondu, ekmekti istenir de muz hindistan cevizi bulaşık makine deterjanı da değişik istekler olmuş gerçekten![]()
3 tane dairesi varmis hanimİnbelki cok fakir belki de cocuklarına bişey alamıyor.
İstediği herseye bende de yok de
Kapıyı aç tersle.bidaha bu şekilde çalmayın benim kapımı çocuk uyutuyorum de.bişey istemeye gelincede bizde de kalmamış de.bilaç sefer böyle yaparsan bidaha gelmez heralde.
Bir şey istemeye geldiğinde de sizde kalmadığını ya da size yetecek kadar kaldığını söyleyin, vermeyin. Çok çirkinmiş tavrı.
Gelip bir şey istediğinde bizde de bitti, manav market çok yakın gidip alabilirsin de. Çocuk var, iş var, gidemedim, yemek ocakta gibi şeyler söylerse de, bizde de oluyor bunlar ama alışveriş yapmamıza engel olmuyor diyerek sırıt, işim var şimdi de kapıyı kapat. Biraz aklı varsa rahatsız etmez seni bir daha.
Yuzum cok yumusak sanirim bu yuzden hep saf yerine konuluyorum ama soylediginiz gibi yapicam artik
Ewt bnde kullanildigimi dusunuyorum artik ben o binaya sonradan tasindim yani tasindigimda herkes birbirini taniyodu hic kimse o kadini dogru duzgun eve almiyo ama artik bende bunaldim tahammulum kalmadi kesinlikle artik bisey vermicem
komşudan bir soğan istemişliğim çok bir de bol bol sandalyeLimonun kilosu olmus 6 lira onu da istemesin sirke doksun yesin![]()