Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

dilek canim özel mesaj yaziyorum sana ama ulasiyormu ulasmiyormu pek bilmiyorum???

ama canim alles ok !!!

kendine iyi bak görüsmek uzerevereliniortak

cnm aliyorum mesajlarini kizlar tatile gitmden bir bulusma yapalim ya havalardsa duzeldi br gunuzu ayirinda bulusalim sizlerden haber bekliyorum

selam arkadaslar !!!
bu yaz nasil gececek bilmiyorum yaprak dökümü dizisi hayranlari bilir yine cok heycanli bir yerde bitti
cok öyle bir dizilerin fanatigi olmam ama du dizi baska bisey,gelecek sezondada 13 bölüm sonra bitecekmis..malesef..

dilek senden hali firmasinin nosunu bekliyorum kiz hala yollamadin bak senin yüzüne gider ayak hali yikadim banyoda kocam hali delirdim resmen yikarken haftaya carsamba gidiyorum daha bulusma yapsanizda gelemem ben zaten bu aralar gercektende pek kimse girmiyor siteye.. hepinizi öptüm

Şeniz
dilek senden hali firmasinin nosunu bekliyorum kiz hala yollamadin bak senin yüzüne gider ayak hali yikadim banyoda kocam hali delirdim resmen yikarken haftaya carsamba gidiyorum daha bulusma yapsanizda gelemem ben zaten bu aralar gercektende pek kimse girmiyor siteye.. hepinizi öptüm

ay cnm ben unutum onu ya kerske yikamadan once hatirlatsaydin bana ya uzuldum simdi bencede bulusma olmaza cunki kimse siteye ugramiyo yada turkiyeye gittiler benimde 24 saat yatmam gerekiyo zaten dusuk tehlikesi varmis offff insallah hayirlisiyla kucagima alirim bebegimi size kolay gelsin ben burda yai yatrak geciricem malesef hepinize simdiden iyi tatiler opüyorum hepiniziŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ay dilekcim cok üzüldüm aman dikkat et kendine insallah sorun cikmaz!! yatman gerekiyorsa yat sakin kalkma ayaga birak esin ilgilensin kranka ciksin sakin bak haa..
bide su firmanin nosunu yollasan arkadaslar var onlarda hali yakmak istemiyorlar benden noyu bekliyorlar bende senden..

herkes izinde galiba bende pazar cikiyorum yola viyanada kalanlara allah kolaylik versin valla cekilmiyo yazlari:))))))))))))

herkes izinde galiba bende pazar cikiyorum yola viyanada kalanlara allah kolaylik versin valla cekilmiyo yazlari:))))))))))))
evet nuknuk´cum yazin vallahi hic cekilmiyormus viyana yeni anladim cok sIkIcI ya herkez izinde aksine gecensenede herkez buradaydi ama napalim kader seneye nasil olsa gidecem.... :dance:

Merhaba Dilek,
Senin bebeğin kaç aylık canım, ben de siteye ilk üye olduğumda hamile değildim ama 7. aydayız şuan herşey yolunda, umarım senin de bir sorunun yoktur. Bu arada ben de senin gibi tüm yaz Viyana'da olucam Türkiye'ye seneye bebeğimle gidecem umarım.
İstersen buluşabiliriz bir gün, ben her gün 1. bölgede kursa gidiyorum Deutsch Akademi'ye, 23 te oturuyorum.

Ne zaman istersen görüşebiliriz.
Kendine ve bebeğine iyi bak.
Sevgiler..

cnm aliyorum mesajlarini kizlar tatile gitmden bir bulusma yapalim ya havalardsa duzeldi br gunuzu ayirinda bulusalim sizlerden haber bekliyorum

Merhaba Dilek,
Senin bebeğin kaç aylık canım, ben de siteye ilk üye olduğumda hamile değildim ama 7. aydayız şuan herşey yolunda, umarım senin de bir sorunun yoktur. Bu arada ben de senin gibi tüm yaz Viyana'da olucam Türkiye'ye seneye bebeğimle gidecem umarım.
İstersen buluşabiliriz bir gün, ben her gün 1. bölgede kursa gidiyorum Deutsch Akademi'ye, 23 te oturuyorum.

