• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

Bir de eskiden bir komşudan bir bardak pirinç mi istedik ertesi gün o pirinci yollardık.Deterjan mı aldık biraz yine aynı ölçüde geri verirdik. Tabiki komsuya acil durumlarda yardım edilir ama artık bu kadın işi arsızlığa vurmuş ne kopartırsam kar sayıyo.Baktınız baş edemiyosunuz sizden ne istiyosa ertesi günü istediği şeyi siz isteyin bakalım size ne cevap verecek.

utanırsanız insanlarda sizi böyle yolunacak kaz yerine koyar biliyorsunuz değil mi bence utanacak olan siz değil karşı taraf
WiFi şifresini vermiştim bi ara , eşim memur bunlarda siyasi şeylere falan girince eşim şifreyi değiştirdi ve kadını benim evimde benim eşimin dedikodusunu başka komsuma yaparken duydum ona bile tepki veremedim.
Bazen çok darda kalıyorum cocugumu 10 dkligina bırakıyorum ya onun acısını benden nerdeyse 1 market ihtiyacı kadar çıkarıyorlar.
Keşke burdan tasinabilsem huzur bulucam valla.

Bence eve servis getiren bir bakkal bulun yakınlarda ve bir kağıda bakkalın numarasını yazın.Bir daha sizden bir şey istediğinde "canım bak şu bakkaldan istediğin bir şey olursa getirtebilirsin,malum bizde kendimize kadar alıyoruz sonra eşim her şey ne çabuk bitiyo diye bana kızıyo "de.Suçu eşine at.Kadınla tartışma tabikide ama enayi durumuna düşürme kendini.
Evet esim gercekten kizmaya baslasi bu ne ki byle dedi dun aksam

Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
Şunu okuduktan sonra ne desem bilemedim. Bi insan nasıl utanmaz aklım almıyo. Gerçi o istemeye utanmaz da ben vermemeye utanırdım.

Bir de eskiden bir komşudan bir bardak pirinç mi istedik ertesi gün o pirinci yollardık.Deterjan mı aldık biraz yine aynı ölçüde geri verirdik. Tabiki komsuya acil durumlarda yardım edilir ama artık bu kadın işi arsızlığa vurmuş ne kopartırsam kar sayıyo.Baktınız baş edemiyosunuz sizden ne istiyosa ertesi günü istediği şeyi siz isteyin bakalım size ne cevap verecek.
Onlarida istedi dha once once 3 su bardagi pirinc verdm ne gelen ne giden hicbiri geri gelmiyo

WiFi şifresini vermiştim bi ara , eşim memur bunlarda siyasi şeylere falan girince eşim şifreyi değiştirdi ve kadını benim evimde benim eşimin dedikodusunu başka komsuma yaparken duydum ona bile tepki veremedim.
Bazen çok darda kalıyorum cocugumu 10 dkligina bırakıyorum ya onun acısını benden nerdeyse 1 market ihtiyacı kadar çıkarıyorlar.
çıkarcı insanlar.. Allah kimseyi böyle insanlara muhtaç etmesin.. sizde farkındasınız ama ses edemiyorsunuz ben böyle bir insanı evime bile sokmam.. muhtaç olurum vs bile diye düşünmem cocugumuda bırakmam ne olrsa olsun

Psikolojide ayna tutmak diye birşey vardır.yaptığı şeyin aynısını ona yapın.aralıksız her gün bir gün sabah bir gün akşam gidip yumurta elma muz, vanilya, kabartma tozu isteyin.. sizi anlayacaktır . Utanayım çekinmeyin .bunu uygulayın .bir daha gelip siZin kapınızı çalmaz..

Psikolojide ayna tutmak diye birşey vardır.yaptığı şeyin aynısını ona yapın.aralıksız her gün bir gün sabah bir gün akşam gidip yumurta elma muz, vanilya, kabartma tozu isteyin.. sizi anlayacaktır . Utanayım çekinmeyin .bunu uygulayın .bir daha gelip siZin kapınızı çalmaz..
Ya daha beter ters teperse nasil.olsa o da benden istiyo diye

Şunu okuduktan sonra ne desem bilemedim. Bi insan nasıl utanmaz aklım almıyo. Gerçi o istemeye utanmaz da ben vermemeye utanırdım.

Açlar iste .
Parayla pulla alakasi yok ki,aç gozluler
Gorgu ,edep,kibarlik yok bunlarda .
Hep vericen ,her istedigini vericeksin
Bi kere iki kere yok desen bundan oncekileri komple siler atar bi de seni suclu cikartir .
Ona buna dedikodunu yapar ..
Iyyyy nefretlik !!!!
Kanini biliyorum bunlarin ben
Uzak durulmasi gereken insanlarin en basinda gelirler ..

Her şey ateş pahası olmuş gidip bi zahmet alsın hanımefendi.Siz de çocuğunuzun rızkını millete yedirmeyin.Biraz aynanın karşısında çalışma yapın Ne isterse Yok diyeceğim şeklinde:)))

Bir ara biriside acil birşey için wifi şifresi istedi kardeşimden verdi sonra değiştirmeyi unuttu aradan biraz zaman geçti 15-20gün yada 1 ay şifre verdiğinide unuttu tabi şifreyi değiştirdi daha sonra adam o gece bizi arıyor hesap soruyor şifreyi niye değiştirdiniz diye tabi bu son oldu bir daha vermedik.

Her şey ateş pahası olmuş gidip bi zahmet alsın hanımefendi.Siz de çocuğunuzun rızkını millete yedirmeyin.Biraz aynanın karşısında çalışma yapın Ne isterse Yok diyeceğim şeklinde:)))
Artik oyle yapcam kapiyi carpcam yuzune artk kapi calar calmaz acaba ne istycek diyorum cunku diger komsularim byle degil aniden kapima gelmezler bile

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Nasıl bu şekil cevap vermeden dayanıyorsunuz açıkça söyle dağ başinda yaşamiyoruz git al de yani çok mu zor de yani..

Açlar iste .
Parayla pulla alakasi yok ki,aç gozluler
Gorgu ,edep,kibarlik yok bunlarda .
Hep vericen ,her istedigini vericeksin
Bi kere iki kere yok desen bundan oncekileri komple siler atar bi de seni suclu cikartir .
Ona buna dedikodunu yapar ..
Iyyyy nefretlik !!!!
Kanini biliyorum bunlarin ben
Uzak durulmasi gereken insanlarin en basinda gelirler ..
:KK70: kaynanam ve görümcemi tarif etmişsin :))) şunları okuduktan sonra kesin yok kalmadı derdim :KK70: kafamda şimşekler çaktı bi anda

Back
X