- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 116
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar beki haberlerde görmüssünüzdür 10, bezirk knöll gassede iki binayi yaktilar.
Hemen ynaibasimda aramizda iki dakika var bu binalarla.Ikiside türk agirlikli.Allah sonumuzu hayir eylesin.
eminecim dün aksam duyudm aslinda ben dün yakildi binalar ama haber bültenlerine bugün gecti nedense.Kundaklama ihtimalinin yüksek olduguunu acikladi kriminal polisler.Allah yardimcimiz olsun:çok üzgünüm:ben henüz duymadim canim....nezaman yaktilar ya?
ne istiyor bu insanlar anlamiyorum.......Amin.Allah yardimcimiz olsun..
ben viyana disinda oturuyorum ama akrabalarimiz var viyanada.....
haberi yeni dinledim kizlarr cok sükür kimse olmemeis sadece 6 si cocuk 10 kisi dumandan etkilenmiss
allah hepimizi korusun artik evimize bille huzurumuz kalmadii her an bisey olacak diyee1no2
Selam kizlar nasilsiniz sitede baya degisiklik olmus hayirli olsun diycem ama eskisi daha iyidi bence ses verin bakayim nasilsiniz ne yapiyorsunuz citiniz cikmiyor yine Kardelen Masali kermes icin bebek tisörtü almayi düsünüyorum olurmu acaba 5,6 tane ne dersin bir akil ver bana canim yada baska bir önerin varsa söyle oldumu simdilik bu kadar görüsüür kizlarr ...
slm kizlar ben bu gruptan ayriliyorum herkesle tanistigima cok sevindim hersey gonlunuzce olsun