Ne zaman istersen görüşebiliriz.
Kendine ve bebeğine iyi bak.
Sevgiler..

slm cnm kusura bakma yazini yeni gordum 2 bucuk aylik hamileyim cnm senin az kalmis allah bir nefeste kurtarsin cnm tabi cnm bulusalim neden olmasin sana ne zaman uygunsa goruslebilirz cnm benim icin farketmiyo evdeyim cunku :))) kaydirigubbakcemile3

kizlar merhaba
.ben viyanadan antalyaya yerlestim.burasi cok sicak orasi nasil.gerci hala kendimi izine gelmis gibi hissediyorum .

Dilek ve Özlem bulusursaniz bende katilabilirim Tr'den geldim yeni :)
Özlemle zaten görüsmek nasip olmamisti istiyordum.

Hepiniz iyisinizdir umarim kizlar, sevgiler.

cnm hosgeldin tatilin nasil gecti ay cnnm nedemek seve seve ne guzel olur ozlemden haber beklyiorum bende benim icin farketmez ne zaman olursa kizlar hadi bulusmaya:eek:

Hosgeldin canim.Kendinden bahsedermisin bize biraz.KAcinci viyandasin evlimisin bekarmsin??

tesekur ederim cnmmm aramiza tekrar hosgeldin kacinci viyanada yasiyosun belki yakinizdirhihoyyyt
Merhaba Kizlarr! Kusura bakmayin uzun bir süre yazamadim.
Ben 20. Viyanada kaliyorum, 22 Yasindayim , Evliyim, 4.5 Aylik bir kizim var... Ay kendimi yarismalara katiliyormus gibi hissettim birden. Suan karenzteyim ne can sIkIci yaaa...
Herkes izine gitmis gibi görünüyor, off ben gene kaldim bu sene , insallah seneye giderim yavrumlaa zemuszemus

HOsgeldin Tatilden! Umarim tatilin istedigin gibi gecmistir

Son düzenleme:
Merhaba Dilek ve Kelebekgibi, ben de hergün kursa gidiyorum 1. Viyana 'ya, şuanki kurs saatlerim 12:00-15:00 arası ama 3 Ağustos'tan itibaren yani haftaya pz.tesi den itibaren 9:00-12:00 olacak. Sizin için de uygunsa 3 Ağustos pazartesi günü 12:30 gibi 1. Viyana 'da bir yerde buluşalım mı? yada sizin başka bir fikriniz varsa da olabilir yer konusunda.
Ben çarşamba öğleden sonra 4 günlüğüne Klagenfurt'a gidicem, o nedenle salı günü valiz hazırlamam lazım. Bir an önce buluşmak istediğim için de tatil sonrasını beklemek istemiyorum, zaten sonra daha sık görüşürüz umarım.

Haber bekliyorum.

Sevgiler.
Özlem

cnm hosgeldin tatilin nasil gecti ay cnnm nedemek seve seve ne guzel olur ozlemden haber beklyiorum bende benim icin farketmez ne zaman olursa kizlar hadi bulusmaya:eek:

Merhaba Kizlarr! Kusura bakmayin uzun bir süre yazamadim.
Ben 20. Viyanada kaliyorum, 22 Yasindayim , Evliyim, 4.5 Aylik bir kizim var... Ay kendimi yarismalara katiliyormus gibi hissettim birden. Suan karenzteyim ne can sIkIci yaaa...
Herkes izine gitmis gibi görünüyor, off ben gene kaldim bu sene , insallah seneye giderim yavrumlaa zemuszemus[/C

selam cnm yakin oturuyoruz senle bende ikide oturuyorum ve malesef bende bu yaz burdayim artik seneye gidicem sIKILMA CNM BIZ VARIZ :kedi:

Merhabalar Kizlarr..
Evet Dilek takip ettigim kadariyla bz baya yakiniz :)
Tanisalim hep beraber bir bulusma ayarlayalim sonra...
Ben burdaki insanlardan ve üc kagitci - fesat kisiliklerden biktim artik:)
Esimle ve yavrumla bi hayata bas koydum ama tabiki burda iyi anlasacagim kisiler olursa görüsmek ve iyi bir arkadaslik kurmak isterim...
Ve eminimki hepimiz bundan sikayetciyiz

X