• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Selam Gülcincim, tarih yazdigini ben görmemistim, zaten 28 Mayis bana uymazdi camasir günüm:) Ayrica kizimin dogumgünü ve bizde dogumgününü haftasonuna kutlamayi planliyoruz aileden kisiler gelecek ama cmts mi pazar mi belli degil daha cagirmadik kimseyi ama cumartesi olursa eger ben pazar günü gelebilirim bulusmaya.
Esim cumartesi yapariz diyor dogumgününü ama %100 degil o yüzden ben söz vermiyeyimde.
Gecenki bulusmaya gelememistim, bu defa istiyorum insallah:)
Yer olarak piknik türü daha iyi bence, havalar gayet iyi.
Herkes istedigini yapsin birer ikiser ne yaparsa yanina alsin.
Tunanin oralarda yapsak mi bu defa?
U-Bahn duraginda bulusup iyi bir piknik alani buluruz hep birlikte.

Kizlar aloooo, birbirinde numarasi olanlar arasinlar digerlerinide haber versinler, belki nete girmeyen olur haberi olmaz!

Ben 2 arkadasimida cagirmak istiyorum, birisi ögrenci Viyana'da, digeride 10. Viyanadan iki cocuklu genc bir anne, sakincasi yok sanirim?

Sevgiler
a.s.:1hug::asigim::1rolleyes:

bacilarimm bu bulusmalar viyandami oluyo ben viyanada degilim ama istiyorumki burdada olsun benim oturdugum yerden yokmu kimse yaa
ben linzdenim yokmu bi allahin kulu yafff hic denk gelmiyorum kimse girmiyo heralde benim yakinlarimdan.

Selam Gülcincim, tarih yazdigini ben görmemistim, zaten 28 Mayis bana uymazdi camasir günüm:) Ayrica kizimin dogumgünü ve bizde dogumgününü haftasonuna kutlamayi planliyoruz aileden kisiler gelecek ama cmts mi pazar mi belli degil daha cagirmadik kimseyi ama cumartesi olursa eger ben pazar günü gelebilirim bulusmaya.
Esim cumartesi yapariz diyor dogumgününü ama %100 degil o yüzden ben söz vermiyeyimde.
Gecenki bulusmaya gelememistim, bu defa istiyorum insallah:)
Yer olarak piknik türü daha iyi bence, havalar gayet iyi.
Herkes istedigini yapsin birer ikiser ne yaparsa yanina alsin.
Tunanin oralarda yapsak mi bu defa?
U-Bahn duraginda bulusup iyi bir piknik alani buluruz hep birlikte.

Kizlar aloooo, birbirinde numarasi olanlar arasinlar digerlerinide haber versinler, belki nete girmeyen olur haberi olmaz!

Ben 2 arkadasimida cagirmak istiyorum, birisi ögrenci Viyana'da, digeride 10. Viyanadan iki cocuklu genc bir anne, sakincasi yok sanirim?

Sevgiler
a.s.:1hug::asigim::1rolleyes:
Ceydacim zaten mayis icin sansimizi kaybettik cünkü yarin 28 i.
1 haziran yada4 haziran bence cok iyi tarihler.Cünkü havalar cok güzel.
Tuna nehri kenari banada uyar.Ama tabi diger arkadaslarinda fikrinialmak lazim.Bakalim biu sefer bulusulabilinecekmi?
Arkadas cagirmandada bir sakinca ok cnm.Neden olsunki???a.s.

Kizlar bizim dogumgünü pazara oldu, cünkü davet edeceklerimden birkacinin cumartesi isi vardi!
Yani 1 Haz.bana uymuyor.
4 Haz.saat 16 ya kadar uygunum, 17 de terminim var bir yerde.
5 Haz. olsun:)

Kizlar bu arada Karenz im bitti, kizim 2 yasinda olunca, Ams e yazildim.
Haftada 16 saat vaktim olmaliymis yazilamam icinde, yani cocuga o esnada bakabilecek birileri olmasi yahut krippeye. Kayinvalidem ve esim duruma göre bakacaklar artik.
Ams te eskisi gibi degil yaa, bos durdurmuyorlar insani:)
Ben kurs istiyorum dedim kadina direk is vermek istiyor birde.
Bakalim nasil gelisecek 3 tane Ams terminim var önümüzdeki 15 gün icinde!
Disci terminleri zaten her 15 günde, bazen haftada bir devam ediyor...

Evde oturmaya alismistim iyi:)

Sevgiler, buraya bakicam arada bulusma ile ilgili..

Ceydacim senin karenz erken bitmis.Benim kizinki 2 bucuk yasinda bitti.ani gecen ay.Bende gittim AMS ye banada cocugna bakacak birini bulman lazim dediler.
Bende izinden sonrayi vbeklyorum.Kücügü krese büyügüde hort a yazdiridm.erlerini ayarladim.9:Ayda baslayacaklar insallah.Bende o zaman rahatca ise gidebilecegim.
Ceydacim esin calisiyormu??
Calismiyorsa eger oda karenze cikabilir bilgin olsun.
Bulusma tarihine gelince malum havalara bagliyiz birazda iste size 10 günlük hava raporu.

