- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
Gelincim canim benim sagliklar diliyorum sana bitanem.Freistellung konusunda arkadaslar yorum yazmislar .Dogru doktoruna bel agrisi kasik agrisi veya kanama gibi sebepler ile mazeret yazdiriyorsun .O kagidi krankenkassaya götürüp onaylatman gerekiyor.Wochengeld ise su;saol canim umarim rahat olur yoksa benim isim var yani bir basim agriyo hap yutamiyom diye deliriyorum kötü olursa yandiiikkk...
bitanemce oglusunun dogum günü kutlu olsun allah onu sana bagislasin
bu ara bisey sorcam kizlar hani freistellunga cikartiyorlar ya maasi krankenkasse mi ödüyo? bide wochengeld denilen bisey varmis freistellungdayken mi alabiliyon öyle bisey ama tam bilmiyorum aranizda bilen varmi ben net de baktim ama aciklayaci biseyler bulamiyorum
Kelebegim görüsemez olduk.Esin ise basladimi.Dua ediyorum hayirli olsun diye bitanemŞenizGelincim freistellungdayken Krankenkassa ödüyor ayligini, hemde calistigin yerdeki Brutton geliyor sana.
Wochengeld Karenz deyken dogumdan sonra alinan diye biliyorum ben ama...
Kizlar bloguma beklerim herzaman:
www.kelebekk.blogcu.com
:icecream:a.s.şakkıdı
penguencim az kalmis bebisini kucagina almana yüce rabbim en kisa zaamnda en saglikli ve en az aci ile kavustursun bebisinize sizleri.Telefonum var sende yanlis hatirlamiyorsam.Ihtiyacin oldugu her an cekinmeden yardim isteyebilirsin.Sagliklar diliyorum-:1hug:selam arkadaslar,
benim icin güzel dileklerde bulunan herkese tesekkür ederim.38 hafta 2 günlük oldum.yani her an her sey olabilir.cok heyecanliyim.
gelin 54 freistellung konusunda en taze tecrübeye sahip olaraktan sana söle anlatayim:
sen anladigim kadariyla su an kranktasin.bence hemen doktoruna git ve makul bir gerekce söyleyerek freistellung yazdir.cünkü freistellungdayken kelebegin de dedigi gibi daha fazla maas aliyosun, ama tam brutto degil.ayrica ikide bir krankenkassaya gitmak zorunda kalmiyosun.freistellungta wochengeld aliyosun.yani hani normalde maasin 30 yada 31 günde bir geliyoya, bunda 28. günde maasin yatmis oluyo.
doktora freistellungu yazdirdiktan sonra 1. wiende bi yer var.adini unuttum doktorun sekreterinden adresi alirsin.doktorun verdigi kagidi oraya veriyosun.ordanda sana 2 kagit veriyolar.onlari aldigin günden itibaren wochen geldin hesaplanmaya basliyor.bu iki kagidinda bir tanesini is yerine digerinide krankenkassaya veriyosun.hepsi bu.
Kizlar pazar günü Dilan dügün sarayinda Fatih Ürek vardi ordaydim hatunlar masallah hic oturmadi iyi göbek attilar arada bende oynadim tabi güzel di fena olmadi ama pek alisik olmadigimdan bas agrisiyla eve döndüm aranizda giden oldumu ..Kardelen keske erken okusaydin tanisirdik seninle güzel olurdu neyse bir dahaki sefere öptüm kendinize iyi bakin okiss simdilik byeee
mehmet samet aramiza hosgeldin canim.Kendinden biraz bahsedermisin.Kimsin nesin ne yer ne icersintatlicadiarzumeraba bende avusturyada oturuyorum gurbet nede olsa zor ama 2 cocuktan sonra iyice profi oldum hehe
merhaba arkadaslar bende avusturya da oturuyorum.kendimi cok yalniz hissediyorum buraya geleli 6 ay oldu.burasi cok sikici geldi bana.bu siteye uye oldum ama burdada hic arkadasim yok ve yazdigim hic biseye karsilik gelmiyo.ben buna cok uzuluyorum.bana gelen mesajlari nerden okuyabilirim acaba bana yardimci olurmusunuz.senağlama
merhaba arkadaslar.gelin demek buraya yakin yasadin birzamanlar keske hala burda olsaydin canim.ama alisirim ya.bisey sorucam arkadaslar almanca ogrenmeniz kolay oldumu ne kadar surede ogrendiniz ve tavsiye edeceginiz bir calisma programi varmi.kendinize cok iyi bakin.
Kelebegim benim bildigim türk pskologl var canim.Istersen sana telefonla bildireyim canim.Aslinda arayip bende termin alsam iyi olacak.
Mehmet samed cocuklarin problemi malesef bitmiyor.Benim kizda cok aglardi hic durmazdi geceleri uyumazdi.Allaha sükür simdi daha iyiyz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?