Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar herkese iyi aksamlar ..bende coktandir bu sayfaya ugramiyordum .. size birsey danismak istiyorum ,ben haziranda kismetse tasiniyorum ..aksilik olmaz olmaz camasir makinem bozuldu ,su aliyor ama bosaltamiyor .. simdiye kadar hic bozulmadi ..siz elektronik esyalarinizi nerde yaptiriyorsunuz..makinamin garantisi de yok ..olsaydi hemen yaptirirdim ama ..bildiginiz turk tamirci varmi ? bilgisi olan varsa lutfen paylassin..bu arada 3.viyanadan 11.viyanaya tasiniyorum ..umarim birgun tanisiriz ..
sagol dilek ..biz firmasi ilgilenmez diye dusunduk ..garanti bitti diye ...insallah ilgilenirler ...
cidy kahlenbergde bir kilise var oraya arabala cikilmiyor ama yakinina araba ve otobüs geliyor kuytu biraz ama kiliseye gitmen gerek orada osmanlilar viyananin haritasini kazimislar o var ve bir kac hatira ama mezarlik yok yani olsaydi ben bilirdim diye düsünüyorum cünkü ben cok gezerim oralarda, yani anlayacagin ben ezberden gidiyorum ama sen gidersen kiliseyi sorarsin o sekil mutlak bulursun (en tepesindeki kilise)