- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi elifduru2101
Ne istese yok bende de kalmadı de ve yolla ama istisnasız. Anlar. Hiç muatap olma ayağını da kes selam ver geç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim verirmi hic pastayi cocuklr hemen bitirdi kocama kalmadi diyo cocuklarida ac sanirim bi tepsiyi yemisler kocaya ayirmak gelmemis akillarina ben mi gelcemDur sunu merak ettim
Kuru hin.cevizini istedi pasta yapcakmis
Eee pastadan bi dilim verdi mi bari ??
COk haklisiniz zaten korkuyorm bigun kocamida istiycek benimkinde hayat yok diyipSırf eğlencesine başlamış istemeye bence,ne istese veriyorsunuz.
Asıl sorun sizde bence,neden böyle köle gibi itaat ediyrsunuz,kim olursa olsun bir sınırınız olsun insanlara karşı.
Eşinizi istese tabağa koyup vereceksiniz yani,cidden asıl tuhaflık sizde.
Bnde oyleyim ac kalacagimi bilsem kimseden bisey istemem kuru ekmegi islatip yerim yinede istemem kndi kardesimden bile istememBen komsularimdan daha bugune kadar birsey istemedim ki yemek yaparken tuz bitse yine istemem tuzsuz yaparim ya da eksik olsun ya da kapatirim yemegi hic yapmam cokkk cok mecbura kalmadikca..
Bu ne ayol
KatılıyorumBnde oyleyim ac kalacagimi bilsem kimseden bisey istemem kuru ekmegi islatip yerim yinede istemem kndi kardesimden bile istemem
Yok demek bu kadar zor muKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Evine girip cikiyor sanirim dikkatini cekmis meyveler falan baksana sende vardir muz diye..Yok demek bu kadar zor mubende de vardı bundan bir tane 3 kere üst üste Yok dedim 4. Gelmedi sonra bir süre sonra geldi Yok dedim hala ortada Yok
İşte Yok demesini bilmeyeni aklı sıra sağıyor böyleleri. O yüzden yüzüne karşı Yok desin ki anlasın yoksa ben manav mıyım yaaa diye daha çok söylenirEvine girip cikiyor sanirim dikkatini cekmis meyveler falan baksana sende vardir muz diye..
Kesinlikle yoksa önüne hic gecemez.Ya da acikca bi tane var onu da kizim yicek diyebilirdim ki anlasin belki de gucensin.İşte Yok demesini bilmeyeni aklı sıra sağıyor böyleleri. O yüzden yüzüne karşı Yok desin ki anlasın yoksa ben manav mıyım yaaa diye daha çok söylenir
Açık açık konuş benceKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Ay benimki bozuk de onu iste herşeyi iste ondan o muza geldi ya bende senden şunu alacaktım de versinBilmem kac para verip elektrikli supurge almjs gecen onun bana havasini yapiyo ben neden almiyorum cocuklarimin bogazindan kesmiyorum onlar icin herseyin en iyisini en sagliklisini almaya calisiyorum ama kadin surekli bu sekilde
AÇIK AÇIK NİÇİN SÖYLEMIYORSUN?Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artik
Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo