- 9 Kasım 2007
- 16
- 0
merhaba memnun oldum fazla takilan yok heralde siteye yanlis gormuyorsam viyanadan
selam wien68 holgeldin kadinlar kulubüne vereliniortak
aksaraylimisin ???
görüsmek uzere a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba memnun oldum fazla takilan yok heralde siteye yanlis gormuyorsam viyanadan
dilek senden hali firmasinin nosunu bekliyorum kiz hala yollamadin bak senin yüzüne gider ayak hali yikadim banyoda kocam hali delirdim resmen yikarken haftaya carsamba gidiyorum daha bulusma yapsanizda gelemem ben zaten bu aralar gercektende pek kimse girmiyor siteye.. hepinizi öptüm
evet nuknuk´cum yazin vallahi hic cekilmiyormus viyana yeni anladim cok sIkIcI ya herkez izinde aksine gecensenede herkez buradaydi ama napalim kader seneye nasil olsa gidecem.... :dance:herkes izinde galiba bende pazar cikiyorum yola viyanada kalanlara allah kolaylik versin valla cekilmiyo yazlari:))))))))))))
cnm aliyorum mesajlarini kizlar tatile gitmden bir bulusma yapalim ya havalardsa duzeldi br gunuzu ayirinda bulusalim sizlerden haber bekliyorum
Merhaba Dilek,
Senin bebeğin kaç aylık canım, ben de siteye ilk üye olduğumda hamile değildim ama 7. aydayız şuan herşey yolunda, umarım senin de bir sorunun yoktur. Bu arada ben de senin gibi tüm yaz Viyana'da olucam Türkiye'ye seneye bebeğimle gidecem umarım.
İstersen buluşabiliriz bir gün, ben her gün 1. bölgede kursa gidiyorum Deutsch Akademi'ye, 23 te oturuyorum.
Ne zaman istersen görüşebiliriz.
Kendine ve bebeğine iyi bak.
Sevgiler..
geri dönüsmü yaptiniz antalyaya cok güzel peki orda ne is yapacaksiniz??? merak ettim kusura bakmayin özledinizmi peki burayi???kizlar merhaba
.ben viyanadan antalyaya yerlestim.burasi cok sicak orasi nasil.gerci hala kendimi izine gelmis gibi hissediyorum .
Dilek ve Özlem bulusursaniz bende katilabilirim Tr'den geldim yeni :)
Özlemle zaten görüsmek nasip olmamisti istiyordum.
Hepiniz iyisinizdir umarim kizlar, sevgiler.
Hosgeldin canim.Kendinden bahsedermisin bize biraz.KAcinci viyandasin evlimisin bekarmsin??
Merhaba Kizlarr! Kusura bakmayin uzun bir süre yazamadim.tesekur ederim cnmmm aramiza tekrar hosgeldin kacinci viyanada yasiyosun belki yakinizdirhihoyyyt
Dilek ve Özlem bulusursaniz bende katilabilirim Tr'den geldim yeni :)
Özlemle zaten görüsmek nasip olmamisti istiyordum.
Hepiniz iyisinizdir umarim kizlar, sevgiler.
cnm hosgeldin tatilin nasil gecti ay cnnm nedemek seve seve ne guzel olur ozlemden haber beklyiorum bende benim icin farketmez ne zaman olursa kizlar hadi bulusmaya
Merhaba Kizlarr! Kusura bakmayin uzun bir süre yazamadim.
Ben 20. Viyanada kaliyorum, 22 Yasindayim , Evliyim, 4.5 Aylik bir kizim var... Ay kendimi yarismalara katiliyormus gibi hissettim birden. Suan karenzteyim ne can sIkIci yaaa...
Herkes izine gitmis gibi görünüyor, off ben gene kaldim bu sene , insallah seneye giderim yavrumlaa zemuszemus[/C