- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
ohoo daha neler neler varMuz mu? Hindistan cevizi mi?
Ben şok.
Canım sen mesajla da çok alttan alıcı yazarsın. O da dalga geçer bu durumla. Hatta rezil edebilir paylaşmayı bilmiyor diye. Mesaj atarsan koz vermiş olursun bu yüzden yüzüne söyle gitsinIste yuzune soyleyemem utanirm
3 bardak pirinc okudum az once.Ihtiyac degil sömürü resmenohoo daha neler neler var
Valla gayette guzel yoluyor dun esim artik verme dedi esim kiziyo de dedi ama ben safim iste
Çok cikarcilar gerçekten.çıkarcı insanlar.. Allah kimseyi böyle insanlara muhtaç etmesin.. sizde farkındasınız ama ses edemiyorsunuz ben böyle bir insanı evime bile sokmam.. muhtaç olurum vs bile diye düşünmem cocugumuda bırakmam ne olrsa olsun
Boyleleri daha beter oluyor bendede vardi kati koca maaslari esimle benim en az 2 bucuk katimizdi. Evleri arabalari var Allah daha cok versin tabi de. Disari cikariz hesap odemezler. Hep biz oderiz oyle birsey yapiyorlar ki kendi agizlariyla soyluyorlar. Aa siz mi ismarliyacaksiniz hic gerek yoktu cok sagolun. Herkes dilenci diyor. Bizde normalde gorusmuyoruz ama disarda karsilasinca pat diye izinsiz masamiza oturuyorlar. Esim bir gun dovecek ama ne zaman bilmiyorum. Esim der onlar uakinda sato alir:)))
maydonuz koymasaydınız .. ben koymazdim ama istemezdim kesinlikle.. siz sanrm halen görüşüyorsunuz gerek var mı aileniz felan yok mu yanınızda ?Çok cikarcilar gerçekten.
Artık eskisi gibi gelmiyorlar.
Dedigim gibi o an çok muhtactim 10 dk sadece . 9 aylık hamileydim marketten maydanoz lazımdı yerde kar vardı ve kızımı o soğukta cikaramazdim.
O an öyle gelişti şimdi ben de sizin gibi düşünüyorum.maydonuz koymasaydınız .. ben koymazdim ama istemezdim kesinlikle.. siz sanrm halen görüşüyorsunuz gerek var mı aileniz felan yok mu yanınızda ?
Ondan arta kalanları da bana yolla , sana lazım olmuyo ne de olsa :) adresi yazıyorum şimdi ,kargoyu da ödeIste yuzune soyleyemem utanirm
Ara deki x ben markete gidicem alışverişe hadi gel seninde çocuk okuldayken birlikte gidelim de belki anlarHayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
Yazıyı okurken ben de bunu düşündüm. Kağıt yapıştır :)Kapiya kagit yapistir. Market degildir yaz. Hatta kolaylik olsun marketin yolunu da tarif et. Verme sen de belli ki yolacak yer ariyor.
+1Ara deki x ben markete gidicem alışverişe hadi gel seninde çocuk okuldayken birlikte gidelim de belki anlar
"Yoo ısmarlamayacağız nereden çıktı o" desin gayet eşiniz de, hesap gelince kredi kartıyla atıyorum döner yediyseniz 2 döneri buradan çekin desin, onlar da kendi paralarını ödesinler bir daha masanıza oturmazlar kafalarına göre. Ay inanamıyorum insanlardaki bu yüzsüzlüğe ya, alttan almayın böyle tipleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?