Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler herkese bende avusturyada yasiyorum 4 sene oldu geleli üniveristede okuyorum..
cok alakasiz olacak ama kürtajin almancasini bulamadim annem doktora gitti,sürekli kanamasi oluyordu doktor kücük bir operasyonla bisey yapacaz demis yani sanirim kürtaj yumurtaliklar birbirine girmis demis tam anlayamadim..bu yapacagi islemle 3 gün hastenede yatacakmis kürtajsa eger bahsettigi bu kadar süre yatar mi?birde eger kanama gecmezse rahimi alacaz demis..ben rahim cepeleri kalinmasi diye düsünüyorum ama bilemiyorum tabi..kürtajin almancasi ne ?yazarsaniz sevinirim
Reyyan hosgeldin aramiza.
Annene gecmis olsun, insallah en acisiz saglikli yoldan tedavisi olur.
Kürtaj almancada Dei Abtreibung.
Annen doktora gec mi gitti, yani ilerleyince falan?
Allah sihhat verir insallah.
canim biz linz de yasiyoruz,jinekologa gitti o hastaneye sevk etti..orda yapilacak kücük bir operasyondan sonra gecmezse rahmi alinacak..bilmyorum belki viyanada daha farklidir ama ben burada ev doktoru olsun diger bölümlerdeki doktorlari olsun pek begenmiyorum..türkiyede belkide parana göre bir prof, gidebiliyorsun ama burda cok zor bulabiliyorz .. insallah herseyin hayirlisi..en kisa zamanda eski sagligina kavusur insallah elbette saglik icin alinmasi gerekiyorsa rahim alinmali ama insallah baska tedavi yollari vardir sonra ne gibi skintilar cekecegini bilmiyorum menapoozda yasanan vucüdun problemleri gibi olur mu bilmiyorum henüz..ama herseyin hayirlisi olsunSelam
öncelikle gecmis olsun canim kürtajin almancasi ABTREIBUNG 3 gün hastanede kalmasi normal burda doktorlar emin olmak acisindan yatiriyorlardir.
Korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum tabiki annenin kürtaji bir bebek alimi olmadigi icin kanamasi belliki bir rahatsizlikdan dolayidir acil sifalar diliyorum .
Bir kadinin rahminin alinmasi tabiki cok üzücü ama saglik icin gerekliyse bence cok üzülmeyin daha ne oldugu belli degilken kendinize stres yapmayin derim ..
Hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama benim bildigim
Kaiser Franz Josef Spital 1100 WIEN de türkce bilgi alabilirsin tercuman var emin olmak istiyorsan oraya gidip tabiki anneni alip bilgi alabilirsin canim tekrar acil sifalar diliyorum...
cok tesekkür ederim canim Allah razi olsunReyyancim cok cok gecmis olsun.Acil sifalar diliorum.
Kürtaj sonrasi bazi tetkikler yapilir o yüzden üc gün yatmasi normal canim.Tekrar acil sifalar diliyorum.
reyyan benim annemde olmustu bu durumda abtreibung yani kürtaj denmiyor ausschabung diyolar ama kürtaj dediyin zaman da anliyolar yani abtreibung sadece bebek aldirmada deniliryor ve 3 gün yatmasi normal allah yardimcisi olsun ve gecmis olsun...
reyyan benim annemde olmustu bu durumda abtreibung yani kürtaj denmiyor ausschabung diyolar ama kürtaj dediyin zaman da anliyolar yani abtreibung sadece bebek aldirmada deniliryor ve 3 gün yatmasi normal allah yardimcisi olsun ve gecmis olsun...