Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben derim A-1100 Wien, Ludwig-von-Höhnel-Gasse 11-15
cünki bana dalolima sude naza yarene en yakin yer ve ulasimida kolay u 1 ve sonra 67 !!!
dilekcim cogunluk buraya yakin oldugu icin yazdim,sizde fikirlerinizi yazin cogunluk ne diyorsa o olsun!!!cnm o zaman herkes yakin yer istesin olurmu bizimde cocuklarimiz var bence ortada bir yer olsun neden sadece tercihleriniz arasinda 10 viyanada 2 prater starasseddi de yakin ve ulasi tek u1 bunuda bir dusunun
BITANEMCE CANIM BENDE YENI KATILDIM ARANIZA YANI 2 AY FIOLAN OLDU ASLINDA AVUSTURYA INNSBRUCH TA YASIYORUM BI BULUSMA VAR ANLADIGIM KADARI ILE DAHA ÖNCEDE PLANLANIYODU BU AMA EGER ÖLE BISIY VARSA NERDE VE NE ZAMAN BILMEK ISTERIM LUTFEN BILGI VER BANADA KATILMAK ISTERIM TABI ISSBRUCH CIVARINDA ISE: ÖPT CANIM SIMDIDEN SAOL: BU ARADA ALLAH EFEYI SANA BAGISLASIN CANIM BENIM:
Ama ayin kaci olyuor ona göre..Ben Türkiyeye gidecegim..O zaman bensiz bulusursunuz kizlar,simdiden bol eglenceler dilerim,tanismak nasip olmadi..:)