10 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

En Yüksek En Düşük

30 Mayıs 2008 Cuma 29°C 17°C
Güneşli

31 Mayıs 2008 Cumartesi 29°C 17°C
Parçalı Bulutlu

01 Haziran 2008 Pazar 27°C 17°C
Yaygın Fırtına

02 Haziran 2008 Pazartesi 29°C 16°C
Güneşli

03 Haziran 2008 Salı 28°C 16°C
Parçalı Bulutlu

04 Haziran 2008 Çarşamba 28°C 16°C
Güneşli

05 Haziran 2008 Perşembe 26°C 14°C
Yaygın Fırtına

06 Haziran 2008 Cuma 24°C 14°C
Sağanak Yağışlı

07 Haziran 2008 Cumartesi 24°C 14°C
Parçalı Bulutlu

Kimsede yazmiyor buraya niye anlamadim!
Esim calisiyor, ben kizimi yazdirmamistim Krippeye, Ocak Subatta yazilmasi gerekiyordu sanirim. Bu yil yazdirsam seneye 9.ayda ancak gider yani.

cnm calismiyorsan yazdirmanin faydasi olmuyor malesef.Cünkü calismadigin sürece Gemeindenin kreslerinden yararlanamiyorsun artik.Ben privata verdim ikisnide.

Selam Kizlar !
Nasilsiniz iyisiniz insallah Ben iyim herzamnaki gibi hec bi degisiklik yok bende anye tas ayne hamam isde :smiley-cool: yeni geken arkadaslar aramiza hosgelmisler biraz gec oldu emeee temiz oldu kabul edin arkadaslar şakkıdı neyse benim oglusum yine Scharlach cikariyor ben haftaya cuma c.tesi ye kadar kimseyi görmesem iyi olur heralde malum bulasici. Bulusma icinde ayar´layin tarih bana uyarsa cocukta iyilesirse ben gelirim eger olmasa bidakine artik ama bence biran önce yapsaniz iyi olurdu bu ne ya kimse orali olmuyor ama havalar guzel bence WIG parkinda olsun Tuna Kenarinda cocuklar var kucukler bide allah göstermesin iki saniye gözunun önunden ayrilsin suya muya gider neme lazim bence en guzeli yine WIG parki yada Otto Probst Strasse de guzel bi yer var orada bulusalim ama yinede siz bilirsiniz ben uyarim herkese bilirsiniz sonucta ben uysal uslu biri oldugum icin ayak uydururum herkeze :utangac: Lanet olsun icimdeki bu insan sevgisinesırnaşık şey

Selam Kizlar !
Nasilsiniz iyisiniz insallah Ben iyim herzamnaki gibi hec bi degisiklik yok bende anye tas ayne hamam isde :smiley-cool: yeni geken arkadaslar aramiza hosgelmisler biraz gec oldu emeee temiz oldu kabul edin arkadaslar şakkıdı neyse benim oglusum yine Scharlach cikariyor ben haftaya cuma c.tesi ye kadar kimseyi görmesem iyi olur heralde malum bulasici. Bulusma icinde ayar´layin tarih bana uyarsa cocukta iyilesirse ben gelirim eger olmasa bidakine artik ama bence biran önce yapsaniz iyi olurdu bu ne ya kimse orali olmuyor ama havalar guzel bence WIG parkinda olsun Tuna Kenarinda cocuklar var kucukler bide allah göstermesin iki saniye gözunun önunden ayrilsin suya muya gider neme lazim bence en guzeli yine WIG parki yada Otto Probst Strasse de guzel bi yer var orada bulusalim ama yinede siz bilirsiniz ben uyarim herkese bilirsiniz sonucta ben uysal uslu biri oldugum icin ayak uydururum herkeze :utangac: Lanet olsun icimdeki bu insan sevgisinesırnaşık şey

:mymeka::mymeka:neredesiniz be siz kactir tarih yer yaziyorum ama kimse ses cikarmiyor.Bu gidisle bulusma felan olmayacak.
Delüm benim gecmis olsun kiz senin bu oglandan cektigin ne böyle.Umarim cabucak atlatirsiniz.
Izin varmi askum bu sene??

:mymeka::mymeka:neredesiniz be siz kactir tarih yer yaziyorum ama kimse ses cikarmiyor.Bu gidisle bulusma felan olmayacak.
Delüm benim gecmis olsun kiz senin bu oglandan cektigin ne böyle.Umarim cabucak atlatirsiniz.
Izin varmi askum bu sene??

