• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

yaa kizlar, sizden bi ricam var,
ben burda bi topic acmistim, bilmem baktiniz mi? :(
moda okuluyla ilgili, eger bir bilginiz varsa, benimle paylasabilirmisiniz,
cok rica ediyorum..

yaa kizlar, sizden bi ricam var,
ben burda bi topic acmistim, bilmem baktiniz mi? :(
moda okuluyla ilgili, eger bir bilginiz varsa, benimle paylasabilirmisiniz,
cok rica ediyorum..

benim bacim da gitmisti moda okuluna viyanada(15de) bir tane var tanidigim, paraliydi yani semester basina 600€ ödedi yanlis hatirlamiyorsam, derslerinde zorluk cekiyorsan ek ders alman gerek canim yani aslinda nerde oldugun önemsiz derslerde ayni nasilsa...

Kizlar ben sizdende yardim bekledim amma bana birakmissiniz herseyi.O zaman aciklyiorumjeyyar
Sanirim haftaici olmasi herkesin isine gelecektir.Es durumundan dolayi yani.
28 Mayis carsamba günü hava günesli 21 derece.
Yer olarak ben tek basima karar vermek istemiyorum.Sizlerde fikir beyaninda bulunun lütfen.
Zaten pek fazlada bildigim acik alan yok,Baumax in orayi biliyorum piknik yapilacak.Birde WIG parkini biliorum.Baska fikirlerinizi beklyiorum,a.s.

Son düzenleme:
bende kısa bir süre viyanada yaşamıştım. mutlaka gezilmesi gereken bir şehir hoş avusturyanın neredeyse her şehri çok güzeldi ama işin içine gurbet girince cennette olsa insanın içnde hep bir burukluk oluyor orayı hala özlüyorum havası bile güzeldi ama ben şuan tr deyim ve burda daha da mutluyum

Selam kızlar.....

Banucum okuyosan senı cok özledım ınsallah ıyısındır...

Iyı aksamlar

gülparecim canim bende seni cok özledim.milenium a kahve icmeye giderken hep kulaklarini cinlatiyorum.bu arada namik i aradim kac defa (is icin)ulasamadim.mail at ara sira nasil gidiyo hayat?

kizlar hadin artik bi organizasyon yapinda bizde oglusumla gelelim

Penguencim organizasyon tarihini ve yerini azdim ben fakat kimseden ses cikmadi.Birileri fikir beyan etse sorun kalmayacak ama.........
Bu arada oglusunun resmi yokmu siteye koysanda baksak.

kizlar bende viyanadanim soylemismiydim hep okuyordum ama yazmamistim sanirim :)))

ben 6 ayda gidiyorum turkiyeye

Kizlar son kez yaziyorum.
Organizasyonu yap dediniz tarih azdim yer yazdim kimseden olumlu yada olumsuz bir kelime cikmadi.
Sonrada yazdiginiz mesajlarda bulusma olmayacakmi diye soruyorsunuz.
1 haziran pazar günü hava 24 derece günesli
4 haziran carsamba 23 derece parcali bulutlu ama geneli günesli
Yer olarakda WIG parki yada Donaunun oralarda piknik alani piknik istemeyenler olursada yine bir MC felan ayarlanir.
Iki gün icinde kimseden ses cikmazsa benden bu kadar diyorum artik!

Back