- 18 Aralık 2010
- 1.183
- 3.126
- 333
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Birini duymuştum kadın artniyetsiz şekilde çok nadir şekilde tuz istiyormuş borç veren gidip aynısını limonsa limon aklınıza ne gelirse üç beş kez olmuş kadın artık istemeyi bırakmış sorun çözülmüş sizde sizden alınanı hemen isteyin bıkar belkiKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Yerinde olsam buz dolabını kapının önüne koyarımKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
- Ay sen de muz var mı?
+Ay sen de yüz var mı?
Diye cvp verseydiniz sittin sene uğramazdı.
Biraz yok demeyi bilin. Her istediginde yok derseniz anlar.Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Tırnak makasını nasıl isteyebiliyorlar, hijyen acisindan ne isteyen kullanmali ne de siz geri almalisiniz dogru çöpe..Benden istenenler bombalar..
Bone,tırnak makası,telefon,yara bandı(çok kere) kediye vermek için süt,laptop...
Bence konus deki jayirdir sen market alisverisi yapmiomsun yada durumunmu yok de hani belki durumu yok ihtiyci var cocukta istiosa bu sefer boyle dusundugun icin uzuleblirsnKizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Bence de en iyi yöntem bu. O günde iki kere geliyorsa siz beş kere gidin:))Bacım o senden istedikçe sende isteyeceksin
Senden en azından bir yumurta istemiş benden 4 yumurta isteyenini gördüm
O da haftanın üç günü baktım bu arsız artık benden ondan istemeye başladım
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Artık pek bişi istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?