Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

kelebekcim ve dilekcim
tesekkür ederim arkadaslar güzel dilekleriniz icin

arkadaslar bu arada 3. viyanada dogum yapaniniz varmi?varsa hastahaneyi nasil buldunuz?

Kizlar siz bulustunuzmu hic sesiniz cikmiyor 10 viyanada oturan yokmu aranizda tanisirdik .Bi ses verin artikin nirdesiniz..

Serseri canim ben 10, viyanadayim sen neresinde oturuyorsun?
Istersen bulusabiliriz:
Tabi kizlar sizlerde isterseniz kapali bir ortamda bir bulusma daha yapalim.Arayi fazla sogutmadan iyi olur.:1hug:

Penguencim canim Allah kolay dogumlar nasib etsin.Insallah bir avazda kurtulursun.Artik senide bebisinle ziyarete geliriz.
Mujdecim canim dogum yapmis olmana sevindim.Allah anali babali büyütsün.Cinsiyeti ne bebisinini??

Serseri canim ben 10, viyanadayim sen neresinde oturuyorsun?
Istersen bulusabiliriz:
Tabi kizlar sizlerde isterseniz kapali bir ortamda bir bulusma daha yapalim.Arayi fazla sogutmadan iyi olur.:1hug:

Selam kardelen ben laxenburgerstr de MÖBELIX var biliyosundur oraya yakin oturuyorum Reumanplatz bana 5 dk lik yol sen nerdesin reumanplatz da bulusur belki bir kahve iceriz belki 10 viyanada oturan baska arkadaslar da vardir katilirlar bize görüsmek dilegiyle simdilik byee

Penguencim ben 3. Viyana da dogum yaptim. Cok iyiydi hizmet yönünden, doktorlar falan. Hemsirelerin hepsi iyi degildi ama iste heryerde var bu tipler.
Ben normal dogum yaptim ve dogum odasi öyle kötü degildi, ortamda temizdi.
Ben sancilarim varken bol bol gezindim koridorda ve birkac kez dus aldim, iyi gelmisti.
Dogum korkulacak birsey hic degil canim, helede benim gibi igne görünce pat bayilan biri bile bunu diyorsa yani.
Ben dualarada cok inandigimdan, Allah o an yardim etti diye düsünüyorum. Hic olmadigim kadar dayanikli oldum sanki!
3 hurmaya Yasin-i Serif okumustum tek tek. Birini sancim gelince yedim, birini dogum sonrasi birinide kizimin damagina sürdüm ilk agzina o hurma degmis oldu.
:)
Allah sanada cok kolayliklar versin canim!

Arkadaslar baska neler yapiyorsunuz? Benimde yazasim gelmiyor pek yazilmayinca...
NAsil geciyor ki$ mevsiminiz?

Esim is bulmak üzere gibi, ayy buna cok seviniyorum. Wiener Linien'de calisacak bakalim yakinda belli olacak.
BIz bol bol film seyrediyoruz evde. Disada alisveris yerlerinde geziniyoruz.
BIlardo oynamaya gittik gecen gün.
BIrde ben paten kaymaya gitmek istiyorum esimle bu siralar bakalim, hic gitmedim daha önce. Burada büyüyenler sansli okulda ögreniyorlar tabii. Ben gideyim az ögreneyimde kizim 4-5 yasinda oluncada onada ögretmek istiyorum:)

Birde evde Gruss kartlari basteln yapiyorum,yani deniyorum. Bakarsiniz sirket kurarim demi
ee siz anlatin ben roman yazdim

selammmmm nasilsiniz kizlar beni özledinizmi :) ?? uzun zamandir yazmadim hamilelik feci basladi ama simdi iyim artik alisiyormuyum ne :)
bu son zamanlarda hayatimda uyumadigim kadar uyku cektim paso ya uyudum yada mide bulantisi icinde kivranip durdum ama simdi gectiiii cok sükür!!!

bulusma yaparsaniz bu sefer gelirim kesin nasilsa artikin paso evdeyim :)

görüsmeyeli sizler nasilsiniz bakem ??

mucuxxx

sersericim bende bundan 6 ay kadar önce Laxenburger str deydim canim.Magistratin yanindaki gemeinde evlerinde oturuyordum.Simdi yine 10 dayim ama 15 dk felan eski evime.Haftanin üc günü ortalama eski komsularimin yanindayim.Hala ariyorum onlari,Neden olmasin birgün bulusup tanisiriz biryerlerde.
Kelebekcim canim benim esinin is bulmasina sevindim.Insallah hersey iyi olur sennin adina.
Gelin fistigim hamileliginin iyi devam etmesine cok sevindim.Umarin sonuna kadar böyle güzel gider.
Kizlar bu arada ben ise basladim.Sabahlari 2 saatcik gidip gelyiorum.Hadi hayirlsi
Simdilik benden bu kadar.Sizler anlatin.

HERKESE IYI AKSAMLARR yerimseniben

NASILSINIZ????

SERSERI BENDE 10 WIENDE OTURUYORUM!!!

