• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Slm Arkadaslar Bende Araniza Yeni Katildim Bu Siteyi Yeni Kesfettim Simdi Bicok Seyi Kaybettigimin Farkindayim Neyseki Buldum Sonunda Sizinle Güzel Dosluklar Kurmak Isterim Bende Avusturyada Yaiyorum Sizin Gibi Insanlarla Tanismak Gercekten Beni Mutlu Edecek Hepinize Kucak Dolusu Sevgiler

Selam Ahleyar hosgeldin aramiza, bir arkadas daha cogaldik ne güzel.
VIyana'da mi yasiyorsun? Cogu Viyana'da buradakilerin..
Nasil girdin yeniyila biraz anlat kendinden?

mtlyool0.jpg

Gec oldu ama yeni yil hepimize huzur, saglik ve basari getirsin insallah arkadaslar! Eski yilin sonlari biraz kötüydü benim ondan böyle gec ugradim. :çok üzgünüm:
Ama yeni yila cok güzel basladim insallah hep böyle devam eder...

Sevgiler bizden..a.s.

selam kelebek gibi tesekkürler sizinle arkadaslik yapmaktan cok memnun olacagimdan eminim
ben viyanadan degilim baden denim viyanaya yakin.güzel gecti yilbasi bombalar felan attik baya eglendik benim ufaklik vardi o korktu tabi haliyle yine de cok güzeldi sen neler yapiyorsun neler yaptin

Ahleyar sevindim güzel sekilde yeniyila girmene..
Bizde aile arasinda gecirdik, güzeldi.
Kayinvalidemde toplandik, 14. katta oturuyorlar ve manzara haliyle cok hostu!
Yani bayagi uzun süre ben koltugun tepesine cikip ayaklarimi kalorifere dayayip öylece izledim..

sende cok güzel gecirmissin yilbasini kelebek gibi ama biz yalniz gecirmek zorunda kaldik kayinvalidemlerle oturuyoruz ama onlar türkiyeye gitmislerdi onun icin yalniz gecirdik esim ben ve 1 bucuk yasindaki kizimizla böylede eglenceliydi.kismet diger yilbaslaarina canim sevgiyle kal.

Ahleyar benim kizimda bir bucuk yasinda. Nasil kizinla iyi anlasabiliyor musunz? Yaramazliklari nasil:)
Sevgiler..

iyi anlasiyoruzda canim büyüdükce cadi olmaya baskladi illa kendi dedigi olacakmis hanimefendinin sorma hertarafi dagitiyo ladenleri bosaltiyo öylece arkasindan yetisemiyom seninkidemi öyle senin kiz nasil sevgiler canima.s.

Benim kízda öyle:)
Bu siralar hastaliklarla basi belada yavrumun. Suan gene babasiyla doktorda. Bir haftada ikinci gidisi, ilkinde bogazlari sismisti simdi ulalari agriyo sanirim. Gece bir damla uyku uyuyamadi yavrum, yalvarir gibi agladi hep yaa, bizde gazi mi var, neyi var dedik hep keske gece götürseydik aci cekti yavrum bosuna. Ilk kez kulak agrisi yasadigindan bilemedik iste, sabah kulagi akmista oradan anladim birde auuuuw anne kulak dedi sabah.
Bazen insan diyor keske daha uslu olsalar. Ama bazende diyorumki ee bu cocuk yani sonucta durgun ve cok efendi olmasi bence saf olusundan olur ancak. Zeki bir cocuk hareketli olur, her tarafi incelemek ögrenmek ister diye düsünüyorum! Yani nasilsa büyüyorlar yapsinlar cocukluklarini, Allah bize sabir verir insallah:)
Heyy diger hanimlar nerelerdesiniz?

