• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

gecmis olsun kelebek allah biranönce kizina sifalar versin, gercektende kimsecikler girmiyor artik niye acaba??
uni de ney icin basvuru yaptin?

kurban kesenler allah kabul etsin kesemeyenlerede seneye kismet etsin diyorum ve hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum...

Tesekkürler Gelin, bebegin nasil bu arada?
Üniversiteye okumak icin canim, informatik bölümünde. Insallah kabul ederlerde, hala cvp gelmedi bir aydir.
Bebeginin resmini koysana bize?

merhaba arkadaslar,bende yeni katildim araniza.gecmis bayraminnizi kutlarim ,yeni yilda saglik ve mutlu günler diliyorum,arkadaslar

kelebek insaallah uni ye girersin tabi hayirlisiysa diyeyim, valla bizim oglanla zaman su gibi akip gidiyor cok sükür iyi gidiyor sagligmiz sihatimiz yerinde, foto albümüme koymustum bi kac resim girde bi bak oglusuma :emir_bebek:

Eklentiler

• $Foto0731_1.jpg
    $Foto0731_1.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 44
selam kizlar bende epeydir forma girmiyordum inanin kizimdan firsat kalmiyo bana artik o pc basina gecmek istemiyo o yatmadan acmiyorum o yatinca isim olmazsa bi kac saat giriyor okuyorum cikiyorum hatta sevval uyanik olunca pc yi fisten cikarip sakliyorum cünkü baski yapiyor resmen acmam icin bende onun bu yasta saatlerde pc basinda gözlerini yormasini istemiyorum bi acinca gece yatana kadar kapattirmiyo ben evdeyim hep sevvalle disari cikmaya korkuyoruz havalar soguk diye sizler nasilsiniz
gelin 54 oglun cok tatli masallah sana benzettim ben allah acisini göstermesin sizlere bagislasin

amin dalolim cümlemizin, bende evden cikamiyorum soguk diye cikmak zorunda kalincada bu sogukta terliyorum kizlar benim oglan sapkayi ceketi sevmiyor hele bide arabasina koydukmu tamam yirtiyor kendini elimi ayagimi birbirine sokuyor daha simdiden parmaginda oynatiyor, bazen diyorum aglasin biraz susar elbet ama bi süre sonra dayanamiyorum napcam sasirdim valla disari cikinca yani öyle stresse giriyorum öyle terliyorumki yarim kilo veriyorumdur kesin haaaa :) bunun bi caresi varmi soruyorum size anneme soruyorum isin ne tut kucaginda diyor beni gicik etmek icin (kiyamiyor torununa) siz söyleyin bari ...

arkadaslar cumartesi saat 1 de innsbruck landestheather önünde israili protesto icin toplaniyoruz
innsbructa kalanlar yada yakin olanlar uzak olup imkani olanlar hepinizi bekliyoruz

BU VAHSETE SESSIZ KALMA!!!

Selam kizlar,
Kizim bronsiti atlatti ve yeniden krese basladi. Bende Ams'in verdigi bir kursa gidiyorum simdilik öylesine. Üniversiteden kabülüm geldi :) Yani alindim, sonrada almanca yeterlilik sinavi icin bilgi almaya gittigimde görevli adamla konustuk ettik yeterli diye mühürledi kagidimi onada sevindim :D
Evt Mart ayinda basliyorum, yani okuldan cikali coook oldugu icin yeni okula baslayan cocuk gibiyim.
Insallah evle cocukla hepsini götürebilirim :)
Havalar cok soguk evet, en zorlandigim ise kizimi krese götürmek, 2 durak U-Bahn la sonra 7 dk. yürüme yolu, offf evin önünde olsa ne iyi olurdu yazildik belediyeninkine bakalim evin önüne cikarsa 9. aya. Bu sene böyle idare edicem artik, havalar soguk bir yandan o gicik, kat kat giydir cocugu, cocukta bunaliyor. Neyse bu günlerde gececek elbet diye sabrediyorum :)

Sizler nasilsiniz? Anlatin azcik ayrintili :)
Sevgiler

vay kelebek üniversiteli oldun emi!! simdi okullu olduk, siniflari doldurduk :)) tebrikler canim basarilar dilerim allah sana zihin acikligi ve kuvvet versin üstesinden gelirsin insallah. valla ben ev kusuyum bu aralar burnumu bile cikarmiyom disari coookk soguk hadi ben neyse oglan üsütür diye korkuyorum. ya bisey sorcaktim senin kiza mamaya ne zaman basladin ve ilk basladigin zamanlar ne gibi zorluklar yasadin bi deyi ver bana :)

slm millet bende 14 gün avusuryadaydim tatil yaptim yilbasinda dün döndüm viyana ve innsburcka gittim viyana buz gibii dondum valla.ama güzel gecti tatlim

Back