KENDINI BIRAZ TANITIRSAN BELKI TANISMIS OLABILIRIZ:sm_cool:

HERKESE IYI AKSAMLARR yerimseniben

NASILSINIZ????

SERSERI BENDE 10 WIENDE OTURUYORUM!!!

KENDINI BIRAZ TANITIRSAN BELKI TANISMIS OLABILIRIZ:sm_cool:

Pek sanmiyorum benim 10 viyanada pek arkadasim yok kizkardesim le yakin oturuyoruz genelde onunla kahve icmeye giderim yalniz her gün olmasada reumanplazta düserim oralardayim yani benim ufaklik Qulellnstr .deki okula gidiyor onu almaya gidiyorum hergün okuldan sonrada Viktor Adler markt var orda cafe QI var biliyosundur (DIWAN Firin orda )orda kahve icerim QI ye geliyorsan kesin görmüsündür beni..Pazartesi saat 12:15 yine orda olucam biriyle termim var gelirsen görüsürüz canim..

:roflol: CANIM YARIN OGLUMUN DOGUM GÜNU VE PARTY YAPIYORUMMM MALESEF GELEMEM :sm_confused: BASKA ZAMAN INSALLAH

penguen allah yardimcin olsun canim
gelin kiz hadi penguen dogurdumu sira sana geliyor rahat bi hamilelik olur insallah

Aysegül Mehmet Efe'nin dogum günü kutlu olsun!!! Nice hayirli güzel yillara insallah! Allah kötülüklerden korusun onu hep! Iyi eglenceler...

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance: a.s. a.s.

Sersericim malesef gec kaldim yazini okumaya.Eger dünden okumus olsaydim muhakak bugün gelirdim QI ya.Insallah baska bir sefere biz terminlesir gideriz.yerimseniben

:roflol: CANIM YARIN OGLUMUN DOGUM GÜNU VE PARTY YAPIYORUMMM MALESEF GELEMEM :sm_confused: BASKA ZAMAN INSALLAH

Aysegülcüm canim benim mehmet efenin dogum günü kutlu olsun Yüce rabbim yüzünü hep güldürsün hic aglatmasin sevdiklerinden ayirmasin.Şeniz
Nice Yillara Mehmet Efea.s.

penguen allah yardimcin olsun canim
gelin kiz hadi penguen dogurdumu sira sana geliyor rahat bi hamilelik olur insallah

saol canim umarim rahat olur yoksa benim isim var yani bir basim agriyo hap yutamiyom diye deliriyorum kötü olursa yandiiikkk...

bitanemce oglusunun dogum günü kutlu olsun allah onu sana bagislasin

bu ara bisey sorcam kizlar hani freistellunga cikartiyorlar ya maasi krankenkasse mi ödüyo? bide wochengeld denilen bisey varmis freistellungdayken mi alabiliyon öyle bisey ama tam bilmiyorum aranizda bilen varmi ben net de baktim ama aciklayaci biseyler bulamiyorum

Gelincim freistellungdayken Krankenkassa ödüyor ayligini, hemde calistigin yerdeki Brutton geliyor sana.
Wochengeld Karenz deyken dogumdan sonra alinan diye biliyorum ben ama...

Kizlar bloguma beklerim herzaman:

www.kelebekk.blogcu.com

:icecream:a.s.şakkıdı

selam arkadaslar,
benim icin güzel dileklerde bulunan herkese tesekkür ederim.38 hafta 2 günlük oldum.yani her an her sey olabilir.cok heyecanliyim.

gelin 54 freistellung konusunda en taze tecrübeye sahip olaraktan sana söle anlatayim:

sen anladigim kadariyla su an kranktasin.bence hemen doktoruna git ve makul bir gerekce söyleyerek freistellung yazdir.cünkü freistellungdayken kelebegin de dedigi gibi daha fazla maas aliyosun, ama tam brutto degil.ayrica ikide bir krankenkassaya gitmak zorunda kalmiyosun.freistellungta wochengeld aliyosun.yani hani normalde maasin 30 yada 31 günde bir geliyoya, bunda 28. günde maasin yatmis oluyo.

doktora freistellungu yazdirdiktan sonra 1. wiende bi yer var.adini unuttum doktorun sekreterinden adresi alirsin.doktorun verdigi kagidi oraya veriyosun.ordanda sana 2 kagit veriyolar.onlari aldigin günden itibaren wochen geldin hesaplanmaya basliyor.bu iki kagidinda bir tanesini is yerine digerinide krankenkassaya veriyosun.hepsi bu.

Kizlar pazar günü Dilan dügün sarayinda Fatih Ürek vardi ordaydim hatunlar masallah hic oturmadi iyi göbek attilar arada bende oynadim tabi güzel di fena olmadi ama pek alisik olmadigimdan bas agrisiyla eve döndüm aranizda giden oldumu ..Kardelen keske erken okusaydin tanisirdik seninle güzel olurdu neyse bir dahaki sefere öptüm kendinize iyi bakin okiss simdilik byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…