Kizlar siz bulustunuzmu hic sesiniz cikmiyor 10 viyanada oturan yokmu aranizda tanisirdik .Bi ses verin artikin nirdesiniz..
Serseri canim ben 10, viyanadayim sen neresinde oturuyorsun?
Istersen bulusabiliriz:
Tabi kizlar sizlerde isterseniz kapali bir ortamda bir bulusma daha yapalim.Arayi fazla sogutmadan iyi olur.:1hug:
HERKESE IYI AKSAMLARR yerimseniben
NASILSINIZ????
SERSERI BENDE 10 WIENDE OTURUYORUM!!!
KENDINI BIRAZ TANITIRSAN BELKI TANISMIS OLABILIRIZ:sm_cool:
Pek sanmiyorum benim 10 viyanada pek arkadasim yok kizkardesim le yakin oturuyoruz genelde onunla kahve icmeye giderim yalniz her gün olmasada reumanplazta düserim oralardayim yani benim ufaklik Qulellnstr .deki okula gidiyor onu almaya gidiyorum hergün okuldan sonrada Viktor Adler markt var orda cafe QI var biliyosundur (DIWAN Firin orda )orda kahve icerim QI ye geliyorsan kesin görmüsündür beni..Pazartesi saat 12:15 yine orda olucam biriyle termim var gelirsen görüsürüz canim..
Pek sanmiyorum benim 10 viyanada pek arkadasim yok kizkardesim le yakin oturuyoruz genelde onunla kahve icmeye giderim yalniz her gün olmasada reumanplazta düserim oralardayim yani benim ufaklik Qulellnstr .deki okula gidiyor onu almaya gidiyorum hergün okuldan sonrada Viktor Adler markt var orda cafe QI var biliyosundur (DIWAN Firin orda )orda kahve icerim QI ye geliyorsan kesin görmüsündür beni..Pazartesi saat 12:15 yine orda olucam biriyle termim var gelirsen görüsürüz canim..
:roflol: CANIM YARIN OGLUMUN DOGUM GÜNU VE PARTY YAPIYORUMMM MALESEF GELEMEM :sm_confused: BASKA ZAMAN INSALLAH
Aysegülcüm canim benim mehmet efenin dogum günü kutlu olsun Yüce rabbim yüzünü hep güldürsün hic aglatmasin sevdiklerinden ayirmasin.Şeniz
Nice Yillara Mehmet Efea.s.
penguen allah yardimcin olsun canim
gelin kiz hadi penguen dogurdumu sira sana geliyor rahat bi hamilelik olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?