Katılıyorum,bende sizin gibi düşünüyorum.Yani ayrı eve çıkmak,bağları koparmak anlamına gelmez.Vede dediğiniz gibi ayrı evlerde durmak birbirimizi daha iyi tanımamıza yol açar vede yanlış anlaşılmaları önler...Bir şeyi eksik belirtmişim ama.Ben en baştan ayrı oturmak istiyorum.Yani oraya gider gitmez bir süre kayınvalidemle oturayım da sonra çıkarım diye istemiyorum.Nişanlım ,bana ,sen gel bir süre beraber oturalım , yavaştan çıkarız dedi ama belkide içten içe alıştırmaya çalışacaktı ama geçmişte bu tarz şeyler yaşayan insanlara baktığımızda ayrı eve çıkamadıklarını görüyorum.Daha sonra taşınırız diye sıkıntılara girmektense ve tatsızlıklar yaşamaktansa tedbiri baştan almak lazım diye düşünüyorum..
Birde annesi ,eşi ölünce duygusal olarak oğlunu kendisine bağlamış.Geçen sene Giresun a geldiler ve kadının ağzından ilk çıkan kelime 'Ben oğlumdan ayrılamam',oldu.Nişanlım sanırım yola çıkmadan son dakikada bu olaydan bahsetmişki kadının içine dert etmiş.Eğer oğlunu başka biriyle paylaşamayacaksan o zaman; al oğlunla evlen.Yani bu zamanda bu bencillik olur mu? Keşke oda oğlunun mutluluğuna kendisini karıştırmasa.
Yani bu yaşananlar da maddiyat çok önemli değil.Tamamen duygusal :)
Birde annesi ,eşi ölünce duygusal olarak oğlunu kendisine bağlamış.Geçen sene Giresun a geldiler ve kadının ağzından ilk çıkan kelime 'Ben oğlumdan ayrılamam',oldu.Nişanlım sanırım yola çıkmadan son dakikada bu olaydan bahsetmişki kadının içine dert etmiş.Eğer oğlunu başka biriyle paylaşamayacaksan o zaman; al oğlunla evlen.Yani bu zamanda bu bencillik olur mu? Keşke oda oğlunun mutluluğuna kendisini karıştırmasa.
Yani bu yaşananlar da maddiyat çok önemli değil.Tamamen duygusal :)