ne edem allah ona uzun ömur versin acisini bana göstermesin. Sükür atlatdik ates felan kalmadi p.tesi basliyacak yine kindergartene bende biraz kafa dinlerim azicik hele hasta oldumu hic ckilmiyorlar yemek yedigi yok ictigi yok valla bu sipa bana bile manti actirdi nede beceririm ya ama guzelde olmus sırnaşık şey
Busene izin yok ben sizin yerinize viyanaayi bekliyecem evinde balkon terasse olan kisiler bana anahtarlarinibiraksinlar ben evlerine göz kullak olurum hemde balkonun terassin tadini cikaririm:dance::dance:
bu bulusmayi yine yapamiyacaksiniz heralde valla bakin dalalimi yarenin 15 gunu kaldi kardelenin bi ayi kaldi bitanemceninde hemen hemen öyle onun icinde ezcuk acele edin

Öptum sizleri allaha emanetsiniz dilerim hersey gonlunuzce olur ( izine gidenler hediyelerimide unutmayin yakarim sizisengözlerimebaksanab)

ne edem allah ona uzun ömur versin acisini bana göstermesin. Sükür atlatdik ates felan kalmadi p.tesi basliyacak yine kindergartene bende biraz kafa dinlerim azicik hele hasta oldumu hic ckilmiyorlar yemek yedigi yok ictigi yok valla bu sipa bana bile manti actirdi nede beceririm ya ama guzelde olmus sırnaşık şey
Busene izin yok ben sizin yerinize viyanaayi bekliyecem evinde balkon terasse olan kisiler bana anahtarlarinibiraksinlar ben evlerine göz kullak olurum hemde balkonun terassin tadini cikaririm:dance::dance:
bu bulusmayi yine yapamiyacaksiniz heralde valla bakin dalalimi yarenin 15 gunu kaldi kardelenin bi ayi kaldi bitanemceninde hemen hemen öyle onun icinde ezcuk acele edin

Öptum sizleri allaha emanetsiniz dilerim hersey gonlunuzce olur ( izine gidenler hediyelerimide unutmayin yakarim sizisengözlerimebaksanab)
Canim benim bulusma yapilamayacak galiba cünkü kimse yazmiyor.Bitanemce dalolaim yarencim ve sende dahil.
Kusura bakma amma azicik sacinizi basinizi yolcaam aaa.deliligimi elime aldirmayin benimmKötü Kazen
Cabuk herkes toplansin.Pzartesi aksama kadar herkes toplanip yazdi yazdi yoksa bende istifa ediyorum!!!

ya ben gelirim dedim ya bastan baskalarindan ses cikmiyo yer tarih bellimi
tamam ben geliyom aaa ne kiziyon kardelen
manyak özlem seni cok seviyom
allah kahretsin benim icimdeki bu insan sevgisini

selam kizlar gecen hafta hic yazamadim genelde ya hastanedeydim ya yatakta, hastaliklar pesimi birakmiyor nedense devamli bir ariza cikariyorum, zaten bulusma olmamis, ki ben bundan sonra gelemem önümüzdeki haft yogunum ve ondan sonra tr den gelenlerim var yani vaktim olmaz, artik bulusma yaparsaniz ne yazikki ben yokum.

SAY hosgeldin aramiza, kendini tanitirmisin biraz?

Kizlar bende tarihe göre size cevabimi yazarim zaten.
Suan icin terminlerimi belirtmem gerekirse:

9 Haziran AMS
10 Haziran Disci
12 Haziran AMS
13 Haziran Kizimi göz doktoruna kontrol
16 Haziran AMS
19 Haziran Disci

Simdilik takvimimde yazili olanlar bunlar, AMS ler ögleden önce digerleri ögleden sonra.

Kizlar AMS e niye o kadar cok gidiyorum hic sormayin, biraz karisik durumlar sonucu yazarim sonra size:) Yogun görüsmeye aldilar beni hehehe

Tarih belirleyin iste, görümcemde uygun olursa gelmek istiyor.
Bakin biz bulusana dek ben Zanspangemi bile cikarmis olucam yoksa benim bu halimi kacirmis olacaksiniz hee :D

Neyse ben arada bakicam buraya..
Bu arada Milli Takimimiza basarilar diliyorum, ilk maci kaybetsekte, devami iyi olur insallah!
Pazar günü Fan Zone'ye gidiyoruz maca, sizde gelin :) Yüzümüze bayrak cizmek icin boya aldik, Türkiyeli t.shirtler..vs hazirlik tamam yani:) Birde kazanirsak süper olacak.

Yazdikca yaziyorum bende, saat kac olmus eyvaah sabah erken kalkicam, haydi ben kaciyorum.

Kizlar benden bu kadar.Kac gündür yazdim cevap alamadim.Simdied ben elimi cekiyorum.Ayarlanirsa bulma ve mü,aitsem gelirim.Yoksa siz bulusun.Herkese hayirli günler.

Gülcin canim sen ayarlamaya calistin ama katilim pek olmadi. Yaa aslinda cok kisi var bu sayfaya yazan, bazilari ugramiyor hic. Ben gene bakicam bulusma icin buraya!
Sevgiler

ya canımn ben birşey soracam izninle avusturyada bu sapık baba olayı olmuştu bilmem biliyormusun ben o zavallı kadını merak ediyorum burda basın da artık çıkmıyor tv ye çıkacakmış yaşadıklarını anlatmak için çıktımı bilgin varmı

Back