ay sende muz varmi aldin mi

Iste bende isteyemiyorum olurumde kimseden bisey isteyemem ben liseden mezun olunca babam vefat etti smdiye kadar annemden dahi oara istmemistm babam vefat edince annemden de para isteyemedm babamin emekli maasini annem bana ayirdi 3 te 1 ini ben aliyodum annemden para istememem icin o derece ketumum esimdende isteyemem sadece markege falan gitcem derim o zaten hergun gtmeden birakir parayi vestiyere kaldiki komsudan muz falan istiycem yerin dibine girerim herlde ama artk yok burasi market degil dicem
Her istediğinde yok deyin yada bana lazım zaten az var deyin böyle böyle keser ayağını
İnşallah gelmezse:)

Çocukken benim de salıncağım vardı babam almıştı her zaman parka gidilmiyor diye tabi o zamanda hatırlıyorum isteyen isteyeneydi tabi izin vermezdim :)
Benim ikizlerim birde 4 yaşında oğlum var parka gitmek çok zor oluyor o yüzden aldım ama yani ne bileyim un biter salça biter belki anlarım da salıncak istemek ne yaa:)

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
market misin kov gitsin

Ben bekarken yan komşumuz her gün mutlaka birşeyler isterdi bi gün başka bir komşunun yanında demişki bu hafta şampuan yan komşudan alayım çocukları yıkayayım haftaya üstten isterim bir sonraki hafta marketten alırım :) bazı insanlar uyanıklık yapıyorlar bi gün yine gece geldi çay istedi tersledim bu saatte beni çay için mi uyandırdın dedim kırıldı biraz,ondan Sonra pek bişey istemedi...

Mesafe koyun,ben olsam çocuğu zile basınca annesine yollarım,suyunu ekmeğini annesinden alsın.
Bir kere bozmazsanız sürekli ihtiyaçlarını sizden karşılar.

Ha ha ha ya ne günlere kaldık
Benim de komsum hep tost makinemi isterdi ve getirmezdi ve ben giderdim almaya pis halde verirdi gıcık olurdum en sonunda makinenin fişini bozup getirdi sonra yaptirdi ama is isten gecti her serde bi hayir vardir bi daha almaz dedim
Kızlar vallahi onu bunu bilmem komsulugunuza çok dikkat edin çok samimi olmayın

Yok canim verirmi hic pastayi cocuklr hemen bitirdi kocama kalmadi diyo cocuklarida ac sanirim bi tepsiyi yemisler kocaya ayirmak gelmemis akillarina ben mi gelcem
Tam size kızacaktım ki şu mesajınızı gördüm beni bir kahkaha aldı kıyamam ya,kocaman pasta yapın ondan da muz alın bi dilim vermeyin:KK70:

Benim komsu da Öyle hiç sorma hergün birsey istemekle kalmıyor yaptığın yemekten pastadan hatta bide kendine yapmanı istiyor sürekli bi teyzesi var gelince kadının canı herkesten cekiyo arkadas. Tursu kayıt havlu en sonda yoğurt istedi kaseni Verde koyayım dedim. Sende ne kadar var diyo hayırdır dedim bana. Çok lazım dedi var ama hepsini veremem kaseni ver koyayım dedim kocaman kase getirmiş bende yarısını koydum utandım yine az koymaya hım azmin. Taze nane var mı dedi bakkal sandın iyi ederim gülüyorum anlamıyoda

sizinki yine yiyecek içecek istiyor benim kavgalı olduğum komşum KLAVYE istedi. verdim ayıp olmasın diye,sonra mouse istedi 15 dk geçmeden. teyze bilgisayar mı topluyonuz diyemedim,ödev yapıyorum veremem dedim :)

Az oncede kocasi esimi aradi esim tamirat islerinden arabadan falan cok iyi anlar arabasi bozulmus sanirim esimi asagiya cagiriyo bi inde bakalim diye esim musait degilim dedi adam daha israr ediyo esim yeni dus aldim inemem zaten hastayim daha cok hasta olurum abi kusura bakma diyo daha 5 dakka inde cik diyo esim musait degilim dedi kapatti bunlar aile boyu bize taktikar diye dusunuyorun

Back
X