ay sende muz varmi aldin mi

Bizim evde çocuklardan başka pek meyve yiyen yok bende marketten tane tane alıyorum, bitiyor gene aynı ama isteyen komşu çok
Eğer yok demeyi öğrenmezseniz daha çok isterler
En son komşum kızların salıncağını istedi şok oldum yani oda istenmez ki
Ben 3 bebeyle pek çıkamıyorum evde sıkılmasınlar diye kendimden kastım bı ton para verip aldım hanım benim kız biraz kullansın versen seninkiler daha küçük anlamaz salıncaktan demezmk
Bende biz kullanıyoruz onu veremem dedim bu kez de selam sabah kesildi:))

Ooh kendini belli etmiş. Ya istediğini vermiyo diye insan küser mi? Sadece beklenti için kurulmuş bi ilişkiydi heralde aklım başkasını almıyor.

Ooh kendini belli etmiş. Ya istediğini vermiyo diye insan küser mi? Sadece beklenti için kurulmuş bi ilişkiydi heralde aklım başkasını almıyor.
Bide istenecek bişey olsa yani bende 3 küçük çocuk evde herşey benim için bir insan değerinde,kendim bakıyorum çünkü
Üstelik durumları çok ama çok iyi eve giren benim bildiğim 16-17 bin evde herkes çalışıyor git al demi
Ama hep ister çocuğu çikolata istemiş markete gidememiş sende vardır
Halıya bişey dökülmüş parlatıcı sende vardır
Fon makinesi, saç maşası daha neler neler
Birde geri isteyince ee ben kullancaktım daha!!
Bende süzme salak ya ver Allah ver
Hakikaten ne çok kullanmış beni ya

Hahah insan düşündükçe sinir olur boşver geçmişte kalmış. Böyle insanları bir tek kk'da okuyorum Allahtan ömrümde böyle bişey görmedim.
Konu sahibi de yaptığınızdan ders alsın işte.

"Marketimizde kredi kartına "0" komisyon" yazıp kapıya yapıştırın.

Sinir olurum öyle komşulara. Bir keresinde annemin evinde kızımın bezi kalmamış, oraya bez getirmeyi unutmuşuz, annem yan komşusundan istemiş bir tane, onun da bebeği var benimki kadar, inanın mahçup oldum.
Bir keresinde de işyerinde bir arkadaştan ped istedim, aynı hafta dolabına geri koydum.
Ben çok çekinirim istemeye, Allah muhtaç etmesin

Hahah insan düşündükçe sinir olur boşver geçmişte kalmış. Böyle insanları bir tek kk'da okuyorum Allahtan ömrümde böyle bişey görmedim.
Yani ben kimseden bişey isteyemem gecenin 10 unda 11 inde kaç kere bakkala gitmisligim vardır evde bişey bitince,eşim isteyse kendim gider alırım
Ama
Ben kimseden bişey isteyemem
Eşim bazen akşamları geç çıkar işten o zaman bile bişey bitse koşa koşa gider alırım
O yüzden istemek ne zordur onun için mantığıyla hep verdim ama yok demesini bilmek lazım yada madem o kadar çok şey istiyor konu sahibinin de aynı o kadın kadar gidip ondan birşeyler istemesi lazım ki ayağını kessin

+1

Konum atin da size komşu olayım bu ne kadar yüzsüz bir insanmis ben 7 sene annemle altli üstlü oturdumda bu kadar birşey istemedim.muz istemek ne yahu varsa yedirirsin yoksa başka bı şekilde tedarik edersin.bian önce aranıza ciddi bir mesafe koyun kavga etmeden yuzyuze geldiğinizde selam alıp verecek kadar mesafe bırakın bence :) :)

Ben genel bir cevap yazacağım çünkü şu sıra komşu soruları sıktı kimi evini temizletiyo kimi bişi isteyip duruyo.komşu tabiki de önemli ama komşuluk ilişkisi zamanla alınan elektriğe göre gelişmeli.insanları tanıyamazsın hemen samimi olursan sorunlarda çıkar bide herzaman ilişkilerde mesafeni koruyacaksın eğer sen mesafeni korumazsan kullanan çok olur.diğer dairelerede birşey istemeye gitmiyorsa kendinize çeki düzen vermeniz gerekir

açma kapıyı ne yüzsüz komşu ya

Çocukken benim de salıncağım vardı babam almıştı her zaman parka gidilmiyor diye tabi o zamanda hatırlıyorum isteyen isteyeneydi tabi izin vermezdim :)

Iste bende isteyemiyorum olurumde kimseden bisey isteyemem ben liseden mezun olunca babam vefat etti smdiye kadar annemden dahi oara istmemistm babam vefat edince annemden de para isteyemedm babamin emekli maasini annem bana ayirdi 3 te 1 ini ben aliyodum annemden para istememem icin o derece ketumum esimdende isteyemem sadece markege falan gitcem derim o zaten hergun gtmeden birakir parayi vestiyere kaldiki komsudan muz falan istiycem yerin dibine girerim herlde ama artk yok burasi market degil dicem

Onlardanda istiyo makarna falan istedgini duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…