• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kelebek resim eklemeyi bilseydim eklerdim kizimin küpeli halini ama bilmiyorum msn den gösteririm
gülcin kizim anasina cekmis anasi cok fotojeniktir
ben kizimin kulagini kuyumcuda deldirdim suan bi sorun yok iyi bebislerinize ve kendinize iyi bakin öpt

kizlar sizinle bisey paylamak istedim aramizda mutlaka birileri exkalibur city ye gitmistir, orda bi cin pazari var (cek cumhuriyeti gümrük arasi) biz gecen hafta oraya gittik bi canta bakalim dedik ama pisman olduk bi fiyatini sorduysan yandin bidaha seni zor saliyolar pazarlik teklifi istiyolar yapincada adam parayi beyenmeyip cantayi alip tezgaha vurmazmi bide cince bisey diyor ordakiler hemen toplandi hepsi cinliler adam öldürseler kimsenin ruhu duymaz.
yani oraya giderken 2 kere düsünün derim ben bidaha oraya girmem. bi arkadasimizda ordan dvd almis bozuk cikmis geri götürünce adam sen bunu benden almadin demis. baska böyle sorun yasayan oldumu aranizda arkadaslar??

Ya ben Cokdandir Yokum biliyorum arkadaslar katilmis Hepinz aramiza hosgeldiniz arkadaslar beni unutduysaniz ben Özlemsırnaşık şey yeni yilliniz kutlu olsun bu arada gec oldu temiz oldu ya basim hic bos degil bu aralar doktarlarda terminlerim var hic bitmiyor sekerim bi duzene girmedi sonra Ölumuz var onlarla ugrasiyorum misafirdi yemekti valla bi iki kilo daha gitti sırnaşık şey ama hepinizi özledim valla bu kis bi gitseydi yine bulus saydikk yada birgun topluca bana gelin bu konuda valla cok ciddiyim beni öyle hafife almayin sengözlerimebaksanab Öptum hepinizi allaha emanetsiniz kendinize iyi bakin

kizlar sizinle bisey paylamak istedim aramizda mutlaka birileri exkalibur city ye gitmistir, orda bi cin pazari var (cek cumhuriyeti gümrük arasi) biz gecen hafta oraya gittik bi canta bakalim dedik ama pisman olduk bi fiyatini sorduysan yandin bidaha seni zor saliyolar pazarlik teklifi istiyolar yapincada adam parayi beyenmeyip cantayi alip tezgaha vurmazmi bide cince bisey diyor ordakiler hemen toplandi hepsi cinliler adam öldürseler kimsenin ruhu duymaz.
yani oraya giderken 2 kere düsünün derim ben bidaha oraya girmem. bi arkadasimizda ordan dvd almis bozuk cikmis geri götürünce adam sen bunu benden almadin demis. baska böyle sorun yasayan oldumu aranizda arkadaslar??

cidy cim biz esimle cok gideriz.Neredeyse (havalar iyiye) ayda bir muhakak.
Bu güne kadar hic sorun yasamadik.Begendigimiz birsey olursa gidip pazarlik yapyoruz.Ama tabiki ucuk rakamlarla degil.Belki sizin veridigniz miktar cok cok uc bir rakamdi ve pazarlik sürenizde uzamissa ondan adam sinirlenmis olabilir.E birde insanlarin ani anini tutmuyor malum.Belkide adamin sinirli bir anina denk geldiniz sizde.
Neyse bir kötü deneyim gecirdin diye vazgecme derim ben.Orada cok güzel lokantalar vardir gidip orda ekmek ici sarimsak corbasi ic tavsiye ederim.MÜftelasi olursunyerimseniben

cidy cim biz esimle cok gideriz.Neredeyse (havalar iyiye) ayda bir muhakak.
Bu güne kadar hic sorun yasamadik.Begendigimiz birsey olursa gidip pazarlik yapyoruz.Ama tabiki ucuk rakamlarla degil.Belki sizin veridigniz miktar cok cok uc bir rakamdi ve pazarlik sürenizde uzamissa ondan adam sinirlenmis olabilir.E birde insanlarin ani anini tutmuyor malum.Belkide adamin sinirli bir anina denk geldiniz sizde.
Neyse bir kötü deneyim gecirdin diye vazgecme derim ben.Orada cok güzel lokantalar vardir gidip orda ekmek ici sarimsak corbasi ic tavsiye ederim.MÜftelasi olursunyerimseniben

kardelenmasalim valla adam manyakti kafamçokkarıştı ya adama fiyatini sorduk sadece cok gelince gidiyorduk sen fiyat söyle dedi söyleyincede sapitti cinli iste ucmus tatlicadiarzu soguktan heralde :)) yok ceke giderizde birdaha o cin pazarina girmem :)) tavsiyen icin tesekkürler.

