Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Kizlar bulusmayi Kasimin 15 inden sonra falan yapmayi düsünüyoruz.Insallah bu sefer herkesle tanismak nasip olur..

Değerli arkadaşlarım, lütfen mesajlarınıza e-mail, eposta adreslerinizi yazmayın , kişisel mail adresi paylaşımı yasaktır,yazanların mesajları silinecektir..

Kizlar yarin dilege gidecekmiyiz????Sanirim gidilmiyor.Aysegülün oglusu hastaymis,öyle yazmis msne:((Gecmis olsun canim..Biz de kasimin 15 inda falan topluca site bulusmasi yapariz,canimiz sagolsun:)

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif

Gülparecim ben ve özlem gidiyoruz bu güb dilege.Msnde ve telefonla kimseyle bir nalasmaya varamadigimiz icin ve benim misafirlerimin gelis tarihinde ufak bir degisiliklik yaptigimiz icin biz bugün gidiyoruz.Gelmek isteyen yine buyursun gelsin(ev sahibi benmisim gibi oldu)
Bu arada aysem canim benim cok cok gecmis olsun bitanem,Umarim efecim bir an önce iyilesir canim.
Dalolimcim sevvalimizin birinci yasi kutlu ve mutlu olsun.Ömrü boyunca yüzündne gülücük kalbinden iyi niyet eksik olmasin.
Kelebegim cnaim hosgelcin canim yeniden aramiza.Umarim cok güzel bir tatil gecirmissindir.
Kizlar toplu toplu hallettim iste:):)
Ha bu arda ben sude_naz.Nickimi degistirdim.Sasiripta kim bu demeyin:Roflol:

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif

Gülparecim ben ve özlem gidiyoruz bu güb dilege.Msnde ve telefonla kimseyle bir nalasmaya varamadigimiz icin ve benim misafirlerimin gelis tarihinde ufak bir degisiliklik yaptigimiz icin biz bugün gidiyoruz.Gelmek isteyen yine buyursun gelsin(ev sahibi benmisim gibi oldu)
Bu arada aysem canim benim cok cok gecmis olsun bitanem,Umarim efecim bir an önce iyilesir canim.
Dalolimcim sevvalimizin birinci yasi kutlu ve mutlu olsun.Ömrü boyunca yüzündne gülücük kalbinden iyi niyet eksik olmasin.
Kelebegim cnaim hosgelcin canim yeniden aramiza.Umarim cok güzel bir tatil gecirmissindir.
Kizlar toplu toplu hallettim iste:):)
Ha bu arda ben sude_naz.Nickimi degistirdim.Sasiripta kim bu demeyin:Roflol:

gülcincim cok tesekürler allaha cok sükür olum iylesti:1rolleyes:

eee kizlar dilekde ne yaptiniz anlatin olurmu hata resimde yolamayi unutmayin emi!!!

Kizlar yarin dilege gidecekmiyiz????Sanirim gidilmiyor.Aysegülün oglusu hastaymis,öyle yazmis msne:((Gecmis olsun canim..Biz de kasimin 15 inda falan topluca site bulusmasi yapariz,canimiz sagolsun:)

canim sanada cok tesekürler oglum bügün daha iyi,

insallah en yakin zamanda bulusmayi yaparizzz

hadiiii herkesden fikir bekliyoruzzzzzzzz:oklava:

Aaaaa bak simdi oldumu???Ben de haber bekliyodum...Sanirim su an dilekte oturuyolardir..Neyse biz de baska zaman gideriz insallah...:)

]KIZLAR DAHA YENI MC ARADIM 1100 Triester Straße 70 ;SU AN TAMIRAT VAR VE 10 DEZ; BITECEK

ORDA COCUK OYUN YERIDE VARMIS BIDE KOCAMAN BIR MASA REZERVIREN YAPALIRMISIZ;GÜZEL OLAN KIMSENIN BISEYLER HAZILRLAYIP GETIRMESINE GEREK YOK;

ONUN ICIN HERKES BIR FIKIR VERSIN NE ZAMAN GIDELIM DIYE??

ILK ONERI BENDEN:

BIR AY SONRA GIDELIM ANCA HEPIMIZ ANLASIP BIR TARIH AYARLIYA BILIRIZ;

Arkadaslar siz ayarlayin ben uyarim hastalik falan birsey olmadigi sürece..
Mehmet Efe'nin iyi olmasina sevindim, iyi bak annesi üsütmesin havalarda soguk. En cok terleyip sogumasi hasta ediyo bebisleri.
Yaa bu arada Vicdan nerde? Yahut Yaren, Miss? Biraz bosladilar sanirim burayi:) Bir yandan cogalirken diger yandan kayip vermeyelimde:)
Sevgiler kizlar..

Valla Aysegülcügüm Fikrin Güzel Ben Uyarim
Kelebek Canim Miss Buralarda
Yarense Biraz Isleri Var Pek Giremiyo

Aaaaa bak simdi oldumu???Ben de haber bekliyodum...Sanirim su an dilekte oturuyolardir..Neyse biz de baska zaman gideriz insallah...:)

gülparecim msn de ve telefonda hickimse hicbirseyi oklemeyince bizde dilege önceden verilmis sözümüz oldugu icin gittik.O zaman konusuldugunda sizlerde bir sonuca baglasaydiniz olayi hep birlikte olurduk.

aysem canim telefondada konustuk gerci.Buradada yaziyorum fikrimi.Sana zahmet ve yük olmazsa eger sen mc yi ayarla bize.Bir ay sonrasi icin benim vaktim sinirsiz.
Arkandayim desteklyiorum:Roflol:

merhaba arkadaslar coktandir araniza katilamiyorum ,belki hatirlayanlar olur ama hatirlamayanlar icin yine kendimi tanitayim ..´viyanadayim 3.bezirkte oturuyorum ..evhanimiyim,calismiyorum.. 5 sene oldu geleli..4 yasinda bir oglum var . cok yogundum sizinle sohpete katilamiyordum ama bundan sonra alirsaniz aranizdayim :1hug:

kismetse tekrar bulusma oldugunda bende katilmak isterim..

gorusmek uzere arkadaslar .. :1hug:

Back