Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

dilek cok sevindim kizzz.. allah tamamini erdirsin güzel bir hamilelik ve güzel dogum nasip etsin. cok güzel yaaa :)) diyet isi kaldi taaaa seneye demi :KK66:)

kelebek sen samsunda nereye gidiyosun ve ne zaman? bu ayin 25 cikiyorum samsunda kalcam 3 hafta..
bende gecen sene gidemedim dogum tam yazin ortasina denk geldi bu sene acisini cikarayim diyorum :KK66:

cok saol sekerim amin simdidem dogum aklima geldikce korku basiyo zaten evet diyet isi kaldi aldigim dez urunude geri iade edicem cnm artik ne zaman emzirmeyi birakirsam o zaman tekrar urunu siparis veririm cnm yola cikmana az kalmis cnm

ozlemcim artik msn de karsilasamiyoruuzzzzzzzz

selam arkadaslar

ben 7 ay oldu yeni evime geceli mutfakta kucuk oldundan yemekler hep oturma odasinda yedimiz icin hali istter istemez batiyor..,malesef bu orturdum gemeinde waschküche si kücük oldundan hali yikayamiyorum ..
viyanada bildiniz yerde hali yikama firmas veya ona benzer yikama imkanim olan yerler varsa bilginize ihtiyacim var...

görüsmek üzere kendinize iyi bakin

selam arkadaslar

ben 7 ay oldu yeni evime geceli mutfakta kucuk oldundan yemekler hep oturma odasinda yedimiz icin hali istter istemez batiyor..,malesef bu orturdum gemeinde waschküche si kücük oldundan hali yikayamiyorum ..
viyanada bildiniz yerde hali yikama firmas veya ona benzer yikama imkanim olan yerler varsa bilginize ihtiyacim var...

görüsmek üzere kendinize iyi bakin

selam cnm benimde acilen halimi yikatmam gerekiyo bir arkadasimdan duydum halini yikayip kurutup getiriyolarmis oyle pahali degil ve turk firmassi arkadasim bana numarasini vericek istersen sana da veririim cnm sevgiyle kal cnm

dilek canim cok tesekkür ederim....insallah en kisa zamanda iletirsin bana firmanin numarasini

canim kendine iyi bak görüsmek uzere !!!

Gelin bende 29 u gece ucuyoruz Istanbul'a direk, orada kalacagiz 10 güne yakin, sonra Samsun/ Carsamba'ya. 20 günde orada kalinca geri Viyana'Ya.
Istanbul'da gezecegim biraz yani sadece memlekete gitmenin disinda degisiklik olur, kardesim simdiden gezi plani yapiyor hepimiz icin. Görmedigim yerleri görecegim, tiyatroya gidecegim, belki konserler varsa yahut Tv programina cikalim dedim kardesime yesillik olsun maksat :KK70: BEyaz Show a gitsem mesela ne güzel canli seyretmek :) Hergün dolu dolu gecsin istiyorum insallah, önce saglik sonra para oldumu :KK70:
Tatile gitmeyenlerde Viyana'nin tadini cikarabilirler yani burda da yapilacak birseyler oluyor :KK66:
Gidenlerede iyi tatiller diliyorum :KK66:

Sevgiler

kelebekcigim bende 25 direkt samsuna gidiyorum carsambaya yakinim bakarsin karsilasiriz bende son haftasi istanbula gitcem benim tarafin aile ziyaretine, insallah bol bol gezer cok yer görürsün ama beyaz showa gidemen sezon finali yapiorrr :) istanbulda yere batan sarnici var oraya da gidin cok hosuma gitmisdi bide camlica tepesi cok hos gerci istanbulun her yeri ayri güzel ayri sahane gez gez bitmez cok seviyorum istanbulu ben, umarim herkez güzel bir yaz gecirir cünk yazi güzel geciremezseniz kisin hic cekilmiyor..

dilekkk bende istiyorum o firmanin numerasini...

kaydirigubbakcemile3
kelebekcigim bende 25 direkt samsuna gidiyorum carsambaya yakinim bakarsin karsilasiriz bende son haftasi istanbula gitcem benim tarafin aile ziyaretine, insallah bol bol gezer cok yer görürsün ama beyaz showa gidemen sezon finali yapiorrr :) istanbulda yere batan sarnici var oraya da gidin cok hosuma gitmisdi bide camlica tepesi cok hos gerci istanbulun her yeri ayri güzel ayri sahane gez gez bitmez cok seviyorum istanbulu ben, umarim herkez güzel bir yaz gecirir cünk yazi güzel geciremezseniz kisin hic cekilmiyor..

dilekkk bende istiyorum o firmanin numerasini...

ohhh walla ben gidemiyorum bari benim yerime gezin walla artik siz gelince resimlerinize bakicam ozelikle ozlemcim senin haha :) tamam cnm numarayi aldim ben hemen gonderiyim sana fiyatini yaziyim istersen metrekaresi 6 euroymus cnm yikip kurutup getiriyolarmis getirme goturme parasida icinde ozelden yollicam snaa demiri benim icin cok op ozledim simiden walla masallah bayildim yanaklarina kocaman bir opücuk istyiorum oyle kucuk degil yani kaydirigubbakcemile3

kiz ben sana diyom 20 sen diyon 10 nasil tanidik cikalim giii kaydirigubbakcemile3
:roflol:

Nebilim giiii sansimi bi deneyim dedim :). Viyana gücücük biyer giii, belkine görmüsüktür birbirimisi biyerde. Ben Pamuk Prenses elbisesi ile dolastigim icin genelde, yaneee beni görmüs olmaman mümkün degil desemmiiiii demesemmiiiii sırnaşık şey

Nebilim giiii sansimi bi deneyim dedim :). Viyana gücücük biyer giii, belkine görmüsüktür birbirimisi biyerde. Ben Pamuk Prenses elbisesi ile dolastigim icin genelde, yaneee beni görmüs olmaman mümkün degil desemmiiiii demesemmiiiii sırnaşık şey

kiz sen sahi mi diyon hahahaha kafamçokkarıştı sırnaşık şey yok anacum görmedim ben viyanada pamuk prenses hahaha cok hosuma gitti heee..

nerelisin sen, yasin kac bi bahset azicik kendinden CADIARZU

slm arkadaslar bende viyanadayim 5de dediniz gibi kucuk bi yer kesin gorusulur yani viyana icinde neyse araniza yeni geldim iyi sohbetler

merhaba memnun oldum fazla takilan yok heralde siteye yanlis gormuyorsam viyanadan

selam aramiza hos geldin, bu aralar malum tatil hazirliklari pek kimse girmiyor ama cok arkadas var viyanadan ben 20 oturuyorum karsilasmak mümkündür ama ben hatirlamam hafizam baya zayifdir :kedi: bazen insanlar benim adimi bile bilirler ben karsimdakini tanimam yani unutmusumdur berbat bir durum:1ninca: neyse kendinden bahsetsene azicik wien68

X