kardelenmasalim valla adam manyakti kafamçokkarıştı ya adama fiyatini sorduk sadece cok gelince gidiyorduk sen fiyat söyle dedi söyleyincede sapitti cinli iste ucmus tatlicadiarzu soguktan heralde :)) yok ceke giderizde birdaha o cin pazarina girmem :)) tavsiyen icin

tesekkürler.
sırnaşık şey bende senelerdir bi türlü gidemedim su ceke hep gidecek oluyoruz birden duyuyorumki türklere giris yasaklandi diye vazgeciyoruz bi türlü nasip olmuyo..
cinliler sakincali insanlar uzak durmak lazim adamlar asabii.. hehehejeyyar parayida cok severler !!!! cekte gercekten güzel ve ucuz seyler oluyormu?? merak ediyorum yaa herkez gidiyo bi ben gidemedim!!!!!!!!!!!!! :oklava:

sırnaşık şey bende senelerdir bi türlü gidemedim su ceke hep gidecek oluyoruz birden duyuyorumki türklere giris yasaklandi diye vazgeciyoruz bi türlü nasip olmuyo..
cinliler sakincali insanlar uzak durmak lazim adamlar asabii.. hehehejeyyar parayida cok severler !!!! cekte gercekten güzel ve ucuz seyler oluyormu?? merak ediyorum yaa herkez gidiyo bi ben gidemedim!!!!!!!!!!!!! :oklava:

valla artik gümrük yok :teytey: sinirdan transit geciyorsun ama yinede pasaport bulundurmali cekte kaufland diye bi market var biz oraya gidiyoruz ama her gidisimizde fiyatlar artiyor nerdeyse burdakilerle ayni hatta nivea gibi markalar daha pahali tek tük seyler uygun gezmek icin iyi, tek kötü tarafi ceke girdikten sonra yollarda kadinlar duruyolar :oklava: yani beyler ceke tek gitmesin derimm yasakkelime Kötü Kazen :oklava:

kizlarya bi sikintim daha var aranizda gemeinde evinde oturupta komsularinla problem yasayan varmi??? valla tasinmayi bile düsünüyorum:((

cidy ben gemeinde evindeyim ve komsum bile yok,yani senin ne gibi sorunlarin oluyor mesela?
Benim yanlarda oturanlar yasli Avusturyalilar ve gayet iyiler bize karsi.
Komsu olsa ayri dert olmasa ayi dert mi yani ne..

herkese merhabalar!!!
gecen hafta döndum türkiyeden hersey cok güzel gectii!
efeyi mecburen sünet etim biraz miz mizdi ama oda gectii

yenilik olarak diyete girdim ve cok kararliyimm:teytey:

cidy ben gemeinde evindeyim ve komsum bile yok,yani senin ne gibi sorunlarin oluyor mesela?
Benim yanlarda oturanlar yasli Avusturyalilar ve gayet iyiler bize karsi.
Komsu olsa ayri dert olmasa ayi dert mi yani ne..

bizim apatmanda :çok üzgünüm: tek türk biziz birde jugo. var gerisi hepsi avusturyali benim 2.5 yasinda kizim var o cok gürültü yapyormus diye altimizdaki ve üstümüzdeki sikayetci bizden halbuki kizim uslu yerler parke yürüme sesinden rahatsiz oluyorlar cogu yasli, Şeniz erkenden yatmiyoruz onlar gibi genciz nihayetinde esimle ama kizim en gec onda uyuyor . :oklava: yabancilari sevmiyolar baya belli ediyolar evde tv sesini bile acmiyorum cok kizginim valla :mymeka: hepsi kocaman dairede tek basina yasiyolar manyaklar kafamçokkarıştı

herkese merhabalar!!!

hosgeldin bende araniza yeni katilanlardanim oglunu dünnet ettirmissin gecmis olsun diyetindede basarilar bizim takimlara katilsana bende diyet grublarindayim dördüncü takim cok güzel geciyo zaman bekleriza.s

herkese merhabalar!!!

cnm h.g aramiza yeni katilan arkadaslar sizde hosgeldiniza.s.a.s. uzun zamandan beri girmiyodum gunler kisa cocuk ev isi derken giremiyorum hepinizi Şeniz

bitanemce hosgeldiniz, Efe de sonunda adam oldu hee:) Iyi etmissiniz erken sünnet ettirmekle.
Yeni gelen arkadas hosgeldin sende aramiza..
Nasil geciyor günleriniz bayanlar? Bu aralar havalarda ne iyi degilmi..

kizlarya bi sikintim daha var aranizda gemeinde evinde oturupta komsularinla problem yasayan varmi??? valla tasinmayi bile düsünüyorum:((
cidy cim bende gemeinde evindeyim ve üst katimda oturan zenci aileden sikayetciyim.Cok gürültü yapyiorlar coookkkk.
herkese merhabalar!!!
Fistigimm hosgeldin canim.Umarin güzel günler gecirmissindir türkiyede.Mehmet pasamizda sünnet oldu erkrklige adiminiatti desene.Gecmis olsun hayirlsi ugurlu olsun canim.Bende 11. gruptayim bekleriz ziyarete:;)
hosgeldin bende araniza yeni katilanlardanim oglunu dünnet ettirmissin gecmis olsun diyetindede basarilar bizim takimlara katilsana bende diyet grublarindayim dördüncü takim cok güzel geciyo zaman bekleriza.s
ahleyarcim bende 11. gruptayim.Arada sire ziyarete bekelrim.
Arkadaslar slm bulusmaya gidecekseniz benide cagirin bende viyana da yasiyorum IQ de kahve icmesini de cok severim ..
Havalar güzellesse bir bulusma daha yapariz dimi kizlar.

selam arkadaslar,

gebelik bölümüne kilitlendigim icin buraya pek ugrayamiyordum, malum cok az günüm kaldi.hayat o kadar yavasladiki benim icin zaman hic gecmiyor sanki.cok heyecanliyim.

bu arada aysegül, canim hos geldin.türkiyenin üstüne viyana hic cekilmez simdi :) oglusunun sünneti hayirli ugurlu olsun.

penguencim hay<irli dogunmlar ALLAH BIR NEFESTE KURTARSIN CNM

WALLA BITANEMCE BENIMDE ZAYIFLAMAM AZIMDA BIR TURLU BASLAYAMADIM INSALLAH YAKINDA BENDE GULCIN GIBI ZAYIFLARIM

Back