Selam Gülcincim, tarih yazdigini ben görmemistim, zaten 28 Mayis bana uymazdi camasir günüm:) Ayrica kizimin dogumgünü ve bizde dogumgününü haftasonuna kutlamayi planliyoruz aileden kisiler gelecek ama cmts mi pazar mi belli degil daha cagirmadik kimseyi ama cumartesi olursa eger ben pazar günü gelebilirim bulusmaya.
Esim cumartesi yapariz diyor dogumgününü ama %100 degil o yüzden ben söz vermiyeyimde.
Gecenki bulusmaya gelememistim, bu defa istiyorum insallah:)
Yer olarak piknik türü daha iyi bence, havalar gayet iyi.
Herkes istedigini yapsin birer ikiser ne yaparsa yanina alsin.
Tunanin oralarda yapsak mi bu defa?
U-Bahn duraginda bulusup iyi bir piknik alani buluruz hep birlikte.
Kizlar aloooo, birbirinde numarasi olanlar arasinlar digerlerinide haber versinler, belki nete girmeyen olur haberi olmaz!
Ben 2 arkadasimida cagirmak istiyorum, birisi ögrenci Viyana'da, digeride 10. Viyanadan iki cocuklu genc bir anne, sakincasi yok sanirim?
Sevgiler
a.s.:1hug::asigim::1rolleyes:
Esim cumartesi yapariz diyor dogumgününü ama %100 degil o yüzden ben söz vermiyeyimde.
Gecenki bulusmaya gelememistim, bu defa istiyorum insallah:)
Yer olarak piknik türü daha iyi bence, havalar gayet iyi.
Herkes istedigini yapsin birer ikiser ne yaparsa yanina alsin.
Tunanin oralarda yapsak mi bu defa?
U-Bahn duraginda bulusup iyi bir piknik alani buluruz hep birlikte.
Kizlar aloooo, birbirinde numarasi olanlar arasinlar digerlerinide haber versinler, belki nete girmeyen olur haberi olmaz!
Ben 2 arkadasimida cagirmak istiyorum, birisi ögrenci Viyana'da, digeride 10. Viyanadan iki cocuklu genc bir anne, sakincasi yok sanirim?
Sevgiler
a.s.:1hug::asigim::1rolleyes: