• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik

Boyleleri daha beter oluyor bendede vardi kati koca maaslari esimle benim en az 2 bucuk katimizdi. Evleri arabalari var Allah daha cok versin tabi de. Disari cikariz hesap odemezler. Hep biz oderiz oyle birsey yapiyorlar ki kendi agizlariyla soyluyorlar. Aa siz mi ismarliyacaksiniz hic gerek yoktu cok sagolun. Herkes dilenci diyor. Bizde normalde gorusmuyoruz ama disarda karsilasinca pat diye izinsiz masamiza oturuyorlar. Esim bir gun dovecek ama ne zaman bilmiyorum. Esim der onlar uakinda sato alir:)))

Bence simdi sen de kalk git biseyler iste ondan valla bak
Vericek mi vermicek mi onu gorursun cok absurt bisey isteme her evde illaki olacak bisey iste ki bakalim kendi verecek mi
Ona gore sekil alirsin sen de
Cok gereksiz bi komsuymus

Valla gayette guzel yoluyor dun esim artik verme dedi esim kiziyo de dedi ama ben safim iste

Safım diyorsan şikayette etmeyeceksin, katlanacaksın. Katlanamıyorum diyorsan da Hayır demeyi öğrenmen lazım. Bu ne yahu. Ben olsam direk ben market degilim artik rahatsiz oluyorum derdim.

Ama illa da sert çıkamam diyorsan da sende surekli bir şeyler iste. Gunde bir kaç kez hemde. Bıktırana kadar iste dur yani. Bu kadar basit bir olay icin kendini neden strese sokuyorsun?

çıkarcı insanlar.. Allah kimseyi böyle insanlara muhtaç etmesin.. sizde farkındasınız ama ses edemiyorsunuz ben böyle bir insanı evime bile sokmam.. muhtaç olurum vs bile diye düşünmem cocugumuda bırakmam ne olrsa olsun
Çok cikarcilar gerçekten.
Artık eskisi gibi gelmiyorlar.
Dedigim gibi o an çok muhtactim 10 dk sadece . 9 aylık hamileydim marketten maydanoz lazımdı yerde kar vardı ve kızımı o soğukta cikaramazdim.

Boyleleri daha beter oluyor bendede vardi kati koca maaslari esimle benim en az 2 bucuk katimizdi. Evleri arabalari var Allah daha cok versin tabi de. Disari cikariz hesap odemezler. Hep biz oderiz oyle birsey yapiyorlar ki kendi agizlariyla soyluyorlar. Aa siz mi ismarliyacaksiniz hic gerek yoktu cok sagolun. Herkes dilenci diyor. Bizde normalde gorusmuyoruz ama disarda karsilasinca pat diye izinsiz masamiza oturuyorlar. Esim bir gun dovecek ama ne zaman bilmiyorum. Esim der onlar uakinda sato alir:)))

"Yoo ısmarlamayacağız nereden çıktı o" desin gayet eşiniz de, hesap gelince kredi kartıyla atıyorum döner yediyseniz 2 döneri buradan çekin desin, onlar da kendi paralarını ödesinler bir daha masanıza oturmazlar kafalarına göre. Ay inanamıyorum insanlardaki bu yüzsüzlüğe ya, alttan almayın böyle tipleri.

Çok cikarcilar gerçekten.
Artık eskisi gibi gelmiyorlar.
Dedigim gibi o an çok muhtactim 10 dk sadece . 9 aylık hamileydim marketten maydanoz lazımdı yerde kar vardı ve kızımı o soğukta cikaramazdim.
maydonuz koymasaydınız .. ben koymazdim ama istemezdim kesinlikle.. siz sanrm halen görüşüyorsunuz gerek var mı aileniz felan yok mu yanınızda ?

maydonuz koymasaydınız .. ben koymazdim ama istemezdim kesinlikle.. siz sanrm halen görüşüyorsunuz gerek var mı aileniz felan yok mu yanınızda ?
O an öyle gelişti şimdi ben de sizin gibi düşünüyorum.
Ailem yok malesef yanımda farklı sehirlerdeyiz.
Bazen o kadar daraliyorum ki (komşu adetimde yoktur) bi kapılarını tıklatiyim diyorum ; sonra gerisin geri mutfağa dönüyorum. . :)
Sırf musallat olmasınlar diye

Üst katımda teyzem oturuyor. Eksik bişeyim varsa ya bakkala gider alırım ya da o şeyi kullanmam. İnsanın azıcık da yüzü olur yahu :işsiz:
Ya açıkça tersleyeceksin ya da elindeki şeyi istese bile yok diyeceksin konu sahibi. Bundan kurtulmanın başka yolu yok. Ya da fatura kesmeye başlayın artık, haftada bir toplu tahsilat yaparsınız.

"Yoo ısmarlamayacağız nereden çıktı o" desin gayet eşiniz de, hesap gelince kredi kartıyla atıyorum döner yediyseniz 2 döneri buradan çekin desin, onlar da kendi paralarını ödesinler bir daha masanıza oturmazlar kafalarına göre. Ay inanamıyorum insanlardaki bu yüzsüzlüğe ya, alttan almayın böyle tipleri.

Koskoca direktor adam vallahi bim posetinde kuru ekmek getiriyor oglen para vermemek icin yemeye ekmek kemiriyor. :) 1 kere esim degil de ben yaptim onu bana okadar kotu baktiki:)

Back
X