Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
oğlum kreşe gidiyor ancak günde üç saatin oyun ve arkadaş için yeterli olmadığını görüyorum .
evde televizyon başına oturup kalıyor ve almancasının pratiktedaha fazlagelişmesi için yaşıtlarıyla daha fazla iletişim içinde olması gerektiğiini kindergarten pedegogumuzdaöneriyor
kışın dışarıyada çıkamadığı için böyle bir fikir aklıma geldi.
üç yada dört kişilik bir grup oluşursa haftada bir iki gün toplaşır hem anneler tanışır hem cocuklar beraber vakit geçirebilir diyorum
ben 4 viyanadayım ilgilenenlerin mesajını bekliyorum
Merhaba ben de yeni katiliyorum araniza Viyana 23 ten ev aldik henüz tasinmadik ama buraya yakin oturan varsa tanismak isterim. Sevgiler.
slm hosgeldin aramiza ben 23e yakinim 12de oturuyorum istersen tanisalim 23ün neresine tsiniyorsun tam olarak benim annem orda belki yakinsindircevabini bekliyorum
Bizim ev Vorarlberg de ,Kolpingstrasse de, Richard Strauss Gasse'ye çok yakın, bu ana cadde zaten. Baumax falan da çok yakın bize.
Henüz evin tadilatına başlamadık bile, tadilat bitene kadar taşınamayız zaten, bu da sanırım Ocak ayını bulacak. Ama tabi ki taşınır taşınmaz görüşelim.
Sevgiler.