Ceydacim zaten mayis icin sansimizi kaybettik cünkü yarin 28 i.Selam Gülcincim, tarih yazdigini ben görmemistim, zaten 28 Mayis bana uymazdi camasir günüm:) Ayrica kizimin dogumgünü ve bizde dogumgününü haftasonuna kutlamayi planliyoruz aileden kisiler gelecek ama cmts mi pazar mi belli degil daha cagirmadik kimseyi ama cumartesi olursa eger ben pazar günü gelebilirim bulusmaya.
Esim cumartesi yapariz diyor dogumgününü ama %100 degil o yüzden ben söz vermiyeyimde.
Gecenki bulusmaya gelememistim, bu defa istiyorum insallah:)
Yer olarak piknik türü daha iyi bence, havalar gayet iyi.
Herkes istedigini yapsin birer ikiser ne yaparsa yanina alsin.
Tunanin oralarda yapsak mi bu defa?
U-Bahn duraginda bulusup iyi bir piknik alani buluruz hep birlikte.
Kizlar aloooo, birbirinde numarasi olanlar arasinlar digerlerinide haber versinler, belki nete girmeyen olur haberi olmaz!
Ben 2 arkadasimida cagirmak istiyorum, birisi ögrenci Viyana'da, digeride 10. Viyanadan iki cocuklu genc bir anne, sakincasi yok sanirim?
Sevgiler
a.s.:1hug::asigim::1rolleyes:
Selam Kizlar !
Nasilsiniz iyisiniz insallah Ben iyim herzamnaki gibi hec bi degisiklik yok bende anye tas ayne hamam isde :smiley-cool: yeni geken arkadaslar aramiza hosgelmisler biraz gec oldu emeee temiz oldu kabul edin arkadaslar şakkıdı neyse benim oglusum yine Scharlach cikariyor ben haftaya cuma c.tesi ye kadar kimseyi görmesem iyi olur heralde malum bulasici. Bulusma icinde ayar´layin tarih bana uyarsa cocukta iyilesirse ben gelirim eger olmasa bidakine artik ama bence biran önce yapsaniz iyi olurdu bu ne ya kimse orali olmuyor ama havalar guzel bence WIG parkinda olsun Tuna Kenarinda cocuklar var kucukler bide allah göstermesin iki saniye gözunun önunden ayrilsin suya muya gider neme lazim bence en guzeli yine WIG parki yada Otto Probst Strasse de guzel bi yer var orada bulusalim ama yinede siz bilirsiniz ben uyarim herkese bilirsiniz sonucta ben uysal uslu biri oldugum icin ayak uydururum herkezeLanet olsun icimdeki bu insan sevgisinesırnaşık şey
:mymeka::mymeka:neredesiniz be siz kactir tarih yer yaziyorum ama kimse ses cikarmiyor.Bu gidisle bulusma felan olmayacak.
Delüm benim gecmis olsun kiz senin bu oglandan cektigin ne böyle.Umarim cabucak atlatirsiniz.
Izin varmi askum bu sene??
Canim benim bulusma yapilamayacak galiba cünkü kimse yazmiyor.Bitanemce dalolaim yarencim ve sende dahil.ne edem allah ona uzun ömur versin acisini bana göstermesin. Sükür atlatdik ates felan kalmadi p.tesi basliyacak yine kindergartene bende biraz kafa dinlerim azicik hele hasta oldumu hic ckilmiyorlar yemek yedigi yok ictigi yok valla bu sipa bana bile manti actirdi nede beceririm ya ama guzelde olmus sırnaşık şey
Busene izin yok ben sizin yerinize viyanaayi bekliyecem evinde balkon terasse olan kisiler bana anahtarlarinibiraksinlar ben evlerine göz kullak olurum hemde balkonun terassin tadini cikaririm:dance::dance:
bu bulusmayi yine yapamiyacaksiniz heralde valla bakin dalalimi yarenin 15 gunu kaldi kardelenin bi ayi kaldi bitanemceninde hemen hemen öyle onun icinde ezcuk acele edin
Öptum sizleri allaha emanetsiniz dilerim hersey gonlunuzce olur ( izine gidenler hediyelerimide unutmayin yakarim sizisengözlerimebaksanab)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?