valla haklisin canim cok büyükgecmis olsun inan cok üzüldüm bizimde var kulak problemimiz ama agridan degil kulaklarini deldirdikten sonra yara oldu bitürlü geciremedik baska küpe denedik olmadi bende cikarip attim kapanirsa kapansin napiyim bidaha deldiririm sonra cok aci cekiyodu yavrum krem felan sürerken valla konussalarda bilsek neleri agriyo demi bebklerinde bu yönü neyse ki eninde sonunda büyüyecekler biz bu yaramazliklatrini gülerek anlatcaz onlara kaynanamda derki hep kiz cocuklari caok cadi oluyo diyo hakikatende bakiyorum etrafima öyle gercektende sevgiler canim kimse ugrammiyo artik heralde

valla haklisin canim cok büyükgecmis olsun inan cok üzüldüm bizimde var kulak problemimiz ama agridan degil kulaklarini deldirdikten sonra yara oldu bitürlü geciremedik baska küpe denedik olmadi bende cikarip attim kapanirsa kapansin napiyim bidaha deldiririm sonra cok aci cekiyodu yavrum krem felan sürerken valla konussalarda bilsek neleri agriyo demi bebklerinde bu yönü neyse ki eninde sonunda büyüyecekler biz bu yaramazliklatrini gülerek anlatcaz onlara kaynanamda derki hep kiz cocuklari caok cadi oluyo diyo hakikatende bakiyorum etrafima öyle gercektende sevgiler canim kimse ugrammiyo artik heralde

canim ayni sorun benim kizda da oldu ama ben hic ellemedim ne krem sürdüm ne bisey cünkü elledikce daha kötü oluyordu simdi cok iyi umarim sizinkide cabucak iyilesir keske küpeyi cikarmasayin tekrar deldirme acisi yasayacagina bir haftada iyilesirdi kendiliginden

Ahleyar bende deldirmek istiyorum kizimin kulaklarinida o yüzden korkuyorum, yani küpe tutmazsa diye kulaginda cekerse falan. Ama cok yakisir eminimki yaaa.
Dalolim sen nerede deldirdin ? Küpeli yeni resimlerinden ekle kizininda bakalim :)

Selam kizlar.Nasilsiniz bakalim.Iki haftalik bir tatilin ardindan yenidne döndük:D:D
Aaramiza yeni arkadaslar katilmis cok mutlu oldum.Eskilerdende ses cikmamais:)
Ahleyarcim malesef benim küück kizin kulaklarindada ayni sorun vardi.Bizimkini kikirdak kemigine yakin delmislerdi oyüzden iltihap yapti yara oldu cikardim küpeleri kapandi delikleri.Sonra tekrar deldirdim.Biraz daha assagidan.Eger seninkide kikirdaga yakin ise cikar derim kapansin.Cünkü yarasi iyilesse bile ilerde büyüdügü zaman bile zaman zaman kulak yara olabiliyor.Cocugu rahatsiz eder.Kelebegim canim benim sen nasilsin.Kücük melegin nasil oldu.Umarim cabucak iyilesir.
Öznurcum sevval ne güzel cikmis resimlerde öyle.
Hepinizi öpüyorum kizlar.Hoscakalin.

slm daloli cok saol tavsiyen icin ama denedim onuda hic ellemedim bi mutdet ama yiner aynisi oldu bende artik dayanamadim cikardim
kelebek gibi deldir caqnim korkma bisey yapmiyolar yani benimki dokunmadi bile küpelerine ama dikkat et seninkide iltihap kapmasin canim ben gittigimiz cocuk doktorunda deldirdimama pisman oldum kardelen masalinin da dedigi gibi kikirdaka yakin olunca oldu haralde bide doktor delemedi ya sag kulagini üc kez delmek zorunda kaldi bizimki rwahat durmayinca bide ilk olarak cok asagidan deldi kanadi felan yavrum cok agladi simdide o yüzden hep yara oldu iste takmiyorum artik küpe zaten bidaha deldirirsen türkiyede deldircem zaten burda deldirmem artik saolun arkadaslar ilgilendiginiz icin eksik olmayin

Back