Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

selam kizlar
biliyorum bayadir girmedim bosvermedimde ne bileiym hic zamanim olmadi bide kizim bi hafta hastanede yati git gel inan annam agladi herneyse yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz ezcuk gec oldu ama yinede temiz oldu:utangac:
gelelim simdi su bulusmaya ben varim emee haftasonu olursa benim icin iyidir cunkuuu benim bebisim okula gidiyor uc bucukta cikiyor ikizler sorun degil onlari erkende ala bilirim ama buyuk kizimi alamam ama hafta sonu olur diyorsaniz bende varim ama yok haftaici olsun diyorsaniz sorun degil siz bulusun ben raporu kizlardan alirim resimlere bakarim ( kucuk emrah gibi oldu simdi:roflol: ) ben hepnizi bol bol öpuyorum allaha emanetsiniz

Kizlar beni listenin en basina ekleyinsırnaşık şey:roflol:
Iki mc de bana uyar yeterki kolay ulasimi olsun.:1hug:

Kizlar bu adreste hangi mc de cocuk yeri varsa yaziyor.Bakin ve karar verin.Ama sizlerden ricam evlerinize yakin olani degil sakin ve ulasimi kolay olan sube olsun.

kelebekcim güzelligi bu hava sartlarinda elesek iyi olacak.cünkü bu hvalarda sanmiyorum mc den sonra disari ciki dolasilacagini.Suanda ilk sirada tutacagimiz tek sey ulasim kolayligi.Bebislerimizi üsütmeden cabucak herkesin ulasabilecegi ve bulabilecegi bir sube olmali bence...

kizlar ben derim A-1100 Wien, Ludwig-von-Höhnel-Gasse 11-15
cünki bana dalolima sude naza yarene en yakin yer ve ulasimida kolay u 1 ve sonra 67 !!!

kizlar ben derim A-1100 Wien, Ludwig-von-Höhnel-Gasse 11-15
cünki bana dalolima sude naza yarene en yakin yer ve ulasimida kolay u 1 ve sonra 67 !!!

cnm o zaman herkes yakin yer istesin olurmu bizimde cocuklarimiz var bence ortada bir yer olsun neden sadece tercihleriniz arasinda 10 viyanada 2 prater starasseddi de yakin ve ulasi tek u1 bunuda bir dusunun

gelin bir orta yol bulun bencede dilek hakli en ulasimi güzel olan yer prater str u1 Nestroyplatz da herkes gider ne güzel hadin iyi eglenceler öpüldünüz

Ama bildigim kadariyla orda cocuklar icin yer yok siz Florisdorf daki cocuk yeri oilana gidin dicem ama orasida sanirim sadece dogum günü cocuklari icin rezarvasyonlu bir yer hmmss durum böyle ama havalarda cok soquk ya dikkat edin valla donarsiniz:)

ok ben karismiyorum artik bana yer tarih söyleyin ben ikizlerimi alip gelirim artik esmayada söylemem yada onada HAPPY Meal alir gelirim neyse öptum canlarim

cnm o zaman herkes yakin yer istesin olurmu bizimde cocuklarimiz var bence ortada bir yer olsun neden sadece tercihleriniz arasinda 10 viyanada 2 prater starasseddi de yakin ve ulasi tek u1 bunuda bir dusunun
dilekcim cogunluk buraya yakin oldugu icin yazdim,sizde fikirlerinizi yazin cogunluk ne diyorsa o olsun!!!
BULUSMAK ISTIYEN BAZI ARKADASLARIN UZAKDAN GELMESI GEREK SONUCDA HEPIMIZE AYNI ORANDA YAKIN BIR YER BULAMADIK!!BIRAZDA FEDAKAR OLUN

BITANEMCE CANIM BENDE YENI KATILDIM ARANIZA YANI 2 AY FIOLAN OLDU ASLINDA AVUSTURYA INNSBRUCH TA YASIYORUM BI BULUSMA VAR ANLADIGIM KADARI ILE DAHA ÖNCEDE PLANLANIYODU BU AMA EGER ÖLE BISIY VARSA NERDE VE NE ZAMAN BILMEK ISTERIM LUTFEN BILGI VER BANADA KATILMAK ISTERIM TABI ISSBRUCH CIVARINDA ISE: ÖPT CANIM SIMDIDEN SAOL: BU ARADA ALLAH EFEYI SANA BAGISLASIN CANIM BENIM:

CANIM COGUMUZ WIEN DE YASIYORUZZ ONUN ICIN WIENDE BULUSMAYI YAPCAZ 20 NOVEMBER SALI GÜNU SAAT 1 GELEBILIRSEN COK SEVINIRIZZ

SENIN BEBEGIN YOK GALIBA DAHA

ALLAH SANADA HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETSIN!!!

eee kizlar artik yakin uzak bakilmayacak cogunluk 10 viyanada bunuda göz ardi etmiycez ortada bir yer bulmakta zor fikir beyan edin bizde uyalim

Kizlar ben derimki en mantiklisi en az yol yürüneni ve bebislerimizi en az soguk havaya maruz birakacagimiz mc 11.wiende simmeringer haupt str de.Hemen 6 tranvayindan inince yolun karsisinda.Hem 6 tranvayi ulasimi en kolay olan vesaitlerden viridir.
Tartismadan su bulusmayi yapalim.Bitanemceninde dedigi gibi biraz fedakarlik yapalim.

AMAN AMAN KILER VARMISSSSSS YAKALADIMM CIKIN ORTAYAA MSN YE GIRIN YAZISALIM

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
BITANEMCE, emine.0809, KardelenMasaliM+, mehtapelif

iyi aksamlar hanimlar....a.s...bende Avusturyadan katiliyorum ...daha dogrusu Baden cevresinden....insaallah benide araniza alirsiniz....yerimseniben...ben iki ay oldu KK nde üyeyim....simdi sizin yazilarinizi okudum...:utangac:....haftaya size iyi eglenceler dilerim bulusmanizda....kendinize iyi bakin....:teytey:kucak dolusu sevgi ve selamlarla...hoscakalin....:teytey::kahve:

Back